Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Ponedeljak 14.07.2014.
12:58
Srna A
Stručnjaci lista "Biznis insajder" sastavili su rang listu najmoćnijih vojski sveta, a prva tri mesta zauzimaju SAD, Rusija i Kina. Vodeća sila su SAD, Rusija je druga sa najviše tenkova i nuklearnih bojevih glava, dok je treće mesto na listi pripalo Kini.
Ponedeljak 14.07.2014.13:17
Koliko su jaki pokazali su u Afganistanu pa sada brisu sto ih noge nose.U Iraqu se posrali i povukli pa sada i tamo vladaju fundamentalisti.Gde god su dosli zasrali i na kraju pobegli kada vide da je tvrdo.
Ponedeljak 14.07.2014.13:34
raspadnuti NATO,,demonska amerika..nikad u svojoj istoriji nisu imali ozbiljan oruzani sukob,ti demoni su vodili ratove samo protiv tehnicki vojno zaostalih zemalja.kpji ne mogu da pruze otpor,koji maltene imaju luk i strelu..to je nesto slicno kao kada 10 bildera tuku dete od 7 godina i to bejzbol palicama oni su samo unistavali i pljackali drzave u kojima je socijalizam,drzave koje su brinule za svoj narod,ziveli mirno i koje nije interesovao kapitalizam,drzave koje su bogate naftom,zlatom.Napali..pobili..opljackali i povukli se..a sobom ostavili pustos,rasulo, i razorene drzave..rade isto sto i varvari u srednje doba..Evo vidimo sta je ostalo od Libije,Avganistana,Iraka...
Ponedeljak 14.07.2014.13:42
Odlicno su to izracunali!!! "Za snagu vojske važni su i visina državnog duga i dužina morske obale". Ako bi se ovo uzelo u obzir, da bi bili najaci, SAD treba da imaju oko 31 milijardu tenkova i oko 4,5 milijarde aviona. Pa SAD imaju najveci budzetski deficit koji se ne moze ni izraziti u decimalnom sistemu brojeva(bezgranicno stampanje bezvrijednog novca bez pokrica), dok je Rusija neuporedivo najveca zemlja na Svijetu- obala jedne te iste zemlja od granice sa Norveskom do granice sa Sjevernom Korejom.
Ponedeljak 14.07.2014.14:38
Гледао сам листу, благе везе нема. Ставили нпр Турску испред Јапана а Јапан трећа морнарица света. Да којим случајем деле исто море Јапанци би их одрали пре но што би Турци успели било шта да ураде....
Ponedeljak 14.07.2014.14:45
Највеће глупости су те што су нуклеарне силе Израел и Пакистан, са по сто и више БГ, ставили на 11. односно 15. место.
Ponedeljak 14.07.2014.13:42
Još malo. Ni vojno se neće pitati uskoro, po jačini. Kad privredno totalno nagrabuse do 2025. ode SAD i vojna moć. Već se teško miri s multipolarnim svijetom.
Ponedeljak 14.07.2014.13:58
. . . . statisticki na osnovu uverljivih podataka NESUMNJIVO SU AMERICKI AGRESORI NAJJACI, ALI kao sto su neki komentatori ovde mudro naglasili, TI ISTI NADMOCNICI, UCENJIVACI, POROBLJIVACI, AGRESORI I na kraju VODECI ZLOCINCI, shvataju da bi u slucaju direktnog konflita i oni katastrofalno stradali, STO IH VEROVATNO UZDRZAVA OD POGUBNE GLOBALNE AGRESIJE. U TOM SMISLU ČOVEČANSTVO MOZE DA BUDE SRECNO DA JE RUSIJA kao naravno i KINA OJAČALA I DA SU TE DVE PREPREKE VALJDA JASNA PORUKA IGNORANTNIM AMERICKIM AGRESORIMA I NJIHOVIM MINORNIM NATO SAVEZNICIMA, EVROPSKIM ČANKOLIZCIMA.
Ponedeljak 14.07.2014.14:11
Нећеш,до те мере си нула да ни минус више не заслужујеш,а плус си ионако сам себи дао...
Ponedeljak 14.07.2014.14:30
Ja svo vreme cekam komentar od..., kako te zovu ovde, ah da, "kokoske", a ti tropa! Samo dve recenice! Nego, lose ti stoji ova tvoja NATO bratija, tokom hladnog rata jedva su nekako parirali Sovjetima i mocnom GRU, pojedinacno od njih niko nije imao sanse. Kako vidim na primeru Ukrajine, i dan danas Rusi ovoj bratiji lupaju cvrge i samaraju ih na svakom koraku! I to onako kao sah igrica, malo seh, malo suh, a malo i mat! Uvek 10 koraka ispred!
Ponedeljak 14.07.2014.15:58
vidis kako znas..a znas zasto imas minuse cim otvoris usta?? zato sto si pod zastavom satane i zla..to pravoslavci i pravi hriscani znaju dobro..
