Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Četvrtak 19.06.2014.
21:00 >> 23:01h
Vestionline A
Kakav velemajstor fudbala je Luis Suarez! Fenomenalni napadač sa dva gola u 39 i 85. minutu doneo je Urugvaju pobedu nad Engleskom 2:1 u prvom susretu drugog kola D grupe na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Pogodak za "Gordi Albion" postigao je Vejn Runi, što je njegov prvi gol na šampionatima planete.
Petak 20.06.2014.00:01
Postujem tvoje misljenje. Svako ima neke svoje razloge za koga navija i protiv koga navija, meni je prva ekipa Srbija, a druga Engleska, posto mi je Engleka drugi dom, ili bolje receno treci. Verovatno ces me sada optuziti za veleizdaju, i svaki pokusaj da se "obranim" ne bi bio dovoljan tako da se necu braniti. Inace, bila je dobra utakmica danas.
Petak 20.06.2014.01:47
Сад су ствари много јасније. Твој разлог доласка на српски портал исти је као у овдашњих усташа и зове се вишеструки поремећај идентитета. Ако си заиста некада и био Србин сада си се поистоветио са сопственим џелатом што је типичан синдром самоодбране у жртве кад доспе у фазу шизоидности. Спаси нас све и иди на хрватске и енглеске портале па тамо навијај.
Petak 20.06.2014.02:30
Jedno je sigurno- da mi necemo naci zajednicko misljenje, sto se tice Stokholmskog sindroma, nisi ga dobro proucio. Licno sam sasvim siguran da tebi nije ni dlaka falila tokom 90-tih, jer po pravilu takvi najvise kukaju, i ko je kome bio dzelat tesko je utvrditi, jer ako su nama bili Englezi dzelati sta su nam bili nase komsije, a sta smo mi bili nasim komsijama? Svako ima pravo na svoje misljenje, na tebi je da odlucis da li zelis da zivis u hladnom, izolovanom i mracnom mestu- medjutim i drugi imaju pravo glasa, i kako vecina odluci- neka bude. Licno, mislim da je lepse biti deo sveta, gledaj svetsko prvenstvo kako ljudi navijaju svako za svoj tim i zar nije lepo biti dio necega velikog
Petak 20.06.2014.02:35
naravno, ako narod Srbije ne zeli da se "otvori", nisam za to da se silom vodi- ali siguran sam da mrznja nikom nije donela dobro, i da upiranjem prsta u druge ne resava sopstvene probleme- a problemi koje treba resavati je siromastvo, bolest i neimastina. Ja sam se uvek zalagao za toleranciju, a jedino tolerancija moze dovesto do bolje i ujedinjene Srbije, jer dok god budemo nipodastavali druge religije i narode a i ljude drukcije seksualne orijentacije Srbija ce biti podeljena i slaba. Danas je Engleska dozivela poraz, ali u samoj Engleskoj- hriscani, budisti, muslimani, crnci, belci, hetero i homoseksualci i mnogo imigranata je navijalo za Englesku- i to je velika pobeda, najvaznija...
Petak 20.06.2014.12:45
Синдроми нису једина ствар које си побркао. Приметио сам да се залажеш за толеранцију у Јевреја док навијаш за нацисте. По томе се не разликујеш од осталих усташа јер то је оно што заиста стоји иза твоје приче.
Petak 20.06.2014.14:19
Za koje naciste ja to navijam? Ovde na portalu ste stvorili neke mitove o nekim novim nacistima, i pocli ste da verujete u to- sto je vasa licna stvar, ali nemojte koristiti te termine za "vanjski" svet jer su netacni i zbunjuju. Inace, nacizam odlikuje netolerancija prema slabijm, drukcijim itd... A sve to odlikuje tebe i tebi slicne, pa onda to tebe vise svrstava medjunaciste nego nekog drugog.
Petak 20.06.2014.23:03
То је типичан унијатски синдром. Још верујеш да си Србин али у сваком другом погледу усташа из уџбеника. И врло си интересантан "вањски свет", ко и сви други Хрвати не силазиш са српског сајта. Ниси ништа друкчији од осталих усташа али јеси слабији, ментално па ако ме нетрпељивост према таквом чини нацистом онда си ти у праву. То ме сигурно не чини ни паметним ни нормалниим јер није тешко бити паметнији ил нормалнији од таквог као што си ти.
Petak 20.06.2014.23:38
Uopste ne razmisljam sta sam, meni je najbitnije da sam covek, takodje druge najvise cenim po ljudskosti. Ako sam po tome slab, onda mi je drago da sam slab- jer kako je rekao jedanmudar covek: "kome snaga lezi u topuzu". Posto si dosao do zakljucka da si mnogo pametniji i normalniji od mene, onda pretpostavljam da vise neces gubiti vreme na mene u buducnosti, pa te onda pozdravljam.
Četvrtak 19.06.2014.21:41
Ko drugi, ako ne Luis Suarez. Urugvajci su mozda za nijansu bili bolji, Engleska se posle solidne igre protiv Italije vratila u obicajenu bezidejnu igru. Morat ce malo bolje da zaigraju, ako ne zele da pakuju kofere.
Četvrtak 19.06.2014.22:32
Gooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll! Wayne Rooney! Dobra igra u drugom poluvremenu je krunisana golom! Ajmo jos jedan!
Četvrtak 19.06.2014.22:43
Majstor Suarez je jos jednom pokazao da je vrhunski igrac, a Urugvaj da je sa svojih 3 miliona stanovnika fudbalska sila, i pravo fudbalsko cudo.
Četvrtak 19.06.2014.23:03
Da, razlika koja je odlucila ko dobija kartu za povratak kuci je bio Luis Suarez, i prvi putnik kuci iz grupe D je Engleska. Sve najbolje Urugvajcima i Luisu Suarezu, nadam se da ce biti prvi strelac ovog sampionata.
Četvrtak 19.06.2014.22:58
Monte Video, Bog ih video! Dva u jedan za Engleze od Garince, Maradone a sad i od Suareza.
Petak 20.06.2014.19:44
Suarez je igracina nema sta,da nevredi nebi bio dzabe ove godine proglasen za najboljeg igraca Premijer Lige a sinoc je to na vrhunski nacin i dokazao,za mene licno jedan od kandidata za najboljeg strelca Mundijala uz Nemca Milera.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)