Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 03.07.2014.
21:31
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Francuskoj da je ta zemlja spremna da se vrati "na velika vrata" na Zapadni Balkan, i da će Srbija pomoći da do toga dođe.
Četvrtak 03.07.2014.21:48
Сви Преседници и Премијери Србије који су дошли на власт после 2000 године сваке недеље су ишли у шетњу у некој држави и обећавали су све и свашта.Сада Вучић иде из државу у државу а Србија је још више дужнија из дан у дан и незапошљеност још већа.Вучић и хапси а још нико није осуђен.Вучић је ослободио Џајића и Цецу а шта је било са Мишковића ??? Једва чекам следеће изборе.....
Četvrtak 03.07.2014.22:46
Sto...ka sitnog zuba mora da uci tvrdim nacinom. Nemamo mi papicu da se brine za nas nesrecne. Ali zato nam vec katolicki dusebriznici vise od sto godina postavljaju svoje cate da vode slepi narod. Neka dodje ako moze sta firmi (bez protekcionizma pred sopstvenim ljudima dijaspore), ALI nove BANKE NE TREBAMO. Narod ce da mu da jos godinicu, pa da shvati da su to sve vecinom lazi. Da postavljaju portparole da lazu, jer je jeftinije i lakse da se na takav nacin okradaju Srbi. Kad jednom zavrsi vera u fatamorganu, nikad vise nece da bude obnovljena na opasnom nivou po kurs naroda. Taman toliko koliko treba da se sredi situacija u Malorusiji. A i na BI ce brzo pakao.
Četvrtak 03.07.2014.22:50
Ono sta je prodano u bezcenje i pokradeno, dekretom moze ponovo da se nacionalizuje, ....ako ista bude jos vredelo. Uzmimo npr Venecuelu...... Samo pravog vozda na celo drzave i drustva. Mafija na lokalu ce da nestane ili ce da radi za Ruse. Uz Ruse, ce da rade i za Srbe, inace ovako ostaje samo da radi za EUroblje i Vasigterna/Vatikan interes. Nikako za Srbe.
Četvrtak 03.07.2014.23:00
Samo se ti uzdaj da će na izborima PRAVDA pobjediti, i ti mi još tvrdiš da si ti i Šešelj protiv dmokratije, jest kad bi se lagali. Ka se krstiš onda kažeš; SLAVA OCU, više nemoj tako nego ovako; slava demokratskoj većini!
Četvrtak 03.07.2014.21:51
Pokaži koju si napravijo investiciju za dve godine za arape vidimo da je prevara veka od Etihada pa na dalje. 2018g znamo da neće biti bolje ako ne odeš ne piše nam se dobro.
Četvrtak 03.07.2014.22:03
i ko će da dođe? A za Arape i da se ne ostvari projekat ˝Beograd na vodi˝ bar će se očistiti ono ruglo na obali, ali vjerujem da će se ostvariti...
Četvrtak 03.07.2014.22:05
Nijednoj stranoj drzavi nije u interesu da se Srbija ili bilo koja mala i duzna zemlja razvije.investira se samo da bi se robovski eksploatisala radna snaga, placajuci joj bednu crkavicu,kupe drzavne profitabilne firme i prirodni resursi. ovaj degenerik sa naocarima, je ziva katastrofa za majku Srbiju, ko ga dovede iz onog krsa, da nama rasparcava i daje krvlju ocuvanu otadzbinu.
Četvrtak 03.07.2014.22:13
Vucic je docekan u Francuskoj, kako pre njega nije docekan premijer ni jedne drzave. Danas je u Parizu odrzan najveci skup privrednika sa jednom stranom delegacijom. Mozemo mi nekog da ne podnosimo, kao coveka, ili da se ne slazemo sa politikom koju vodi, ali se mora priznati da Srbija biva sve priznatija i prihvatljivija u celom svetu. Lepo je danas bilo gledati docek Vucica i razgovor sa prirednicima, takodje i rucak koji je priredjen u cast nase delegacije. Vidimo da su Francuski privrednici veoma zainteresovani za ulaganje u Srbiji sto posebno raduje, jer sa poboljsanjem ekonomije dolazi do poboljsanja i druge infrastrukture. Srbija ipak dobija svoj sjaj i mesto u svetu.
Četvrtak 03.07.2014.22:15
A prirodni prirastaj je gori nego u toku prvog i drugog sv rata.treba nama jedan dobar gradjanski, da se jednom procistimo kako valja.ili mi ili vi, odnosno takvi poltroni i funjare.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)