Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 18.07.2014.
09:31
M. Roknić - Vesti A
Svečanom liturgijom koju je predvodio patrijarh SPC Irinej, uz gornjokarlovačkog episkopa Gerasima, osveštan je hram Svetog Oca Nikolaja u Karlovcu.
Petak 18.07.2014.10:08
Vatikanče, dobro ti dan dao onako kako službu obavljaš u crkvi svog naroda!
Petak 18.07.2014.10:34
Nepotrebno opterecujes svoju dusu. Jednog dana ces izaci pred Gospodom Bogom i videces koliko grehova nosis sa sobom. Bolje ti je da se pokajes. Gresnici idu u pakao i tamo ostaju vecno......vo vjek vjekov.
Petak 18.07.2014.12:08
Neću, o moja popoštino. Bog nije crkva! Crkva nije Bog! Kad bi se pred Boga tako izlazilo, ekumenisti SPC bi gore prošli u svakom slučaju nego ja sa bilo kojim grijehom. Nema većih grešnika nako onih koji bi da budu Jedno sa Vatikanom, i da Stepinac i Vukašin budu jedno u mučeništvu.Dolje ekumenistička bagro! Dolje duše prodane vatikanskim materijalizmom! Dolje pedofili i pederčine u SPC na čelu sa Kačavendicom i ekipom, uključujući i one koji to nisu a ĆUTANJEM bivaju SAUČESNICI.Kada bi me vladika udario zbog kritike na ekumenizam,lično bih mu uzvratio da nikad ne ustane više. Eto toliko koliko u njih gledam "božanska bića" = "viša rasa", a mi, narod smo "niža" i "bezbožna bića" je' l? :))
Petak 18.07.2014.21:59
Mozda je pop ali je sigurno unijatski. To se moze videti iz anti ruskih i pro ukrainskih komentara koje uporno, bez i malo sazaljenja za stradanja ruskih civila i dece, ostavlja na ovom portalu. Prica o dusi, koju mu je njegov papa odavno namenio Luciferu kojeg u Vatikanu vec otvoreno slave je smesna, specijalno sto dolazi od nekoga, od koga je pitanje da li je i ima.
Petak 18.07.2014.12:12
Maknite mi se tamo DOGMATICI u crkvama, čije se ponašanje ne razlikuje od ideologija, komunjara, nacista i svih političara s podjelama. Dolje ekumenisti sramni koji pogaziše po svim žrtvama NDH! Čast izuzecima, "jereticima" u SPC, koji se pobuniše na to što nikako dvije crkve ne mogu biti Jedno i Isto, kao što ne mogu Stepinac i stari Vukašin!
Petak 18.07.2014.12:17
I da ne bude zamjene teza - podjele ne pravim među običnim katolicima, nego među institucijama. Mi i Vatikan nikako ne možemo biti Jedno. ALi "naša" crkva očigledno misli da može. Možda su im svrake popile mozak?! Satana iz Vatikana ponudi mjesta vladičanska, kule i gradove SPC, i odmah SPC zaboravi i na Svetosavlje, i na pravoslavlje, i na žrtve Jasenovačke, na sve, a prije svega na JEVANĐELJA! I takvi da nekome praštaju grijehe i drže govorancije?! Kakvo licemjerstvo dogmatika, SPECIJALNIH UNIJATA u "našoj" SPC. Dolje ekumenisti SPC!
Petak 18.07.2014.12:23
I pope moj, jeremonahu, što li si. Radije ću ući u lomaču, nego u današnju ekumenističku SPC. Vas sve i hramove koje ste zagadili treba isprati VODOM, jer voda pročišćava. I to čistom vodom, ne ustajalom!
Petak 18.07.2014.12:41
Gospodin Irinej je patrijarh Srpske Pravoslavne Crkve. Ne znam gde vidis Vatikan i ekumeniste? Mi sa njima nemamo nista zajednickog.
Petak 18.07.2014.11:11
"Svečanoj liturgiji prisustovali su, uz brojne vernike, i predstavnici ostalih verskih zajednica,..." - лепа слика у пракси правог екуменског сатанослужења, јер нема измирења без покајања, а очигледно је да покајања нема од стране крватских џелата до дана данашњег. Са друге стране има сервилности и додвроравања, зарад "икономије" или економије од стране врха институције под именом СПЦ, отуда је ово слика екуменистичког сатанослужења. Уместо да призива на покајања СПЦ позива на заборав Новомученика Јасеновачких и свих других уз поруке да су они преживели са тих простора сада сметња за Папин долазак у Србију и тако у недоглед из гафа у грех иду челници СПЦ.
Petak 18.07.2014.12:36
Cuj, ukrasenija ,! To je isto kao szo je onaj pametnjakovic iz trebinja rekao, "Izgradicemo lepsi i stariji Dubrovnik". Uvek nas tako neko izbruka i napravi debilima.
Petak 18.07.2014.12:41
Što se opterećujete vijestima o SPC? Današnje "pravoslavlje" ionako nema veze sa starom srpskom vjerom. Toliko puta su kanoni mjenjani po potrebi vizantijskih careva i njihovoj želji za jedinstvom sa Vatikanom, pa što bi danas bilo drugačije. Narod treba slijediti svoju tradiciju i običaje, a neka se SPC pridruži ostalim NVO.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)