Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Subota 28.06.2014.
17:41
Blic A
BBC je lansirao istorijski netačan i prilično prostački video, koji priču o Velikom ratu priča u vidu reperskog obračuna, tj. rep betla u hip hop stilu, kako se jedan komentator izrazio - u “očajničkom pokušaju da se dodvori ulici”.
Subota 28.06.2014.17:58
Britanski idiotizam! Stalno se svađam s ljudima i čudim se našoj učmaloj omladini, šta im je to smiješno u britanskom humoru?! Pomislim, pa vi ste onda gori idioti od samih idiota, zvanih Britanci. Ništa smiješno nema u "humoru" Engleza. To je humor samo za hendikepirane jokširske svinje kao što je mentor Miće Jovanovića, gospodin Stiven Vud. Takvih je puna Britanija, naročito u javnom svijetu, što vidimo po bendovima gdje frontmeni napastvuju bebe, voditelji pedofili. Britanija s kraljicom žabom, baba-vješticom.
Subota 28.06.2014.18:03
Ne slazem se sa tobom djeticu....ali o ukusima se ne raspravlja...kako mogu da ti ne budu smesni montijevci, mucke, beni hil...boldrik crni guja...ne volim engleze tacnije njihovu vladu...ali ako jednom odes i ostanes u Londonu, videces da narod nije takav.nema tu da osetis rasizam ili negostoljubivost...dok za druge zemlje zapada nije tako....tamo ne gledaju koje si vere ili boje koze..cene znanje i strucnost...zato englesku vladu zlo, ne treba mesati sa narodom.narod je ko svaki narod...ima dobrih i losih...a u engleskoj se neces osecati strancem ko u drugim zemljama.
Subota 28.06.2014.18:10
Svi na svijetu da fataju vezu za Engleze, kod mene ne bi upalilo. Čvrst sam u mišljenju da Engleskoj trebaju tepih bombe! Jokširske svinje ne podnosim organski. Englezi su najodvratnija nacija, i svi liče na onog šišmiša Runija, koji je otelotvorenje pravog britanskog idiota. Moje jedino sojećanje prema Englezima jeste GAĐENJE, koje izaziva povraćanje.
Subota 28.06.2014.18:07
Sve je to smeće od humora. DEBILIZMOM ja to nazivam! A o ukusima ne vrijedi raspravljati, naravno. Postoje pravi ukusi, i debilni ukusi. Oni koji vole britanski kvazihumor, pripadaju ovoj drugoj grupi. Izvinjavam se na cinizmu. ;)
Subota 28.06.2014.18:13
americki humor je cisto sranje...a ono sto snime smesno..su uglavnom remiksi francuskog humora, koji je takodje dobar.u svakom humoru ima malo debilizma, i zato je smesan...mi smo bili jaki po humoru sa nasom starom gardom glumaca, ali sada smo tropa...zar nije debilkzam ona serija , ursadzije? I dr....takvih velicina kao Ljuba Moljac!,Minimaks, Ckalja, Mija, Burdus..idr..mi nazalost vise nemamo.
Subota 28.06.2014.18:17
Američki humor je BLAGI DEBILIZAM. Humor su naši "Maratonci", čak i onaj Kesić i Buksovci danas humorističniji su no sva svita engleskog teško debilnog humora! Ljoto moj, nemoj da gledaš engleski humor. Loše utiče. Pogledaj Miću Jovanovića ušta se pretvori pored Stiva Vuda. I on posta debil na onom snimku, ali i u životu - žena mu može ćerka biti. Zamalo pa da oženi tinejdžerku. Pravi Englez!
Subota 28.06.2014.20:58
Svejedno. Britanski humor je debilan! Oni se smiju i prstu pred nos, i kad im kažeš "Dobar dan" određenim tonom. To je debilna nacija. :) Ne fataj vezu kad su oni u pitanju kod mene. ;)
Subota 28.06.2014.18:08
Zašto skandal? Dokle ćemo da se zaluđujemo mišlju da nas nemci, francuzi, i, naravno, najpoganiji među poganima, englezi nešto kao gotive? Mrze nas iz dna duše, svi redom, najradije bi nas zbrisali sa lica zemlje da mogu, a mi odolevamo i j..... im žene!
Subota 28.06.2014.21:59
VLADIMIRE ti si u pravu. Mi imamo strasan smisao za humor. Bas si nasao pravu komediju. MARATONCI. Dve se porodice poubijase ma mi crkosmo od smeha. Ma svaka nam cast

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)