Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 13.07.2014.
19:45
Beta A
Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel saglasili su se da što pre treba organizovati razgovore ukrajinskih vlasti i proruskih snaga na istoku Ukrajine.
Nedelja 13.07.2014.19:46
Traže đavola i provociraju PUTINA koji bi na sve načine da IZBEGNE SUKOB . AKO RUSI KRENU VELIKA STRADANJA SU REALNOST . VERUJEM U RAZUM SVIH ZAVAĐENIH .
Ponedeljak 14.07.2014.00:18
Naravno, nije Ukrajina Porošenko i šačica plaćenika. Neće dugo godina proći, a Putin će Ukrajinu dovesti pod okrilje Rusije.
Ponedeljak 14.07.2014.04:56
Pametan uci na greskama drugih. Da je Putin Sloba a Rusija Srbija, odavno bi se ponovio scenario kao i sa bivsom SFRJ. Ovako na udicu niko ne grize, pecarosa uhvatila nervoza tako da Nemacka sa Amerikom sve vise govori na Vi, dok su Angela i Putin izgleda vec presli na Ti. Kao sto Rusija nije Srbija, tako ni FSB nije SDB, pa sto se tice svakojake vrste pomoci, osim direktno vojne, uopste ne sumnjam da borcima protiv zapadnog imperijalizma na istoku Ukraine nesto bitno fali. Da ima civilnih zrtava ima, samo koliko bi ih tek bilo da Rusija vojno krene, glupo je i pretpostavljati.
Nedelja 13.07.2014.19:56
оно јест - неприхватљиво - теоретски... практично - гранате падају на Русију ?
Nedelja 13.07.2014.20:11
е сад си их уплашио Путине мишу један издајничо масонски ..док си такав Русија ни ни с од силе.па могу мислити како би се усрао Путин кад би НАТО бацио коју бомбу кад се боје ових јадник украјинско фашистичких..Нема ништа док Руски Православни Цар не дође .шта урадише од русије ови јадници ..на израел се треба угледати они једну бомбу на израел а израел 360 циљева сравнили са земљом !!свака им част! а израелаца је 7 милиона а муслимана 1,5 милијарде.скидам капу израелу..
Nedelja 13.07.2014.21:01
Hahaha,sta je sada?Putin prevarant,Putin ovo-ono!!!Koliko ste zlobni i licemerni,to je da se coveku smuci.Sta hocete?hocete rat svetskih razmera,samo da bi posle preko neta Srbovali i"Rusovali"dok bi drugi ginuli.Licemeri jedni!.Dobro se zapitajte,de ce vam dusa sa takvim razmisljanjem,jer nista niste bolji od onih zlikovaca sto pobise silan nevini narod.Pominjete Izrael,pa sto njih ne napadne NATO.Kao da nista ne znate.Sto se Ukrajine i Rusije tice,zna Putin odlicno kolika je kazna za svaki pogresan korak ili mozda gresim,vi ipak bolje znate sta je ciniti Putinu i Rusiji.Veliki rat(podmukli)se vodi iza kulisa,cena je OGROMNA!!!
Nedelja 13.07.2014.21:40
Смирите емоције људи. Није ово дечија игра где дечаци - петлићи један другом доказују ко је јачи и ко може даље да доскочи. Озбиљна је ово и смртоносна ствар! Свако игра своју игру и чека оног другог да погреши! Зна Путин да је Велики рат неминован али би да га одложи што дуже може, јер време ради за Русију. Амери пак знају да време не ради за њих и зато би што пре у рат ... А ја се јежим гледајући како песак из пешчаног сата истиче и одсутни се тренутак примиче.
Nedelja 13.07.2014.22:12
Sada je kasno,ako se to zaista dogodilo,mozda jetrebao u kratkom vremenu odgovoriti sa udarima po ukrainskim polozajima,samo da ih upozori da su presli crvenu liniju.Nemoze se znati koja je pozadina svega,mozda namjerna provokacija,mozda je samo propaganda.U svakom slucaju ima Rusija veliki tim koji se dogovara i savjetuje predsednika,lako mi pricamo i udaramo po tastaturi,lupamo gluposti i kritike ali to se radi o trenutcima koji mogu da promjene svijet,uniste ili spase.Mudrost i smirenost ce pobjediti
Ponedeljak 14.07.2014.00:32
Razumem predsednika Putin on pokusava da izbegne TRECI SVETSKI RAT daj boze da u tome uspe ali sumljam. Fasisti ne miruju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)