Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 22.06.2014.
14:41
Beta A
Plakati protiv predsednika Nove stranke i bivšeg premijera Srbije Zorana Živkovića ubacivani su u poštanske sandučiće i kačeni na automobilske brisače građana u beogradskoj opštini Rakovica. Plakat je naslovljen sa "Kako je Živković postao milioner" a na njemu je, uz tekst, i slika bivšeg premijera kako ispija času vina.
Nedelja 22.06.2014.14:51
Nije on sam olesio drzavu ,treba preispitati te poslove sa vinom?Npr. izvesna gospodja Vera Simic i vino Krokan su jos eklatantniji primer,ali nju stiti crnogorska mafija!
Nedelja 22.06.2014.15:35
Izbaci 5.okt mnoge lose ljude na povrsinu jedan od njih je ovaj na slici ispija vino i izrucuje ljude koji zemlju branise od najgore alijance nacisticke-al tome nebi kraja jer se medjuvremenu setise da moraju debelo da zarade na grbaci SRBIJE-njihov pokojni kolega imase slicne ambicije no ga stize prokletstvo dogovora koji on htjede da posalje u zaborav i da izruci "jos vise" posle njegove smrti ovi bivsi klosari htjedose da budu BOGATASI-al da nebjese eU djavola mozda bi cak i da se prave ko da su mrtvi al cekaj nesto.........dogovor sa djavolom uvek je opasan I SADA CE VINO ISPIJAT IZA RESETAKAAA.......baj baj zivkovicu necasni covece.......alkatraz-zabjela te zoveeeee
Nedelja 22.06.2014.18:51
"Kako je Zivkovic postao milioner"? Vrlo jednostavno. Vlada premijera Vojislava Kostunice je Zoranu Zivkovicu, 2007. godine dala bespovratni kredit od 41. miliona dinara ili 500.000. hiljada evra. Cak su mu dali i Zemljiste pod zakup po vrlo smesnoj ceni, skoro na izvolte povrsine 47.hektara. Ja neznam ali neko iz Krcedina bolje zna kako je i sta napravio Zoran Zivkovic u Krcedinu, uglavnom vinograd mu procenjuju na 1,5. miliona evra. Sto znaci cista dobit, bez da se imalo oznojis. Normalan je otpor Zorana zivkovica, jer njegovo ponasanje govori kakav mu je karakter. Od 97. godine pa sve do dolaska na vlast 2001. godine gradjani Nisa, a i sire su pozivani na neplacanje elektricne......
Nedelja 22.06.2014.18:59
.....energije, ali se ta navika nastavila i posle promene vlasti. Tada im je Zivkoviceva Vlada porucila da prodaju stanove i plate dazbine. Da zaborave iskazanu neposlusnost Slobodanu Milosevicu i na naknadu za ucinjenu usluku DS. Zoran Zivkovic na Stranackim izborima biva porazen od Borisa Tadica i posle toga ostaje samo kao obican papucar u DS. DS napusta 2012, zbog Djilasa, a 2013. osniva Novu stranku i postaje stranacki lider. Cim je osnovao partiju trazio je peticiju za smenu Djilasa, proglasivisi ga Tadicevim tajkunom i izjaviti: "Djilas je pljackas grobova i tajkun". 2014, Zivkovic sa Djilasom ruku pod ruku izlazi sa DS i Djilasom na izbore. Eto to vam je karakter Zivkovica.
Nedelja 22.06.2014.18:56
Secam se kada se pojavio u politici,covek je imao problema da sastavi dve recenice a o padezima da ne pricamo ali vidim da se islifovao i da se mnogo bolje snalazi pa se cak primecuje i promena dijalekta kod njega a sigurno da je uzgred iskoristio i svoj polozaj kao i mnogi drugi ali ja moram da verujem da ce doci vreme kada ce morati da da odgovore na neka nezgodna pitanja.
Nedelja 22.06.2014.19:07
I ja se secam da se tamo nekih davnih godina vukao tekst po novinama ( ne secam se kojih) u vezi tog zemljista koji je po politickoj ceni zakupio pomenuti. Cini mi se da je zakupio zemljiste na pet godina. Pa su razni novinari postavljali pitanje kako neko ko zakupi zemljiste na pet godina ima koristi da sadi nov vinograd, kad znamo da tek za 3-4 godin dolazi do pocetka roda, odnosno totalno neisplativo za ulaganje. Ocigledno je pomenuti jos onda znao ono sto mi ne znamo ni sada. Kako se cutalo sve ove godine ? Gde su ti novinari koji su pisali o tome ranije, ko im je zabranio da pisu o tome ? Gde su stanovnici i radnici iz Krcedina koji su opljackani, zar du svi postali . . . .?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)