Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 23.06.2014.
12:17
Alo A
Zamenici šerifa u San Dijega iščupali su Banu Mouvake iz kola kao da je najgori kriminalac zato što je dodirnula prsluk policajca! Pogledajte video, koji je sama policija objavila, kako bi dokazala da je incident koji se desio u tom gradu zapravo bila opravdana reakcija sila reda.
Ponedeljak 23.06.2014.13:10
Нису ону фашисти него они поступају по закону, ти у Америци не смеш ни да пипнеш службено лице, поготово не полицајца јер тај полицајац представља државу и са њим нема расправе, ако хоћеш да се расправљаш узмеш адвоката, јер тамо полицајац има огромна овлашћења, а тако би требало и код нас, са државом нема играња . Не волим ја американце али поштујем њихов правни систем .
Ponedeljak 23.06.2014.14:17
Naravno da treba postovati zakon.Ali reci mi kakva opasnost je prestavljala ova zena da bi je njih trojicu oborile na zemlju.A i njegov natips ime prezime treba da bude vidljiv,a ne pokriven da se ne vidi.Zena je imala samo malo vise slobodu (sigueno se osecala bezbedna posto se radi o policiji,a ne neki narkomani) i pipnula policajca.Ako gradjani nemaju blizi odnos sa policijom i osecaju se zasticeni,kako ce onda ova zena u buduce da se oseca? A to sto kazes da treba i kod nas ovako...budi siguran da bi nas EU i USA osudili za torturu,necivilizovanost,da zene nemaju nikakva prava...bla bla...
Ponedeljak 23.06.2014.12:40
Debela svinja sta drugo zna,osim da jede hamburger da mu tece sos iz usta i pije coca colu.A ova dvojica jos mu pomazu,jer nije u stanju ni zenu da oboru.PUUUUUUUUUUUUUUUU se...m vam se u usta fasiti retardirani.
Ponedeljak 23.06.2014.13:21
Poserem im se na zakon i na njihovo postovanje, ovaj debeli prasac nebi proso fitnes test ni kad bi mu predsednik amerike bio tata a ovde uhvatio zenu da hapsi, junaci nema sta, tipicna americka govna smrdljiva, Prema zenama se treba odnositi viteski bez obzira o cemu se radi jer svaki od nas ko je covek nesme da zaboravi da ima majku.
Ponedeljak 23.06.2014.13:31
A sta je sa onim majkama sto su svojim muzevima osijecale glavu bez misljenja sta ce djeca na to mami da kazu.ispeci pa reci,promisli pa kazi.
Ponedeljak 23.06.2014.14:20
''ispeci pa reci'' kazes. ja sam u mom tekstu naveo za nas koji smo normalni a ne za kretene jer njih ce uvek biti, ima i ovih i onih treba ostati normalan u svetu u kojem danas zivimo, kad bi svi ispekli pa rekli ili prvo skocili pa onda rekli hop ili sto je najvaznije izbrojali do deset kad nas neko iznervira svet bi bio bolji. necu da se zameram nikome samo iznosim svoje misljenje STOP nasilju nad zenama, i pozdrav svima koji su odvojili minut dva da ovo procitaju
Ponedeljak 23.06.2014.14:44
Policajac je reagovao shodno zakonu....ona mu nije dodirnula prsluk vec POVUKLA prsluk.Kada polisajac prilazi vozilu vozac je duzan da drzi ruke za volanom....mislim da joj vise nece psati da se raspravlja sa policijom....mozda je navikla muza da cerupa....e ovde nece moci.
Ponedeljak 23.06.2014.14:46
A na snimku se vidi da mu je otkopcala prsluk....snimak sve pokazuje....laz je laz....policajac je u pravu.
Ponedeljak 23.06.2014.23:23
Nije bas tako. Pravila sluzbe izricito zahtevaju da uniformisani policajac nosi plocicu sa imenom koja je u svakom trenutku vidljiva. Znaci, on je prvi prekrsio zakon. Dok su je vukli u policijska kola, ona je izmedju ostalog rekla: "Nisi (ili niste, to je u engleskom isto) mi cak ni rekao ime". Moguce je - cak verovatno - da je ona pokusala da vidi njegovo ime tek posto ga je pitala, i on joj nije odgovorio. Sto bi bio drugi jasni prekrsaj propisa sa njegove strane. Zasto neko njega nije tresnuo o asfalt i namakao mu lisice?
Ponedeljak 23.06.2014.15:05
Очигледно је да је жена тражила име полицајца које није било видљиво због заштитног прслука. Полицајац је био дужан да јој омогући да види натпис на значки или да јој одговори на директно питање које је она поставила - које је ваше име. Најобичније иживљавање полицајаца. Наравно да жена није представљала никакву претњу. У овом случају је полицајац такође прекршио закон.
Ponedeljak 23.06.2014.16:44
Formalno-zakonski gledano,policajac je postupio po zakonu,i kako su ga ucili i trenirali.Licno nikada nisam odobravao i razumeo ljudska bica,koja se ponasaju kao masine-roboti.Crno-belo,sa 0% tolerancije.Procena situacije...mislim da je ova zena u trenutku bila odsutna,ali totalno bezopasna...policajac je mogao upozoriti.Po meni ovo je prekomerna nehumana reakcija,kako bi ljudi imali strahopostovanje,ili vise straha od postovanja.Ali dali je uterivanje straha neophodno za kontrolu velikih narodnih masa???Ovo je bila samo jadna pristojna zena. Danas se desilo njoj,sutra moze nasim roditeljima,ili nasoj deci.Ipak bi policia trebala imati malo vise osecanja i intelekta u relaciji sa gradjanima!
Ponedeljak 23.06.2014.17:57
ТРЕНУТНО ЈЕ САД НАЈРЕТАРДИРАНИЈА И НАЈГЛУПЉА ДРЖАВА НА СВЈЕТУ.....ДА ЈОЈ НЕМА ПРЕМЦА...!!!
Ponedeljak 23.06.2014.18:00
Па како и не би били кад су потомци европских криминалаца и робијаша....афричких робова и пропалих проститутки....!!! Такав језив микс не може да изађе на добро !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)