Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 18.07.2014.
12:53
Blic A
Beograđani Dalibor i Marijana Stojadinov ne mogu sa bebom da izađu iz splitskog porodilišta, jer RFZO ne želi da plati 15.000 evra koliki je račun za hitan porođaj i lečenje u KBC Split, piše Blic.
Petak 18.07.2014.13:57
rfzo iz pašaluka neće da plati ? ? ? Dalibore, druže, gde čuo i gde ne čuo - dođi do centrale, preko puta KBC "Dragiša Mišović" i digni govna u vazduh !!!!! mamicu im hoštaplersku... i posle se čudimo "odkud podele" ???
Petak 18.07.2014.18:32
Жену у седмом мјесецу трудноће која живи у Београд зове породица у Книн да хитно дође јер је дјед у тешком стању.....? Ма нека ми не буде замјерено али ово ми је више него...СУЛУДО!!! Ето, па не говори се џабе да је трудноћа "друго стање" и да може сваки час нека компликација да искрсне....Позивати жену у поодмаклој трудноћи на толики пут..........немам ријечи !!!
Petak 18.07.2014.18:52
Bez obzira na sve netreba ni tu zenu osudjivati,ovde je problem funkcionisanje nase drzave.Ali mi po nekoj navici svaljujemo krivicu na druge.Zar nije logicno da nase osiguranje plati te troskove i prica rijesena,ako je nasoj drzavi uopste stalo da se radjaju Srbi.To mnogi ovde nece da shvate pa glavnog krivca vide u Splitu,umjesto da se zahvale toj bolnici sto je uradila sve sto je u njihovoj moci i naravno da se plati taj racun sto je normalno.Ovde neki misle da se to dijete rodilo u Srbiji da osiguranje nebi moralo da plati racun bolnici u Beogradu.Sto neshvate da se vise Srba radja u inostranstvu nego u Srbiji zato sto druge drzave podrzavaju radjanje.
Petak 18.07.2014.20:41
Ја уопште ни једним словцетом нисам осудила ту жену, ниси уопште схватио мој коментар !!! ОСУЂУЈЕМ ЊЕНУ ПОРОДИЦУ ШТО ЈУ ЈЕ У ПООДМАКЛОЈ ТРУДНОЋИ ЗВАЛА ДА ДОЂЕ ИЗ БГ ЧАК У КНИН? ПА БЕЗ ОБЗИРА БИО ТО ДЈЕД...ОТАЦ...МАЈКА....ИЛИ БИЛО КОЈИ ПРОБЛЕМ, МОГЛИ СУ ДА РАЧУНАЈУ ДА МОЖЕ ДОЋИ ДО ПРЕВРЕМЕНОГ ПОРОЂАЈА....ШТО ОД СТРЕСА, ШТО ОД ПУТОВАЊА !!! То је поента мог горе написаног коментара ........схваташ сад ?
Petak 18.07.2014.21:00
Ja se u potpunosti slazem sa vasim komentarom i mozda jedini sa kojim se slazem.Desilo se to sto se desilo i ako si citala ostale komentare valjda si primjetila kako mnogi to sto se desilo krive Hrvatsku drzavu i bolnicu koja je navodno uradila sve sto je bilo u njihovoj moci.Ni jedan komentar sem tvoga nije ne osudio nego se moze reci izrazavas cudo da jedna porodica postupila tako da iz BG u takvom stanju putuje za Knin.Navela si da osudjujes njenu porodicu,mada mislim da ne osudjujes nego se cudis da su u takvom stanju krenuli u Knin.Nadam se da smo se razumjeli.Veliki pozdrav
Petak 18.07.2014.21:43
Да свакако....драго ми је да си схватио поенту мог коментара. Велики позз и Теби и свако добро.
Nedelja 20.07.2014.01:51
Hajde pametnjakovicu navedi brojkama (tacnim podacima)koliko je djece Srpske nacionalnosti rodjeno u Srbiji a koliko u inostranstvu??? Ne racunajuci one ljude koji rade i zive u drugim zemljama.
Nedelja 20.07.2014.03:28
Imati novčani dug za pružene usluge je jedna stvar, a zadržavanje bebe zbog neplaćenog duga je otmica. Dug mora da se plati na neki način, preko fonda za zdravstveno osiguranje, preko suda, ili kako god već, ali beba nesme da se odvaja od majke iz nemedicinskih razloga, to je zločin. Stvari treba da se razdvoje a ne kroz prizmu novčanog duga zadržavati dete. Zamislite da dugujete novac banci, a ona vam 'zapleni' dete na putu od kuće do škole ili nešto slično. A dug svakako treba da se plati.
Nedelja 20.07.2014.11:57
Ima ona izreka netrebas da se plasis nepismenog,netrebas da se plasis ni pismenog snjima neces imati nikada problema.Probleme mozete imati sa polupismenim,a ti si jedan od tih.Ako nekada nesto ne razumijes procitaj to nekoliko puta kako bi ti bilo ako ne do kraja onda barem malo jasnije.Bolnica negira da ce da zadrzi bebu dok se racun neplati i kaze jos da se ti racuni rjesavaju preko fonda.Dobro procitaj sve moje komentare,a to sto nam se djeca radjaju vise u inostranstvu mislim upravo na nase sunarodnike koje zive i rade u drugim zemljama.Jedino ako ti te nase gradjane ne smatras Srbima ili barem ne podobnim Srbima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)