Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 17.06.2014.
05:16
J. L. Petković - Vesti A
"Lažna je teza da će Srbima biti bolje ako Hašim Tači ili Ramuš Hardinaj bude premijer, jer je problem suštinski i sistemski. Obojica su za ostvarivanje nezavisne države i za kontrolisani broj Srba koji bi ostao na Kosovu, odnosno taman onoliko da bi njihovi međunarodni mentori prikazali da je to multietničko društvo", kaže Momčilo Trajković, lider Srpskog pokreta otpora (SPOT) u razgovoru za "Vesti".
Utorak 17.06.2014.06:20
Vučić svojim dolaskom na vlast je obavio posao zapadu, bolje nego što su mogli i da sanjaju!!! Odrekao se Sjevera Kosova, natjerali su ljude, raznim ucjenama da glasaju, uveo oficijalne granice...ukratko, poludio je skroz, ali na štetu Srba i naše države, a u korist Šiptara i Zapadnjaka koji mu garantuju da će ga održavati u sedlu dok god bude poslošan!!! NAPRIJATNO GA JE GLEDATI U OVOM NJEGOVOM SATIRANJU I NE OSTAVLJANJU ŠANSE KOSOVU I METOHIJI ZA POVRATAK!!!!
Utorak 17.06.2014.07:47
opusteno.., iz ove se koze nemoze, ali sigurno u njihovoj kozi ne bih bio. Svestan je bio svega od starta, zato je i uvlacio u Vladu koga je stigo nebi li osigurao jaca ledja i kad dodje racun na naplatu svi ce ko nojevi da podignu glave. Znojenje je pocelo, danas ce biti veselo gledati i citati reakcije.
Utorak 17.06.2014.07:21
Tačno Srbi na TZV-j vlasti na Kosovu su,NESREĆNICI IZRODI RODA SVOG,koji zarad ličnog interesa SLEPO SLUŠAJU VELEIZDAJNIKA vučića,nanose ogromnu štetu SRBIMA.U maju vučićev dupelizac,Aleksandar Jablaović prvio svadbu na Kopaoniku,a pre postavljanja za poslanika u skupštini Srbije nije imao pas zašta da ga ujede,a još Vulin mu dolazi na svadbu,ni manje ni više sa švalerkom Božović,koju je postavio za direktora Doma Zdravlja u Zvečanu,e to su ti Srbi i Srpkinje koji nam nanose više štete no Tači i Haradinaj,za njih znamo da rade sve protiv opstanka Srba.Vučićevi Srbi su mahom pokupovali stanove po Srbiji,tako da trenutno rade sve da sprovedu Vučićevu izdaju po nalogu Evro-Američkih nakaza.
Utorak 17.06.2014.07:57
Kako znam za sebe slusam istu pricu Momcila Trajkovica prvo se busao u prsa za slobodom Kosova, pa za oslobadjanjem, p za opstrukcijom. Jednom recju trckarao je od stola do stola da bi zadovoljio svoje gladne apetite i ogrebo se za koji politicki poencic koji sa sobom donosi i malo bogastvo. Sta je uradio Momcilo Trajkovic za Srbe sa Kosova? Nije nista za srbe, ali jeste za sebe, za sebe je uradio tolko da ce mu se imena i prezimena stideti bar buduce tri generacije.
Utorak 17.06.2014.08:06
Iste prodane duše i on o njegova supruga.... kao i ovi koje kleveta
Utorak 17.06.2014.10:19
ma on je nebitan lik, jeste o.k, ukapiro sam nakro se i on, ali sad ce da krene svako protiv svakog, tako da ce svako da mase sa tudjim govnima nebi li kao oprao sebe. Sta mislis kako ce sad Veliki Vezir ovo da proguta?, nemoze, nocu se budi u bunilu sanja Voju, u nemackoj je smesko ko mali mis, ovde je provaljen, a mali debeli pasha je totalno izgubljen, ko da je nadrogiran (snimsk sa aerodroma).
Utorak 17.06.2014.10:27
Ово је тек почетак .САД су написале на папиру да од Србије остане само Београдски пашалук .Амери тражиће да Војводина буде Република,затим Рашка Република итд...итд...Србија је сада у рукама запада.Ми смо роб Брисела.Народ је мислео само да се скине Слободан одмах бољи живот и песма.Запад је смислио да још гори живот буде Српском народу.Сви политичари који су дошли на власт после 5 октобра раде за Вашингтон и Брисел.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)