Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 12.07.2014.
15:54
Srna A
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da Bošnjaci žive slobodno na ovim prostorima, a da pretnju turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana treba shvatiti više kao mešanje Turske i ohrabrivanje bošnjačkih političkih stranaka da budu još agilnije i agresivnije prema drugima u BiH.
Subota 12.07.2014.16:08
Ta zlocinacko-genocidna tvorevina je sagradjena od divljih plemena iz azije, vreme je da se pojedine zemlje sloze i da unazade njihove pobede koje ostvarise u proslosti............Stari Hriscanski Konstantinopolj MORA POD SVAKU CENU DA VASKRSNE...........Danasnja tkzv.turska mora da se rasparca i da se vrate jermeni na svoja ognjista, takodje kurdi. U danasnjoj turskoj zive milioni Genetskih Potomaca Srbske Rasse koji bi u datom momentu bili aktivirani SA ZADATKOM ....... DA RUSE TU GLIBAVU STVOREVINU. Iskoristit nevremena ratove i druge katastrofe i nemire I SLOMIT IH KAD NAJMANJE OCEKUJU..........TE AZIJSKE-CRNE-HORDE-ZLA
Subota 12.07.2014.16:59
Турска охрабрује бошњаке. Додик несекирајсе јер Народ Србије охрабрује Републику Српску.Ће се бијемо ако треба.Ми Срби само ћемо бранити своје огњиште.Додик и Путин охрабрује Републику Српску.
Subota 12.07.2014.17:31
Није ово настало онако,није ово измишљена слика Ту мој народ вековима живи,то је моја Српска Република Хоће да те згазе ко да си сирота,за тебе је дато хиљаде живота Е неће те угасити нико,не дамо те Српска Републико Није ово репа без корена,овај народ верује у Бога Недам ником памет да ми соли,јер ово је земља деде мога Ми нећемо исправљати Дрину,зидаћемо мостове и скеле Мајка ћерку у загрљај тражи,хоће тугу и радост да деле Хоће да те згазе ко да си сирота,за тебе је дато хиљаде живота Е неће те угасити нико,не дамо те Српска Републико
Subota 12.07.2014.17:07
Da bi RS opstala Mile bi mora da prestane da je pljacka kako nebi Srbi trazili spas kod Turaka da opstanu na tim prostorima.Ako u RS ne dodju posteni i sposobni ljudi kako bi se RS ekonomski razvijala,a ne pljackala tesko da cemo je moci sacuvati.Za sada mi MIle izgleda vise grobar RS nego njen spasilac,bas kao sto je znao reci Bakiru Izetbegovicu kako je on grobar BiH.Toliko grobara na malom prostoru nepise nam se dobro.Mnogi mladi su otisli iz RS i BiH, a oni sto su ostali cekaju priliku da bjeze.Ostaju samo stari i nemocni taman za grobare Milu i njegove jarane iz RS i FBiH.
Subota 12.07.2014.17:12
turčin lupa gluposti,Rusija je opet na obalama Kube.Putin polako steže omču,a doći će i turska na red.doći će do ujedinjenja Srbije,Crne Gore,Makedonije i Rep.Srpske,a posle ide to svi znate ulazak u Rusku Federaciju.
Subota 12.07.2014.17:43
Ako budemo imali ovakve vodje kao do sada prije je moguce da se samo mala RS podijeli na istocnu RS zapadnu,te Hercegovacku,i jos neke dijelove.Znao sam da cujem od naseg dragog presjednika da je bolje da budemo entitet u BiH ,nego gradjani drugog reda u Srbiji.Prije je par mjeseci primio Turskog ambasadora u B.L i zahvalio mu se na pomoci koja je Turska pruzila RS ustvari njemu.Koliko njih jos dolaze i daju pomoc Dodiku toliko je covjek obogatio da ni sam nezna koje bogastvo ima.
Nedelja 13.07.2014.00:15
. . agresivna i necivilizovana F U K A R A TURSKA, ERDOGAN , ne uzdrzava se ni najbrutalnijih provokacija kad smatra da se radi o njegovim prohtevima. Za sta je sve sposoban dovoljno pokazuje u obracunu sa svojim neposlusnim podanicima: opozicionim politicarima, medijima i naravno gradjanima. A sto ga njegovi zemljaci – kako on naziva i kosovske Albance – BOSNJACKI TURCI s matraju svojim mesijom, to je njihova stara neizleciva boljka sto je pokazano u tragicnom ratu devedesetih proslog veka. Ali ti samozvani BOSNJACI trebalo bi da shvate da je TURSKO DOBA na Balkanu odavno otislo u NEPOVRAT i pored toga sto ERDOGAN preti sa 100 miliona Turaka.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)