Ponedeljak 14.07.2014.15:56
Pa to zna svaki iole inteligentan čovek. Amerika ima najjaču vojsku i ekonomiju na svetu. Amerika je najverovatnije najbolja država koja je ikad postojala. E sad, neosporno je da američka spoljna politika ima greške ali zar vi stvarno mislite da kada bi Rusija ili Kina bile broj 1 da bi bilo manje zle. Rusija i Kina bi takođe napadale i ugnjetavale određene zemlje. Čak štaviše, Rusija je to u zadnje vreme uradila dvaput, prvo u Gruziji 2008. a danas evo u Ukrajini.
Ponedeljak 14.07.2014.16:04
amerika misli da je vojno najjaca zemlja na nsvetu,zato sto je u sukobima ulazila sa vojskama koje imaju luk i strelu,a nikad nije ratovala sa dobro organizovanom,ne kazem jakom,nego dobro organiizovanom vojskom,za jaku vojsku znam da ni u ludilu nebi smelu da se sukobe. A to sto kazes da je najbolja drzava,pa jeste,a znas zasto? zato sto je iscrpela,opljackala i pobila skoro celu planetu,zato deca u srbiji,celoj africi,avganistanu,iraku,siriji,libiji placu i umiru od gladi.da bi gradjani te demonske amerike ziveli lagodno..
Ponedeljak 14.07.2014.22:30
Rusi su otpisali Kubi 30 mil.dolara duga,šta mislite zbog čega.Mora da se ameri preznojavaju jer opasnost je sada blizu.
Ponedeljak 14.07.2014.23:48
rusi prelaze (polako ali sigurno i nezaustavljivo ) u kontra ofanzivu i obnavljaju svoja "stara" saveznistva u koje spada i kuba koja je sa svojom blizinom americkim glavnim gradovima strateski vrlo vazna ! ameri mogu da uvuku ukrajinu u nato (sto strateski nije dobro za rusiju) ali ukoliko se ima u vidu da su rusi takodje pored same amerike (alaske) i ako udju u kubu kao i njihove podmornice koje su sa nuklearnim bojevim glavama takodje pored samih americkih najmocnijih gradova, mislim da bih cak i najveci americki idiot odstupio od bilo kakvog rata sa rusijom osim kao sada sa malo bockanjem i sitnim sankcijama !! ameri su srj i irak napali tek kada su dobili pomoc od ostalih nato clanica!
Utorak 15.07.2014.02:10
Ukupan nuklearni arsenal im je takav da niko nije u prednosti. Nije mi jasan razlog veličanja SAD-a. Ovo prosto nije istina.
Utorak 15.07.2014.10:00
Ko je ova budala,nato?Sta jadan mlatis?Tvoja EU i Nato ce se raspasti, to svako vidi!A, Rusija je najjaca nuklearna sila na svijetu, ima vise nuklearnih i od smrdljive amerike, koja je inace najebala zbog dugova i od nato-a, zajedno!zato su i odlucili da ne salju vojsku na ratista, a njihov general je izjavio da se svake godine smanjuje budzet za nuklearnu mornaricu i da su vec ugrozeni!Nato se toliko bio isprepadao iskandera,a da ne pominjem raketu SATAN-u,kako joj je nato dao ime koliko je zajebana raketa,jer moze da dopre do nuklearnih silosa u americi.Inace,raketa se u Rusiji zove vojvoda.Kako su se usrali od nje,a vec joj stize zamjena SARMAT.Pitam se,kako li ce njoj dati ime,SMRT?Haha
Utorak 15.07.2014.10:16
Raketa „Sarmat“ pogađa jabuku na drugoj strani okeana! NOVO UBOJITO ORUŽJE IZ RUSIJE Rusija pojačala tempo u trci u naoružavanju: Bit će izgrađene nove fabrike raketa, postojeće će dobiti novu opremu. Ubrzat će se proizvodnja raketa „jars“, a najmoćnije rakete na svijetu „vojvoda“, na zapadu zbog ubojitosti nazvane „Satana“, dobit će naslijednika, Sarmat.
Utorak 15.07.2014.10:17
Putin je poručio Zapadu da se umire oni koji su se uplašili od „iskandera“ ali nikoga ne treba provocirati. On je dodao da „iskander“ nije jedini način zaštite od prijetnji. „Iskander“ je u svom segmentu najefikasniji sistem na svijetu, ali on je samo jedan dio a mi imamo i efikasnijih sistema, objasnio je ruski predsjednik.
Petak 25.07.2014.13:33
@nato Natalija, draga, pa zar si toliko naivna da mislis da su sve ruske rakete samo u Rusiji? Mislio sam da si malo pametnija, da znas da postoje podmornice, brodovi, avioni, sateliti...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)