Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 13.07.2014.
17:57
Beta A
Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" je saopštio da je ministar finansija Srbije Lazar Krstić podneo ostavku ne zbog neslaganja s premijerom oko intenziteta i brzine sprovođenja reformi, već zato što ga u Vladi Srbije niko ni za šta ne pita.
Nedelja 13.07.2014.18:10
Radulović postaje OZBILJAN IGRAČ . Ima muda da skreše ISTINU VUČIĆU I SNS BANDITIMA . SA SVIM REČENIM SE SLAŽEM .
Nedelja 13.07.2014.18:42
Radulovic je poput Krstica igrac MMf-a i ne daj boze on Srbiju da "spasava". Ovo je samo igra za javnost, nebi li se sto pre progurale "mere" i ozakonilo porobljavanje naroda, a Vucic odigrao staru-novu ulogu onog, koji se kao ne slaze sa merama, ali je kao "za dobrobit naroda" na to prisiljen. Ako je Krstic "dao ostavku", pa sta onda trazi na mestu "savetnika"?. Ovo je samo spin za javnost, a Vujicic ce kao iskusni MMF predator zajedno sa Kori Udovicki tehnicki deo posla bolje da odradi. Sada ce opet isti cirkus, "Zabrinuti", trecerazredni glumac Vuj XIV-ti (serbski) u nastupu za medije.
Nedelja 13.07.2014.20:10
Potpisujem. Zar smo vec zaboravili sta su naprednjaci pricali pre nego sto su dosli na vlast? Radulovic je jos jedna namestena "opozicija" koja folira da joj je na srcu interes naroda. Kako bi inace jedan propali ministar dobio ovoliko prostora u kontrolisanim medijima?
Ponedeljak 14.07.2014.06:21
Kakav crni inters naroda. Radulovic je klasicni politicki ljigavac, koji je i dao ostavku, zbog toga sto nije bio u stanju da progura iste mere i tako da sebi od zapadnih gazda obezbedi bogatu penziju. Mislio je da ce na izborima postati nekakav drugi Mladjan Dinkic, nezamenljivi finansijski "strucnjak", pa se napaljen osilio i na kraju ga po**sio. Sada tuzan i besan kao ostavljena mlada grize sve oko sebe i polako shvata da od "vencanja iz bajke" nema nista.
Nedelja 13.07.2014.18:49
Ko je jos osudjen pravoznazno zatvorski za sve lopovske privatizacije,naravno niko.Svi lopovi politicari i biznismeni ucesnici raznih afera milionske pljacke naroda i drzave su na slobodu i niko nikada nece odgovarati.Kene,afera citostatici,putarina,index...Janjusevic,Kolesar.Raseta,Davinic,Uskokovic EDB...i jos stotine afera i pljacki milionskih i niko ne odgovara,svi su slobodni i sve se zataskalo.A o lopovskoj privatizaciji da ne govorimo.Kostic kupuje seceranu profitabilnu za jedan evro i posle par godina neulaganja preprodaje za milione evra,i on je sada dobar i posten,eee Vucicu izgleda da imas dobru cenu i lako te plate lopovi,sve si zaboravio sto si obecavao ovom naivnom narodu.
Nedelja 13.07.2014.18:49
Прошло је 15 година како је скинут Слободан имали нешто добро у Србију.Нема,све је наопачки у Србију.Политичари један другог оптужују а народ све више сиромашнији и бедан.
Nedelja 13.07.2014.19:15
А због чега Србија није имала ни бензин ни лекове ни нафту ...итд...Па није Србија имала ни бензин ни лекове зато што смо били под санкције читавог света. Нисмо могли ни да увозимо нити да извозимо.Тада је дошло и до велике инфлације у Србији.Санкције су јаче од оружја јер си тада изолован неможеш ништа да урадиш.Због санкција Путин не жели да нападне Украјину.
Nedelja 13.07.2014.19:34
Ми Срби нисмо лењави ни безобразан . Кад одемо у иностранство тада сви хвале Србе како су вредни и добри људи.Проблем сада у Србији је што немамо доброг Преседника и Премијера Србије. Треба да нађемо Преседника који ће се ангажовати за што више извоза из Србије и пољопривредних и осталих производа. Што више извозимо имаћемо добитак.Зашто сада увозимо кромпир и пасуљ из Хрватске ? Па зато што је наш Премијер неписмен.
Nedelja 13.07.2014.19:44
A kakve je Sloba imao premijere?samo se seti onog marjanovica lopova i nesposobnjakovica..pa to je dosta.nikad .i nismo imali postene i sposobne politicare.sad se divim dr Dragasu, pametan i priznat.a ko moze da tvrdi da i on ne bi krao i lagao.Srbi su osetljivi na miris novca.padaju lako.
Ponedeljak 14.07.2014.08:06
Da bi se napravio izvoz netreba ti predsednik ni premijer, vec gotov proizvod, da bi pasulj izvozio treba pasulj da se zaseeje, a predsednik i premijer ne seju pasulj. Zast uvozimo krompir i pasulj iz Hrvatske? Zato sto je "Agrokor" Ivice Todorica kupovao zemlju po Srbiji pa nam sad prodaje nas krompir i pasulj. Nije cudo za krompir i pasulj, nego smo do 2012, uvozili sendvice, a nebi bilo cudo da to radimo i sad. Premijer nepismen a nama je svaki 8-mi hektar zemlje neobradjen, imamo najstarije selo u Evropi. Zasto? Zato sto niko nece da radi, lakse je u gradu gladan lezati, nego na selu sit raditi.
Nedelja 13.07.2014.18:59
Ovaj Radulovic je izgleda jedina opozicija u drzavi po retorici i paljbi koju osipa.Verovatno na sledecom izborima ima da igra jacu ulogu pa jos ako se do tada vrati Seselj moglo bi postati interesantno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)