Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Petak 27.06.2014.
15:37
Beta A
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio danas u Beogradu da je u interesu države Srbije da papa Franja, koji je na čelu države Vatikan, poseti Srbiju.
Petak 27.06.2014.15:59
DA IMA ZDRAVOG RAZUMA NA SRBSKOM BALKANU ZBOG ZLOCINA NAD SRBIMA...........SVU KATOLICKU SEKTU IZBACIT "S NOGE NA NOGU" SVE OBJEKTE I ZEMLJISTA KONFISKOVATI I NAPRAVIT SPOMENIKE ZA ZRTVE JASENOVCA I DRUGIH LOGORA SMRTI..........
Petak 27.06.2014.15:50
Jasni su znaci eU-a i njIhov glavni cilj da rasture SRBSKO-PRAVOSLAVLJE KAO ZNAK RUSSIJI" DA DOLAZE" BLIZE NJIHOVIM GRANICAMA!!!!! Na vlasti su NAVELIKU ZALOST "NEVIDJENI IZDAJNICI" JUDA.........ALFA IZDAJNIK KOJI JE U STANJU DA IZDA-PRODA-UNISTI.............. Kakav znak hoce da salje taj izdajnicki sljam sa tom simpatijom prema jednoj dokazanoj zlocinacko-genocidnoj organizaciji cije je osoblje predsvim mogucim sudovima zbog najgorih kriminalnih radniji koje se prostiru kroz CELU NJIHOVU NECASNO SATANISTICKU ISTORIJU-ISTORIJU KATOLICANSTVA POKVARENO-NACISTICKOG..............
Petak 27.06.2014.18:15
OBAVEZNO UKUCATI I POGLEDATI NA YOU TUBE " EYE WITNES TO POPE FRANCIS KILLING AND EATING BABIES IN SATANIC 9 CIRCLE RITUALS " - KEVIN ANNETT, bivsi svecenik Ujedinjene crkve Canade pokrece medjunarodni krivicni tribunal za zlocine crkve i drzave. INTERNATIONAL CRIME TRIBUNAL into CRIME of CHURCH and STATE web strana ITCC.org OPTUZENI BIVSI I SADASNJI PAPA, JEZUITSKI POGLAVAR, ARTIBISHOP CHURCH of ENGLAND, ENGLESKA KRALJICA ELIZABETA. Proces je u toku ali se drzi dalje od ociju javnosti. ZRTVOVANJE MALIH BEBA U SATANISTICKOM RITUALU tkzv. 9-ti KRUG:
Petak 27.06.2014.15:44
Time li se ti bavis hostapleru jedan, glupa komunjaro resio si da unistis Srbiju i Srbe pa nam uvaljujes ovog katolickog kobajagi bogomoljca!!!!!!!!!!!!!!!
Petak 27.06.2014.16:20
Daju Vatikan za put u Moskvu i Beograd Budući da na prostore današnje Srbije i Rusije do sada nije dolazio nijedan papa, među sveštenstvom i u ruskoj i u srpskoj crkvi odavno kruži mišljenje da bi svaki papa "dao pola Vatikana da dođe u Moskvu, a drugu polovinu da kroči u Beograd", jer tako bi bilo potvrđeno staro vatikansko pravilo da je "katoličko tlo svuda gde stupi papina noga", što za Vatikan, dugoročno gledano, nije bez značaja. Intrigantno je takođe da je Benedikt XVI iz svoje zvanične titule izostavio deo koji kaže da je on "patrijarh zapada", a stavio deo da je "univerzalni pontifeks", odnosno "poglavar".
Petak 27.06.2014.16:24
Vatikan priznao umešanost u genocid Prilikom nedavnog saslušanja u sudskom postupku Alperin vs Vatikanska banka, lični advokat pape Benedikta je priznao da je Vatikan bio umešan u genocid kojeg je počinila Hrvatska za vreme Drugog svetskog rata , kada je ubijeno više od 600.000 Srba i Jevreja. Advokat Džonatan Levi pokušava da sudskim putem natera Vatikan da plati reparacije žrtvama genocida. Tvrdi da je Vatikan sa Nacističkom partijom učestvovao u ovom strašnom zločinu i optužuje Vatikansku banku za posleratno pranje novca i profitiranja od genocida.
Petak 27.06.2014.16:25
II DEO --------- Zaprepašćujuće je da uglavnom sve medijske kuće ćute o ovom sudskom postupku koji se odvija u Saveznom sudu u San Francisku. Još je strašnije da je advokat pape imao hrabrosti u svom nastupu pred sudom da tvrdi da je Vatikan imao pravo da učestvuje u masovnim ubijanjima jer je to «dozvoljavao međunarodnim zakonom.» Da bi stvar bila jasnija, jeretik prema Kanonskom zakonu, je osoba koja nije odana papi ili ne sledi crkvena učenja, što u očima crkvenih zvaničnika opravdava ubijanje nevinih ljudi, kao što je bio slučaj sa Srbima i Javrejima za vreme Drugog svetskog rata.
