Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 17.06.2014.
18:56
Beta A
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je ponudu Haškog tribunala da zatraži privremeno oslobađanje iz sudskog pritvora do izricanja presude, saopštio je u utorak uveče sud u Hagu.
Utorak 17.06.2014.19:30
STA STE MISLILI DA CETE GA SLOMITI PA SADA JE NAJJACI PRAVNO VAS JE PORAZIO A MORALNO PONIZIO GLOBALNU VAM JE SHEMU RAZVALIO BORAC PROTIV MRAKA GLOBALNE DIKTATURE dr.prof.VOJISLAV SESELJ. (najmladji doktorant pravnih nauka SFRJ)
Utorak 17.06.2014.21:03
Nisam pristalica radikala ni Seselja ali mi ga je kao srbina zao. Imam strah da su mu ovde namestili ,,sacekusu,, kada ga puste. Mislim da ih je prozreo pa zato izbegava da se vrati.... Ma ja njima ne verujem nikada....ni da me hrane ni brane. Ameri su to...bolest. Od nastanka do sad....bolest.
Utorak 17.06.2014.21:25
kauboji su to bre !!! poubijase sve narode starosedeoce (idijance) a mi kao klinci gledali kaubojske filmove pa jos i navijali za njih i podrzavali ih !!! isto kao i "rambo" filmovi u kojima rambo ubija ruse a svi gledaju sa odusevljenjem i raduju se !!! to ti se zove vaspitanje rasizma (spiranje mozga) od pocetka, od malih nogu, da kasnije netreba puno ocrnjivati "neprijatelja" jer je vec crn dovoljno !!
Utorak 17.06.2014.21:59
Ja uvek navij'o za Indijance! Stvarno... Divio se kako to oni rade lukom i strelom protiv tandzara i topova! Svaka im cast. Skalpove su bledolikim dekadentima skidali samo tako... I ne bi bili istrebljeni da se neki medju njima nisu odali viskiju, kocki i poslu prevodilaca... Promenjena im svest, pa postadose "politicki korektni". Tu im je bio kraj. Tako danas navlace nas Srbe.
Utorak 17.06.2014.22:48
e moj prikane zato i treba bojkotovati "njihov whiskey" i treba samo piti cognac, nas vinjak ili nasu sljivu da nas ne namagarce kao indijance ! ali dzabe nam bilo kada nas danas namamise na coca colu i njihov g.m.h. fast food (mc donalds) pa neki kao one bele vrane (amerika ili nato) ostadose bez mozga (alchajmer) i sada seru po portalima "ki grlice". uzdravlje brate
Utorak 17.06.2014.21:15
Zadovoljstvo je Seselja gledati i slusati - obdarenog božanskom mudrošću koju mnogi ne steknu ni za mnogo dužeg života: kada valja „stići“, kad „uteći“, a kada „na strašnom mestu postojati“ i posvedočiti snagu svoje vere. Seselj je "poslednji Mohikanac" srpske politike koji je dokazao da nisu svi politicari jajare i prodane duse. Na svom licnom primeru je pokazao sta znaci imati ideale i veru u njihovu pobedu. Seselj je nepotkupljivi nacionalista i najveci zivi srpski rodoljub naseg doba! Mozete biti njegov pristalica ili protivnik, ali ga ne mozete ignorisati. Njegova intelektualna erudicija i celicna nepokolebljiva volja cine neku vrstu spomenika od coveka! Divim se ovakvim ljudima.
Utorak 17.06.2014.21:47
Hehe samo lupate i gubite vreme na netu za prepucavanja,neki izgleda i spavaju pored kompa ili fona ,da su za to vreme bili da kopaju samo ove godine bi uzeli preko 50000 dinara,samo lupate pa taj Seselj je bio i pre na vlasti kada je u Srbiji vladao najveci procenat korupcije,bezvlasca,kasnjenja plata,penzija,reketa,ubistva,dozvolu za auto si mogao za noc da dobijes a za pecanje ti nije ni trebala,deca su nam rasla dok su bombe padale iznad glave i drhtala sta ce da nam se desi a za Bosnu i Srpsku i da ne pricam,bacaju vam prasinu u oci te bolesne srpske glave a puni su im dzepovi love i svi imaju sto puta vise kapitala od svih nas mucenika.zZakoni su nam bili uzasni i lopovski
Utorak 17.06.2014.22:06
Uuuu, jes' bre... Kako se ranije toga nisam setio!!! Je l to po onom receptu "promene svesti". Sta velis? Zakoni su nam bili uzasni i lopovski? Bre, i to sto kazes. A onda dosli ovi sto su imali prazne dzepove, pa krenuli i oni da ih pune... nikad kraja, bato! Najvise volem vas sto pravite selekciju istine. Zavisi za koga navijas. A i "promena svesti" bato! Nego, sto rece, aj' da ne lupamo i ne gubimo vreme na netu... idemo u setnju!
Utorak 17.06.2014.22:09
А сад нам, стручњак, закони нису ужасни и лоповски !? Највећи проценат корупције, безвлашћа и проданости је , стручњак, ДАНАС !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)