Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 25.06.2014.
05:43
D. Dekić - Vesti A
Disonantni spoljnopolitički tonovi predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića, koji su kulminirali različitim stavom o državnosti Bosne i Hercegovine, nameću potrebu da se definiše preciznija spoljnopolitička strategija Srbije.
Sreda 25.06.2014.06:45
Ja u klin ti u plocu,jedan nece drugi oce.gledaju u komsino dvoriste kako je prljavo a i u svome se guse.svi oni pricaju o tzdjim problemima a svoje ne mogu da rijese.pop krsti i macka samo nek se radi pa bilo kakve koristi ili ne.danasnji politicari i jesu nam smak svijeta.
Sreda 25.06.2014.08:39
"војвода" почиње да игра на карту патриотизма, пошто као стари љигавац и превртљивац осећа да прича о окретању леђа Русији неће баш тако лако да прође... Живи били па видели - кад би се десило чудо па да се србија званично отклони од ЕУтаназије, "војвода" би био највећи критичар европе и про-европске политике.... поново... п.с. иначе - знам да то браћа и сестре из Р.С. знају много боље од мене, али написаћу - докле год не дозволе да им леђа чувају званични срби из званичне србије - дотле имају шансу да опстану и постану...
Sreda 25.06.2014.09:06
Nikad se politikom nisu bavila deca, za politiku su potrebni spremni i politicki potkovani ljudi. Niko u Rusiji nije kritikovao Vucica sto je bio u Nemackoj, niti je bilo ko pomenuo iz EU nesto Nikolicu sto je ugostio Lukasenka. Ko je jos imao primedbu oko stava Vucica po pitanju BiH? Niko. Ko je imao nesto Nikolicevog stava? Ama bas niko. Ovde samo neko vidi Probleme tamo gde ich nema, a da bi drage volje zeleo da ich ima. Svedoci smo da je Srbija u najboljim odnosima sa svim drzavama u okruzenju i da vodi jednu ozbiljnu politiku neklecanja i neizvinjenja, a nije joj zabranjen pristup nigde ko sto je pojedincima ranije bilo iz najviseg vrha vlasti.
Sreda 25.06.2014.11:40
HAHAHAHAHHAHA "politika neklečanja" ??? a ne sme da uđe u jedan Veliki Trnovac ? Da ne spominjem - Kosovo i Metohiju ? Čudi me da ovaj tvoj debil pre neki dan, kad su šiptari tukli euleks pandure nije tražio "45. minuta da reši stvar " ?? Ti kad lupiš - ti to radiš megalomanski....
Sreda 25.06.2014.12:40
A tvoj je kao smeo? Nije smeo na KiM dok Pristina nije proglasila nezavisnost. Sto nije smeo na KiM crno i belo, vec nije smeo ni Rezoluciju 1244. da pomene sve dok Taciju nije predao KiM, tek se onda setio Rezolucije i trazio strogo pridrzavanje. Za dvanaest godina vladavine DS i osam godina DSS. iznesite mi jednu tacku iz Rezolucije 1244. koja je ispunjena, a da se tice prava Srba. Ne da nije nijedna, nego su se rugali Rezoluciji nazivaju ci je Slobinom alibiju za poraz. Tek kad je bilo kasno za primenu bilo cega pocela je da se pominje Rezolucija. Danas je lako da se smejete, jer jos uvek nevidite sta ste ostavili iza sebe.
Sreda 25.06.2014.12:37
Pa daj onda da ugasimo zvezdu pa da idemo sa Rusima pod ruku... Salu na stranu, ovo je samo zamajavanje naroda, ovom kombinacijom su zadovoljni i "evropejci" i "patriJote"...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)