Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 03.07.2014.
18:00

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Vlada Srbije spremna je da pruži garancije za privremeno puštanje na slobodu Vojislava Šešelja, optuženog pred Haškim sudom, pod uslovom da se on u pravno obavezujućoj formi izjasni da će poštovati sve uslove koje odredi ili sa njim dogovori nadležno sudsko veće Tribunala. Zoran Krasić, jedan od pravnih savetnika lidera radikala, reagujući na ovo saopštenje izjavio je za "Vesti" da je to jedina ispravna odluka.
Četvrtak 03.07.2014.20:07
Igre oko ŠEŠELJA služe da se skrene pažnja IZDAJNICIMA VUČIĆU I TOMI šta slede ako smanje intezitet IZDAJE . ŠEŠELJ ĆE DOĆI PRE ILI KASNIJE A TADA ĆE LATETI PERJE IZDAJNIČKOJ BANDI .
Petak 04.07.2014.00:38
Ova takozvana vlada, računa da će riješiti sve probleme, ako ubrzano pokloni Amerima Kosovo i Metohiju, i okrenu leđa Rusiji, misleći da je to put u EU koja je već sada u fazi raspadanja!!!
Petak 04.07.2014.01:01
Sada kad dođe Voja i počne sa mitinzima, džaba im poluge vlasti kad krenu na desetine hiljada ljudi da izlaze na ulice i počnu tražiti smjenu!!! SADA ĆE RADIKALI SRS-DSS i Dveri, da naprave koaliciju!!!
Četvrtak 03.07.2014.18:11
ШЕШЕЉ је СРПСКИ ХЕРОЈ ВОЈА је победио Хаг .Шта сада,незнају шта да раде са Воју.Ако га пуште на слободу одмах долази до револуције у Србији и скидамо издајице са власти.То се не свиђа западу и зато не смеју да га пуште.Западу више одговарају Вучић и Дачић јер слушају сва наређења.Шешељ ни једно наређење неће послушати.Шешељ одмах ће рећи НЕ у ЕУ и НАТО. Шешељ је 2000 године био против ДОС и реко је НЕ демократија.Шешељ је реко Ђинђићу да је плаћеник запада јер је тражио бомбардовање Србије.Садашњој власти не свиђа се да Шешељ изађе на слободу јер би одмах изгубили своје фотеље.
Četvrtak 03.07.2014.22:45
Jagnje Božije, svjetske grehe uze nase, saveznika Srbin nema, u Boga uzda se. Trebalo se i ovo ispuniti; Vučić je priznao u Berlinu da su Srbi i Srbija krivi i da su nevaljali, ponaša se kao CARINIK NA MOLITVI DOK SE ŠTAJNMAJER POMAŠA KAO FARISEJ. Štajnmajer kaže ; Srbija se konačno vraća kući; ovo znači da je Srbija bludni sin koji se vraća a Njemačka milostivi otac koja bludnog sina velikodušno prihvata.
Četvrtak 03.07.2014.22:52
Na pare se Srbin lako vara, dotjerao Marko, cara do duvara, mogao je i carstvo imati, da ga nisu smekšali dukati! I Šešelj spominje 12 miliona; ne sviđa mi se što svoj trud i muku na sotonskom sudu vrednuje u njihovim parama.
Četvrtak 03.07.2014.21:49
"Beograd oprao ruke od Seselja." Clanak zacinjen najvecom mirodjijom Milanom Dimitrijevicem, Branislavom Tapuskovicem i kakva bi corba o seselju bila da nema Toma File. Saga o Seseljevom pustanju na "slobodu" je tolko potresna da sam se smejao do suza. Sve DR eksperti i visoko kfalifikovani "advokati" koji su boga ti "branili" Slobodana Milosevica, a kako vido je ceo svet, o tome i netreba trositi reci. Eto ta klika skupljena sa konca i konopca ne da bi nam objasnili zasto se Seselj ne pusta, vec da bi nam ponovili papagajsku pricu kako je za sve kriva Vlada Srbije, koju Seselj i ne postuje, niti je priznaje. Nerazumem zasto bi se neko plasio Seselja, na njega vise niko i ne racuna.
Četvrtak 03.07.2014.23:30
Optuznica ga tereti za govor mrznje. Kolika je maksimalna kazna za to djelo? Sumnjam da prelazi godinu dana u krivicnim zakonima Evropskih zemalja, a njega 12 godina drze u istraznom zatvoru. Pola Evrope bi onda trebalo na robiju kad se uzme u obzir sta se sve danas otvoreno govori, pise, i podstice.
Petak 04.07.2014.07:50
FILA JE PAMETNO REKAO I SVAKA MU CAST NA TOME. ILI POTPUNA SLOBODA ILI PRESUDA. ZA SESELJA SU TO 2 NAJBOLJE VARIJANTE

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)