Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 19.06.2014.
18:00
D. Dekić - Vesti A
Beogradska naslovnica "Milo sprema udar na Srbiju", iako tabloidna izazvala je hitru reakciju dvojice najmoćnijih ljudi u Srbiji i Crnoj Gori, premijera Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića. Toliko munjevitu da se odmah iz Podgorice oglasio Đukanović, a istog dana na zajedničkoj konferenciji za novinare sa premijerkom Slovenije Alenkom Bratušek u Vladi Srbije o Crnoj Gori pričao je i Vučić.
Četvrtak 19.06.2014.22:00
Mi smo najveća stoka izdajnička!!! Umjesto da se okrenemo Rusiji i napravimo savez sa njima, naši političari, da bi sačuvali fotelje, udružuju se sa našim neprijateljima protiv Rusije....SRAM I STID DA IH BUDE!!! KUKAVICE ODVRATNE, ZA SVEKI SU PREZIR, KAO I SVI OKO NJIH KOJI IM POMAŽU, RAČUNAJUĆI I FAMILIJE NJIHOVE!!!!
Četvrtak 19.06.2014.22:04
Tri četvrtine naših nevolja bi nestalo da se prepustimo savezu sa Rusijom i Evroazijskom savezu!!! Ovako nas vaćare i jašu naši zlotvori, koji su nas onomad bombardovali...a imamo JEZIVE, NAJVEĆE I NAJGADNIJE KUKAVICE NA VLASTI!!!
Četvrtak 19.06.2014.22:26
Treba pitati Ukrajince dali bi se naselili na Balkan,a mi Srbi da naselimo Ukrajinu i tako bi ta tvoja prica imala smisla.Prestanite da lupate gluposti po portalu barem malo prouci Atlas.
Četvrtak 19.06.2014.23:16
Ne razumijem!? Oni su naz bombardovali i bezbroj puta unizili na razne načine!!! Rusi, nikada ništa loše nam nijesu napravili, samo dobro!!! Da li vi shvatate da oni nama pokušavaju da izmu Kosovo i Metohiju, i to će tražiti kao uslov da bi Srbija ušla u EU!? Inače, ista EU se nalazi pred raspadom!!!
Petak 20.06.2014.20:16
Jesu nas bombardovali,a dali se to moglo izbjeci mozda i jeste.Nisam ni ja zadovoljan sto su nas bombardovali,mozda su oni nasli neki razlog koji mi nismo i jos uvijek nemozemo da nadjemo.Normalno je da sa tim nismo zadovoljni,rat je prosao,dali smo mi u tom ratu bili andjeli sigorno da nismo.Moramo da gledamo u buducnost,a sto se tice KiM to je prodano i sta bi sada trebao neko da gine da bi to Kosovo ponovo oteli da bi ga neki drugi ponovo prodali.Ako budemo tako dalje nastavili izgubicemo i Republiku Srbsku i opet ce nam biti kriv neko drugi.Vlast u RS zajedno sa Federalnom vladonm radi na sve moguce nacine da smanji broj Srba u RS.Pa kada nebude srbskog naroda na tim prostorima opet cemo
Petak 20.06.2014.20:29
par hiljada srba ostaviti da nam brane crkve i manastire posto sada imamo manje naroda ali zato imamo vise crkava.Narodom vladaju kriminalci koji raznim zakonima i nametima cine sve da uzmu i ono malo sto je ostalo narodu,a narod gleda samo neki nacin da ode iz zemlje.A pretezno gledaju da odu u EU,niko nekaze da bi volio da ide u Rusiju.Sto se mene licno tice zelio bih Rusiji sve najbolje i da iz ove krize izadju jos jaci i bolji.Za nas nazalost nema nikog spasa jedino da nas neko okupira ili da nas prime u EU.Rusija nam je ipak daleka.
Četvrtak 19.06.2014.18:25
Amerika će mnogo uložiti da se osveti Vučiću za lojalnost NJemačkoj Balkan je interesna zona SAD. Velika sreća Srpskog naroda što će ga oni koji su ga doveli na vlast i skrajnuti sa vlasti.
Četvrtak 19.06.2014.20:59
Zna Vuchici kod koga za savet, oko planiranog dugovecnog opstanka na vlasti, da se obrati. Samo mislim da mu ni "El Milo" u tome nemoze pomoci.
Petak 20.06.2014.13:28
Ko zna šta bi bila pozadina svega toga, ovde se u Srbiji očigledno trenutno rade mnoge zakulisane radnje... Ponešto se tek nagađa, više i ne priča na glas.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)