Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 17.06.2014.
12:49
Beta, Vesti A
Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa 126.500 dinara zbog loše organizacije druge utakmice finala plej-ofa s Partizanom, dok je trener crno-belih Duško Vujošević kažnjen sa 264.500 dinara.
Utorak 17.06.2014.13:57
Žao mi je nekadašnjeg velikana pod imenom "crvena zvezda" za koju se, prilikom gašenja NIKO pobunio nije i NE navijam za "partizan", ali ovo postaje apsolutno smešno...
Utorak 17.06.2014.16:01
A pa nemojte tako, nisu zvezdni navijaci krivi za te ispade. Petarda nije bacena iz zvezdinog bloka, ne ona je bacena iz patizanovog bloka ali da bi zametnuli trag oni su toj petadi ugradili mini motor i dajinski i tako je bacili a onda su putem daljinskog petardu tako naveli da izgleda kao da je bacena iz zvezdinog bloka. Partizan nije organizovao utakmicu i zato je kriv jer smo morali sami da organizujemo i za ispade nasih navijaca (kojih naravno nije bilo) su Partizan i Dusko Vujosevic krivi. Partizanovci se obuku u Zvezdine dresove i prave ispade i zato treba Partizan i Vujosevic da se kazne trostruko i oduzeti im sve titule u zadnjih 12 godina i sve te titule dodeliti nama. Kraj bajke
Utorak 17.06.2014.19:55
SVE OVO JE BEZOČNA MRŽNJA KAKVU NI HRVATI NE GAJE PREMA PARTIZANU . LOPOVSKA DRUŽINA KOJA SE ZOVE CRVENA ZVEZDA OPLJAČKALA JE KK ZA 15 MILIONA € DOK JE FK OPLJAČKAN ZA 50 MILIONA € ZVANIČNO PLUS DUGOVI IGRAČIMA ZA "OSVOJENU TITULU" I NARAVNO KRIV JE DULE VUJOŠEVIĆ . ISTURILI SU GOVNO KOJE SE ZOVE DRAGAN GOGIĆ DA ON SUDI PARTIZANU . BOŽE LJUDSKA GLUPOST , MIZERIJA , PRIMITIVIZAM , MRŽNJA VEĆI SU OD SVIH OKEANA SVETA .
Utorak 17.06.2014.20:16
Objasni ti to retardima kojima je IQ cak i ispod NULE... Njima su Vujosevic i Tegeltija krivi sto ih je Vesic unistio u kosarci, FK Partizan im je kriv sto su ih Dzajici, Vesici (opet ovaj), Lukici, Toplice Spasojevici unistili... Za sve je kriv Partizan a Vesic umesto u prdekani sedi u privremenom vecu grada Beograda, nagradjen covek za lopovluk... Ukljicite malo mozak glupaci a ne samo Partizan nja, nja, nja, av, av, av... Najjaci su ovi sto misle da plusom ili minusom ovde oni dobijaju na znacaju... Premijer je imao 50% glasova na izborima ali to ne znaci da je on najbolji politicar vec da je narod glup...
Utorak 17.06.2014.20:43
ju ju ju, sta naprica. Samo se ti tesi, tvrdoglavo stvorenje, 50% Srbije glupo, a vas nekoliko debila i debilki na ovom sajtu pametno. :Mekeces ovde gde ti nije mesto. I ovaj decooo, glup za medalju, guru mu je trener Partizana, kad bi mu rekao da skoci u bunar, on bi bez pogovora.
Utorak 17.06.2014.21:34
MAJMUN je imao 50 % od onih 30 % KOJI SU GLASALI . Molim te PIŠI ISTINU I SAMO ISTINU KAO I UVEK DO SADA . LAŽ UZ PARTIZANOVO IME NE STOJI DOK JE UZ ZVEZDINO SJEDINJENO . Ne ljuti se na OČAJNIKE nego im pomozi da izađu iz ANESTEZIJE .
Utorak 17.06.2014.22:07
Ja kao Tudjmanka se ispricavam... Kakvi maloumnici, rodjeni brat mu mozda navija za Partizan ili brat od tetke, strica, ujaka pa jel i on Tudjmanovac??? Ili oni sto Duletu vicu da je svinja a pola njih deblje od njega??? To su ti sa inteligencijom ispod NULE kao ovaj mucenik jeste_kako_da_nije... Mukica prava... Aj bok...
Sreda 18.06.2014.02:07
Pa ko se to meni uzbudio? Nemoj Sanjice, utice na lepotu, mada koliko se uzbudjujes oko partizancica verovatno si lepotu davno izgubila i sad sedis tako po portalima i kuckas raznorazne gluposti koje podrzavaju tebi tavni psihici poput decoooo, pop92 i nekog tamo joce i i onog medjeda ekstremiste sa neke planine mu.
Sreda 18.06.2014.03:30
Vidi i ovde isto pises, lepo si to zakljucio onda, nisam znao da ste na ovom portalu svi ovako zanimljivi, ti npr opterecen realnim? :) Je l' te toliko ubio u pojam, ili mu se divis? A ustvari ti si klinac '92 godiste, pa da, napaljenko koji ne zna jos sline da obrise, mamina maza
Sreda 18.06.2014.14:15
Za razliku od tebe slinavi, pamtim utakmice i prvenstva kada se drugacije igralo i navijalo. Ovo sto se desava kod nas u sportu ne desava se ni u najzabacenijoj africkoj drzavi. Placanje kazne zbog skidanja sakoa, kazne zbog primedbi na sudjenje ali kazne za neodgovornu i neprimernu organizaciju utakmice napad na igrace i novinare, tretiraju kao mali nestasluk i to samo kada je Zvezda u pitanju. Sto se realnog tice, niti me je ubio u pojam niti je realan, pa nemam razloga da mu se divim. Za tvoju informaciju sine 92 nije godina mog rodjenja.
Četvrtak 19.06.2014.02:05
Slinav ti tatica sto te napravio takvog bez pameti. i treba da pamtis kada smo vas trsili kad smo stigli. Pa da, dobro si i to zakljucio da ste divljaci koji ne mozete vise sportski da navijate. Postoje pravila, igraj po njima ili snosi posledice (kazne). Ne mozes da uporedjujes vase nestasluke sa lomljenjem stolica i bacanjem na teren i veliki propust u organizaciji sa manjim incidentima koji su se dogodili kada je ZVEZDA bila domacin. Pa sad, da li je realan ili ne, realniji je od vas partizancica, a da li je bas za sve, to ne verujem. Ma nema veze, klinac si pa si klinac, mozda si i mladji... ;)
Četvrtak 19.06.2014.16:09
I opet slinavko. Koliko ste nas "trsili" govore brojke. Partizan 20 Titula, Zvezda 15 Titula. Nacionalni Kupovi: Partizan 13, Zvezda 8 ( racunajuci superkup). Medjunarodna takmicenja: Partizan: Kup Evropskih Sampiona 1, Kup Radivoja Koraca(fiba) 3 Zvezda: Kup pobednika Kupova 1. Jadranska Liga: Pertizan 6, Zvezda 0. Prvenstva niste osvajali punih 20 godina i ti meni: "trsili smo vas". Bili ste i jeste nas redovni pacijent. Obrisi sline i sanjj o tome da ste bolji od nas.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)