Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 29.06.2014.
09:16
Beta A
Odlazeći predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo dolazi danas u Beograd, u okviru zapadnobalkanske turneje, da potvrdi "bitan napredak Srbije ka EU".
Nedelja 29.06.2014.09:22
Ne treba da dolazi uopšte . Srbiji EU ZLIKOVCI ne trebaju jer od kako su ONI "jedini put SRBIJE" naša SRBIJA JE PRED BANKROTOM . Vučić i ostala BANDA ga čekaju za nove IZDAJNIČKE ZADATKE .
Nedelja 29.06.2014.10:51
Vuca je postavljen kao nacionalista (Sanader u Hrvata) da odradi propast i ovisnost- stalno se ponavlja da se nista ne moze, da se moramo povinuti eurobskim catama. Nemamo svoj kadar, mogucnost patentiranja itd. Da smo nesposobni dovesti investicije iz drugih delova sveta (ovde ne mislim da arapsku malverzaciju ameroengleskim agenturama), Kine npr Nista nece da se postigne ako se misli da ce se ulaskom u EU da omoguci laksi pristup kineskim/ruskim proizvodima. Protekcionizam EU npr TATRI dozvoljava da je Kinez kupi, ali prodaje samo van EU. Vuca je placen / ucenjen da tako sta odradjuje. Jeftinije. Kupuje vreme. Kad bi covek bio nezavisan, onda bi mi njih ucenili.
Nedelja 29.06.2014.11:23
Na primeru ovog Maoiste se vidi da se ucenjuju mnogo vece ribe nego sta je Vuca da se odradjuje posao. Ali treba da vidimo filterse koliko ce firmi da dovedu kad ih narod izglasa. Vreme radi za Kineze i sl. Kad vise ne bude niceg sta mogu da ponude zapadnjaci, (a brzo ce to), onda ce da dodju i Kinezi da razj...bu eurobsku industriju, kao sta napravise i sa americkom. Pa neka EU roblje demokraticno i NEprotekcionisticki naplacuje 47% porez na kinesku peglu ili dasku za peglanje, ALI nece dugo moci da izdrze. Nece jos dugo niti Vuca ili slicni mu da prodaje maglu, da kupuju vreme, filterisu, cak ce i st...ka sitnog zuba da progleda kad krene o egzistenciju.Onda ce da menja kaput ili da bezi
Nedelja 29.06.2014.09:24
Сви они на крају својих мандата добију још по један задатак. Да отворено запрете да се са њиховом мафијом нико не сме играти јер они много милосрдних анђела знају али и имају! Много се заборављају. Само Онај горе командује правим анђелима. А када се он наљути.... Пустош ће бити од Европе!
Nedelja 29.06.2014.09:52
U Srbiji ce koplja da se lome. Ako ne zatvore rupu a Rusi je uzmu, pada ne samo srednja Evropa, vec cela vatikanska EU - NATO Bice naterani ili da ratuju sa Srbijom ili da se povuku. To ce da bude kraj za Hrv, Madj, i Alb. One ce da se odazvu klanju Srba. Ukrajina je na granici Rusije, Rusija moze da blokira bilo kakav pokusaj delovanja. Moze da vodi rat tamo uz pomoc Kozaka i Cecena bez upotrebe vojske jos sto godina. Cim se Malorusija oslobodi, Rusi stizu na Balkan. Beograd ulazi u EAU 2020. I ne samo on. Pokusaj da uvuku Rusiju u rat kako bi opravdali svoj u Siriji je propao. Propadose im i planovi sa ISISom u Iraku. Ostadose samo mediji da pricaju u propaloj sili. Holivud samo.
Nedelja 29.06.2014.10:08
Zato i sve ovo plesanje kako EK politbiroa tako i vatrikanskih sotonskih misionara., Propascu EU federacije , pada evro (zemlje se vracaju nacionalnim valutama i nezavisnoj ekonomiji- a onda pada i Nemacka-privreda im ovisi o izvozu, sa nem markom izvoz propada, jer ona je prejaka, za razliku od evra kojeg oni mogu da devalviraju, drze nisko. Evro nema bazu u zlatu. Rus igra opasnu igru, ne da samo rusi EU, vec koristi evro, da bi srusio dolar. Kad sredi dolar i dobije privrednike Amerike, dobit ce partnera da srusi evro. Da bi unistio EU i dobio bolju poziciju za deobu, hoce da unisti prvo one koji je koriste kao stap i sargarepu. Okrece ih protiv sebe. Vec su podeleni.Ako uspe kapa dole
Nedelja 29.06.2014.10:11
Барозо кажеш да је Србија важна за ЕУ.Знамо ми шта ви хоћете.Желите да Србија уђе у ЕУ и онда смо ми ваши робови.Бугари,Румуни,Грци...су ушли у ЕУ и дали имају неку корист.Само пилитичари имају корист а народ још теже живи.Ви желите да читава Србија буде ваша и да искористите сва природна богатства и да имате јефтину радну снагу.Желите и да сутрадан Србија да санкције Русији.Барозо неће ти се те жеље испунити.Народ на референдуму заокружиће НЕ у ЕУ . Швајцарска није члан ЕУ и супер живи.Барозо зашто си 1999 године тражио да се Србија бомбардује.Зашто си реко да је Косово држава. Зашто сада кривиш ни кривог ни дужног ПУТИНА и РУСИЈУ .
Nedelja 29.06.2014.10:42
Zadrigli korumpirani mafijas, srece se sa olosem da pokupi nadoknade za usluge koje im je ucinio, pre nego sto nestane sa scene.
Nedelja 29.06.2014.11:46
Evro fanatici moraju oladiti jer većina u Srbiji nećemo EU jer tamo vlada FAŠIZAM četvrtog rajha.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)