Petak 27.06.2014.16:27
III DEO ------------- «Isti Kanonski zakon važi i danas,» kaže pisac knjige “Vatikanske Ubice”, Erik Jon Felps. «Vatikan opravdava ubistva time što se stavlja iznad zakona i koristi postojeći (Office of Inqisition) Zakon o inkviziciji kako bi uništio sve one koje smatra da su nevernici (jeretici) i koji ne ukazuju potpunu odanost i poslušnost papi.» Iako nije deo tužbe, video koji se nedavno pojavio u javnosti povezuje Vatikan i naciste sa užasima kojii su se događali u logoru smrti zvanom Jasenovac.
Petak 27.06.2014.16:42
Papa Franja je Boziji glas mira u svetu. Uvek si dobrodosao u Srbiju! Zinat komunistima i radikalima !!!!!!!!!!!
Petak 27.06.2014.16:49
Primatu, u ime koje Srbije ti pozivaš šefa najveće pedofilske organizacije de dođe u posetu. Ti mora da si veoma važan primat kada uzimaš sebi za pravo da govoriš u ime Srbije. PS iskreno se izvinjavam primatima što sam ovu psihički obolelu spodobu nazvao primatom.
Petak 27.06.2014.18:00
POGLEDATI NA YUO TUBE " EYE WITNESS TO POPE FRANCIS KILLING AND EATING BABIES IN SATANIC 9 CIRCLE RITUALS "!!! - KEVIN ANNETT, bivsi svecenik Ujedinjene crkve Canade pokrenuo je medjunarodni tribunal za zlocine crkve i drzave u Briselu. INTERNATIONAL TRIBUNAL into CRIME of CHURCH and STATE web stranica ITCCS.org
Petak 27.06.2014.16:50
Papa jezuit je mirotvorac kao i Vojtila. ------------------- Papa Vojtila Nije li baš taj veliki mirotvorac papa, tokom posete SAD (u Denveru) poručio predsedniku Klintonu da bi trebalo bombardovati Srbiju. A nekoliko godina ranije – 1995. je četrnaestodnevno bombardovanje Republike Srpske propratio rečima: "Vreme je da se silom potvrdi kako je dovoljno rata. Rat koji objavljuje rat ratu jeste pravedan i neophodan". Za papom su, naravno, odmah krenuli i ostali rimokatolički velikodostojnici.
Petak 27.06.2014.16:51
II DEO ------------ Čikaški kardinal Bernardin je izjavio Chicago Sun-Times (7. 9. 1995) da su "NATO bombe opravdane". A njegov francuski kolega, kardinal Jacques Delaporte je, na katolički uskrs 1999, prozivao NATO rečima: "Nametnuti mir oružjem" (Le Monde 4. 4. 1999). I da sve to zaključimo izjavom čuvenog francuskog svećenika (Abbe Pierre) iz 1994: "Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe i kazni ih za njihove zločine". Za Srbe se uvrežilo mišljenje da ne pamte dalje od doručka. Ali, čak ni Srbi baš toliko ne zaboravljaju
Petak 27.06.2014.22:40
Abbe Pierre je to rekao izlazeći iz posjete Predsjedniku Miteranu ! Bio je u prisustvu Bernard Kušnera, koji ga je i doveo da zahtijeva bombardovanje Vojske RS, koje je Miteran glatko odbio ! Bio je i izmanipulisan od strane francuske " inteligencije ", Kušnera, B.H. Levy, Glucmana i Shvarcenberga, najvećih srpskih neprijatelja ! Abbe je jednom prilikom na TF1 to i priznao i poslije toga više nikada nije imao medijsku pažnju, povukao se i ubrzo poslije toga i umro u samoći ! Veliki pozdrav Brate !!
Petak 27.06.2014.16:49
ovu ruznu pticurinu(america) dajte franji da je pusti da odleprsa sa ovog portala. Dosta covece imas sajt obamin idi tamo.
Petak 27.06.2014.16:51
Дачић је стара комуњара и масон. Колико је тежак ватикански кофер?
Petak 27.06.2014.22:58
Ovom izjavom,mali Ivica,Ivica nije srpsko ime,samo potvrđuje tajnovitu priču da je on pastorak,a ne sin.Pravi otac mu je Hrvat sa Kosova,a mali Ivek je tamo rođen,a posle doveden u Žitorađe i priznat kao navodni sin.
Nedelja 29.06.2014.21:21
Prijatelju nemoj tako Ivan ili Ivica su Srpska imena...a to sto se odomacilo u rvata ja zbog toga se necu odreci srpskog imena.
Nedelja 29.06.2014.21:17
Sto dalje od Srbije ... ne mogu da shvatim da neko moze da poveruje da je Papa ZAMENIK SINA BOZJEG NA TRONU SVETOG PETRA.....ZATO STO DALJE OD SRBIJE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)