Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Ponedeljak 30.06.2014.
14:37
Beta A
Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da se Srbija svakodnevno suočava s problemima na putu modernizacije, ali da se varaju oni koji misle da će "srušiti državu".
Ponedeljak 30.06.2014.14:54
Pa niko neće rušiti državu, to nije ni tvoja ni, moja prćija, ali treba da odete, pošto vas konstantno potresaju afere, a pravite se mutavi...
Ponedeljak 30.06.2014.15:07
nece oni nigde otici dok ih neskinu oni koji su ih i izabrali !!! a afere neprave sami oni, vec ih komponuju dosovci koji su otisli u zaborav naroda pa sada pokusavaju da vaskrsnu, samo nisu oni isus hrist koji je vaskrsnuo, kako to oni misle, da to tek tako moze !!!! mozda bi im lakse bilo da se povampire jer i jesu bili krvopije koje su narodu popili i zadnju kap krvi (zadnji dinar iz dzepa su narodu pokrali)!!!
Ponedeljak 30.06.2014.17:00
ZA koliko si "pogodio" prodaju TELEKOMA I EPSa i ko te je ovlastio da TI praviš pogodbe . ŠTA SI URADIO BITANGO DA NAROD OSETI BAR MALI BOLJITAK OSIM PROSERAVANJA PO TVOJIM NOVINAMA . JEDINO ŠTO ME RADUJE DA TI JE BEBA POPOVIĆ U BLIZINI A TO ZNAČI DA NEĆEŠ DUGO TO POKAZUJE VREME IZA NAS .
Ponedeljak 30.06.2014.16:01
Zapadni "prijatelji" mu efikasno pune suplju tintaru i hrane nezasiti superego, a iza ledja se sprdaju i segace sa njim. On to negde i oseca, te je zato posle svakog susreta sa njima duboko isfrustriran i ratoboran u obracunu sa nevidljivim neprijateljem. Pustice ga kad za sobom povuku vodu da otplovi tamo gde i pripada, u dubine srpke kanalizacije, jer je na najjadniji, najbrutalniji i najpodmukliji nacin izmanipulisao nevolju i poverenje izmucenih gradjana zemlje koju nezalost predstavlja.
Ponedeljak 30.06.2014.15:20
Ovo je najveci lazov u Srbiji.Covjek koji stalno konstruise nekakve afere i kao on se sa njima bori,Covjek koji se bori sa svojom mastom i zamisljenim protivnicima.Trenira borbenu vjestinu protiv Srba kada dodje za to vrijeme a da bude siguran vrijeme sve brze i brze dolazi...Njemacka nikoga ne poziva sem svoje podanike, Njemacka je najveci neprijatelj Srba i Srbije pod kapom nebeskom i da ima moc trenutno bih i Srbi i Rusi bili zbrisani sa lica zemlje.Samo da se zna da ne pricam bez osnova dobrih 10 godina sam zivio i radio u Njemackoj ne kao obican gradjanin.Toliko o nasem Njemackom prijatelju kako kaza premijer...Na Vucicu je teska ANATEMA IZDAJE KUMA, A Bozija je zadnja ta anatema se pre
Ponedeljak 30.06.2014.15:34
Neće biti rušenja jer drzava je odavno srušena. Ovo je ispostava Londona kojom vladaju briselsko-vašingtonske sline i golubi preletači, sićare koje bi i rodjenu majku prodale za probušeni dolar, samo da je njima lepo. A ako je odlazak ćate kod zastavnika na raport za pohvalu, onda je ćosavi ribolik stvarno uspešan u onom što radi.
Ponedeljak 30.06.2014.15:39
НАРОДЕ ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ДА ЈЕ ОВАЈ ГОРЕ НА СЛИЦИ БИО МИНИСТАР ИНФОРМИСАЊА КАД ЈЕ ПОГОЂЕНА ЗГРАДА РТС И УБИЈЕНИ ЉУДИ НА СВОМ РАДНОМ МЕСТУ. СВЕ ОКО МАХИНАЦИЈА СА ВЕСТИМА ЈЕ НАУЧИО, САД САМО КОРИСТИ ЗНАЊЕ КАКО ОДГОВАРА НАШИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА. ЖИВЕЛА СРБИЈА
Ponedeljak 30.06.2014.17:19
Sad si me nasmijao njemu treba staratelj a ne da on drnda narod nije mu lako on je država snaga vlast moć i umjesto da narodu obezbedi posao i boljitak on sanja da hapsi jer ga ne slušaju.
Ponedeljak 30.06.2014.17:52
Nema posla za omladinu, tuga.nema ulaganja u poljoprivredu...a i svi se nabili po gradovima, kuj ce moj svi tamo.to i za mene vazi.svi se stide seljaka i sela, omalovazavaju seljaka.nase rospije od zena su najgore.odumiremo ubrzano.spas je u albankama katolkinjama, dobre domacice i majke s njima treba da se zene nezenje...a ove sponzoruse i kuravle nase teraj u tri lepe...
Ponedeljak 30.06.2014.20:02
I mene su ti Nijemci fascinirali, pre svega svojom moću da su od onakog ološa kakav si ti bio, probratili te u nešto što počinje da poprima ljudske osobine... Sad ne znam s čim al je fakat takav...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)