Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 23.06.2014.
05:29
J. Arsenović - Vesti A
Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Aleksandar Vučić nazvao najvećim srpskim narko-dilerom, pobegao je iz Srbije! Kako za njim nije raspisana poternica, on je u noći između petka i subote bez problema sa slovačkim pasošem otišao u Crnu Goru preko manje prometnog graničnog prelaza Jabuka, objavio je beogradski list "Blic".
Ponedeljak 23.06.2014.09:15
Ово им је опет димна завјеса за нешто.Потпуна окупација у свијету позната као диктатура смјена неподобни у полицији.....продај оно мало што је остало у Србији...
Ponedeljak 23.06.2014.07:38
Kosmajac je gotov, iako je prividno pobegao kod svog sefa Mila, cim on i slina navuku odela Betmena i Robina. Snimatelji su spremni. Specijalni plan: dok se Kosmajac valja od smeha citajuci slinin doktorat, oni se bacaju na njega i hvataju ga.
Ponedeljak 23.06.2014.10:12
vucic kada je to na medijima govorio ,kosmajac se nalazio u zemlji a sada je zbrisao i to sa pratnjom medija !! kako je mogao pobeci preko granice sa automobilom a mediji znaju preko koje granice, s kim i kada??? zasto ga policija ili granicari nisu uhvatili i sprecili begstvo kada se zna da je to on bio a vucic je naredio da ga hapse !!! sta drugo reci nego da te medije koje su ga pratile i tu policiju na toj granici sa svim carinicima treba pod hitno u zatvor posto su krivi za begstvo kosmajca, ili je to neka farsa da se misli da je zbrisao, a on slobodno sprema atentat na vucica !!!!!!!!!!
Ponedeljak 23.06.2014.08:30
Premijer Vučić je u petak na konferenciji za novinare rekao da se jedini ne plaši da kaže da je najveći narko-diler u Srbiji čovek poznat kao Kosmajac, čije ime niko osim njega ne sme ni da pomene.... Vučić koristi svaku priliku da promoviše sam sebe ! Izgleda da je Kosmajac učinio mnogo više za Obrenovčane, nego hvalisavac, pa ga je objelodanio kao narko dilera ! Gdje su dokazi da bi se neko optužio, ili sada tužilaštvo i policija rade preko medijskih informacija, rekla, kazala...jako čudno !
Ponedeljak 23.06.2014.10:31
zasto bi neko begao a da nije kriv? kako mogu neki mediji znati kada ce, kako ce, skim ce i kuda ce pobeci neko koga policija navodno juri ??? pokazalo se nazalost da nasi mediji mogu pisati i raditi u ovoj zemlji sta im je mila volja a da nebude nikakve negativne konzekvencije po njih, to nazalost isto vazi i za nasu mafijasku policiju koja je isplela paucinsku mrezu da je ni bog nemoze pokidati !! ako ovaj "ludak vucic" ne uspe da sredi tu mafiju, onda nam nece moci vise ni bog pomoci !!! tada ce se desiti zaista scenario sto juce procita negde na zlonamernim medijima, da ce zemlja bankrotirati !!! a tada tesko nama "normalnom narodu"!!!
Ponedeljak 23.06.2014.08:33
Vučića treba odmah uhapsit sve ovo zna godinama upravlja policijom i ne preduzima ništa.Svi znamo da je gazda kokaina u Evropi Milo Kosmajac je prvi u herarhiji a bogami Dačić je podrška na terenu. ŠTO NE UHAPSI DAČIĆA I SVE INFORMACIJE IMA NA JEDNOM MJESTU:
Ponedeljak 23.06.2014.10:39
od koje godine i kada je vucic bio sef policije ??? a sto se tice dacica, ako bude najmanje sumnje da on stoji iza mafije siguran sam da ce se nesto oko njega desiti, ali NEGATIVNO !!!
Ponedeljak 23.06.2014.09:53
Очекујем да се рецензент приведе на информативни разговор како би се утврдила веза између власти и оног чије име не смем да изговорим. Слинави, реагуј.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)