Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 12.07.2014.
05:33
J. Arsenović - Vesti A
Svaki put kada Srbiju poseti delegacija poslanika nemačkog Bundestaga sledi otrežnjenje u Beogradu koje razveje sve iluzije da bi proces priključenja Evropskoj uniji mogao da bude sproveden i tako što bi Nemci mogli da progledaju kroz prste i ne insistiraju do kraja na ispunjenje svih sedam odranije ispostavljenih nemačkih zahteva.
Subota 12.07.2014.06:21
Zlocinacka nemacka se po osobinama nikada promenila nije njihov narod ostao uvjek sto je bijo..........Rade iskljucivo na sanu hitlerovim iako je zbog njega i nacisticke doktrine najvise nemaca stradalo........No da bude jasnije nemci nijesu mnogo bistri a pametni i strusnjaci jesu al sta nauucise u skoli pretvaraju u velike pare al to nista ne menja sta su oni po njihovoj karakteri..........U datom trenutku da se pojavi jos jedan hitler ISTO BI ONI BILI KO PRE VELIKI PODRZACI NACISTICKE DOKTRINE...........Nemojte se varat sa njima .....ONI SU VELIKI KATOLICI POD VELIKIM UTICAJEM VATIKANSKIM I AKO SE NJIMA TAMO U DJAVOLIJOJ PECINI CEFNE ONDA OPET IDU U NOVE GENOCIDNO-ISTREBLJACKE AKCIJE.....
Subota 12.07.2014.06:26
Gle sta ucinjese u ukrajni U ZEMLJI KOJA ZIVJESE U MIRU.........onda preko noci nemiri potplaceni od nemaca i jednog od njihovih poltrona klicka.......1-2-3 zlocinacka formula pali.........rat ubijanje politicki trikovi..........ONDA SE VADE ORGANI RUSSKIH...............SALJU IH PREMA NEMACKOJ PLUCA BUBREG JETRU............TO JE NEMACKA..........+ SMRT TAKVOM ZLOCINACKOM PLEMENU+...........DA ZIVE BUDECE GENERACIJE BEZ TE PRETNJE DA CE NJIHOVE ZEMLJE BITI RASTURENE UZ GERMANSKU POMOC I SANKCIJE.
Subota 12.07.2014.16:13
Ti ko da si protiv EU, samo nesto protiv njih, a ovamo hoces da se ponasas kao Europejac. Kod njih normalno svi svakog u dupe , pa hoces i ti. E da , i ne bi se zvao peder vec " demokratski Europejac.
Subota 12.07.2014.16:11
Ah ljeli? MIslis kao u zadjnih 14 godina,sto su rekli ne,za sve uslove,koje su bile postavljene? U ostalom,uopste ne razumem problem. 5.oktobra,narod je zajedno sa DOS-ovcima odlucio,da Kosovo dobije samostalnost,ne znam,zasto se sada protive da Kosovo udje u UN.
Subota 12.07.2014.16:57
...Nemacki narod je kao svki narod, sve zavisi ko ga vodi, ako bi Amerika bila protiv Nacisticu idealogiju, nemc nika nebi bili dovedeni na ivicu propas 1945, blic krig je popularan u SAD.pa su zato nemacki vladari srecni sto su im Amerikaci prijatelji, jer bez njih, Hiltlerov plan otimanje KiM. nikad se nebi ostvario.
Subota 12.07.2014.06:23
Sutra ce nasi lazovi iz vlade ponovo tvrditi da priznanje Kosova nije uslov !
Subota 12.07.2014.08:39
јуче је компрадорски премијер пиздоустог изгледа у разговору са газдама са "нбц"-а рекао да ће србија испунити апсолутнно СВЕ што се од ње тражи, а на европи је да одлучи да ли ће да је прихвати или не ?
Subota 12.07.2014.10:07
Vaš čovek iz naroda, seljak, neiskvaren uticajem profesionalnih političara, nije podmitljiv. „Inteligencija“ vam to jeste, i to od najsitnijeg činovnika sa ili bez diplome, do ministra. „Inteligencija“ Srbije skoro ništa nije učinila za svoju zemlju i jedina joj je briga bila da svoje dragocene članove skloni na sigurno. Vrativši se u otadžbinu posle pobede, u kojoj nisu učestvovali, vaši intelektualci su težili da upravljaju svim poslovima. Seljaci njima nisu ništa značili iako su činili ogromnu većinu u Srbiji, a vojnici, tvorci pobede, za njih su bili „prostaci“, dobri da mlate neprijatelja i ginu, i ni za šta drugo.
Subota 12.07.2014.10:07
Kao i sva nemoralna bića, i inteligencija se divi sili, čak i kada se najviše zloupotrebljava. To ju je navelo da se, posle rata, skoro odmah pomiri sa NAJGORIM NEPRIJATELJEM SVOJE ZEMLJE, SA NEMCIMA. Umesto da deluje pozitivno vaša inteligencija je delovala negativno. Umesto da gradi, ona je razgrađivala. Ona je žarište truleži i iskvarenosti, od čega toliko trpite. Ako joj dopustite da nastavi, zemlja vam je izgubljena -*- Dr Rudolf Arčibald Rajs u knjizi „Čujte Srbi“ iz 1928. godine!
Subota 12.07.2014.09:55
Prvo je Tadic prihvatio EULEX,izolovao UN,i kada su Rusi videli da insistiramo na EULEX sto je Tadic i trazio,oni su nevoljno prihvatili sto je bio ubrzani pocetak stvaranja nezavisnog Kosova,jer zadatak EULEX je to i bio.Tadic je to uradio sa podrskom ljigavog izdajnika Dacica kada su uveli tablice,zastavu,granicu,diplome,licne karte i pasose,carinu...sve atribute nezavisne drzave.A sada Vucic samo nastavlja zapocetu izdaju jer je opijen vlascu,i Kosovo je vec pustio niz vodu kao i RS,izdajnik i zlo po srpski narod,nista bolji od Cede,Canka,Tadica,Vuka...ista bagra,isto antisrpsko zlo.
Subota 12.07.2014.10:45
www.youtube.com/watch?v=121_sQdoAu0 Ово су последње реченице Слободана када је лепо реко да Запад не напада Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије.На власт после 5 октобра су дошли плаћеници Брисела и Вашингтона.Дачић,Вучић и Николић пре избора су рекли да ће поништити Стефановићеве споразуме.Али су добили паре од Брисела и тако су наставили потписивање Бриселског споразума.Сада ће променити и Устав Србије како би и Војводина у неко време се одвојила.Немачка жели да Србија буде њен вечити роб.
Subota 12.07.2014.11:02
Dragi komentatori, sta vi mislite da bi narod Srbije pitali sta ce izbrati, nezavisno Kosovo i Metohija i clanstvo Srbije u eu ili da KiM nije nezavisno i da Srbije ne postane clan eu ? Srbija je dovedena do to dno da narod hoce samo da prezivi i eu mu je nada. Ali Srbija bice i dalje ugnjetena i da Kosovo i Metohija postane clan u un.
Subota 12.07.2014.11:34
Pa ovo nije novo za Srbiju ? Ovi izdajnici su na prevaru i lazi dosli na vlast, da zavrse proces izdaje i dokrajce ovu jadnu i bjednu zemlju koja nikako da se pomeri napred. a i nazad vise ne ide jer je pred ponorom ili robstvom modernog globalizma. Jedno je sigurno ! Srbija mora pod hitno poterati ove izdajnike i ako se uskoro ne pojavi pravi patriota koji ce zemlju povesti u neovisnost, a ako "NE" onda......nek nam je samo dragi "BOG" na pomoci.
Subota 12.07.2014.12:23
Nemojte ljudi to su samo Vucicevi prijatelji Nemci! Prijatelji Srba svakako nisu!!!
Subota 12.07.2014.15:37
došlo je vreme da nam švabe učine uslugu zato što nas ne primaju u EU.500 godina smo robovali turcima i nije nam bilo dosta sad se sami nudimo katoličkoj evropi gde nas čeka propast.Rusi nam nude da sve što proizvedemo oni otkupe, a mi da ostanemo slobodni i da sačuvamo svoju zemlju.
Utorak 15.07.2014.01:16
Moj komentar nazalost sa zakasnjenjem, ali i pored toga: DRSKI SVAPSKI RASISTI BESTIDNO SE USUDJUJU DA UOPSTE STAVE SVOJE TRAGOVE NA SRPSKU ZEMLJU I BEZ DA SU SE IKADA IZVINULI ZA BROJNE ZLOCINE KOJE SU POCINILI PREMA SRBIMA A OD DEVEDESETIH GOD. PROSLOG VEKA I DALJE NASTAVLJAJU SVOJU NEPRIJATELJSKU POLITIKU , DOZVOLJAVAJU SEBI VRHUNSKI SADISTICKI BEZOBRAZLUK I TRAZE DA SE KAZNE NAPADACI NA NJIHOVU AMBASADU U BEOGRADU . . . STETA STO SE SRBI NISU USUDILI, NE DA DOCEKAJU, NEGO DA NAJURE OLOS JEDNOM ZA UVEK A DA SARADJUJU SA POSTENIM LJUDIMA, NEMCIMA, KOJIH NARAVNO IMA DOSTA.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)