Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 14.06.2014.
05:15
D. Dekić - Vesti A
Lažni londonski doktorat rektora Megatrenda ogolio je licemerstvo vlasti koja javno čereči Miću Jovanovića, a zabašuruje plagiranu disertaciju aktuelnog ministra policije Nebojše Stefanovića, odbranjenu na tom istom Megatrendu.
Subota 14.06.2014.07:35
Jedini spas je u metli, u velikom ciscenju ove olosi isuvise dugo na vlasti. Ali zahvatiti i mecenu p-usnu i blondinu cicolinu, i ostale.
Subota 14.06.2014.07:39
Ostavka sina Nebojše, i preispitivanje kredibiliteta premijera, gde svaka njegova izjava od obaranja Peščanika do izjave da ne treba preispitivati diplome i doktorate sa Megatrenda, predstavlja bruku i sramotu. Kako da mu verujemo da će se iskreno boriti protiv kriminala i korupcije, kada ima ovako nakaradan stav. Znači svako ko nije partijski drug neka se plaši, a takvih je danas 1%. Začeprkajte malo dublje, van Beograda, po svim opštinama, da ne pričam po mesnim zajednicama, gde vladaju partijski ortaci i videćete da je poplava ništa naspram onoga šta je Mića Jovanović i Megatrend iznedrio. Vrhunski napisan članak. Jedan od boljih na ovu temu.
Subota 14.06.2014.08:43
Zasto je Miskovic uhapsen ,pa pusten? Posto svi tajkuni imaju putera na glavi,kada je Miskovic uhapsen svi su se utrkivali da pomognu kampanju SNS, da bi bili postedjeni od hapsenja! Odakle im tolike pare za predizbornu kampanju? Sto se tice borbe protiv korupcije,pitanje je ko je to uhapsen ,osudjen I imovina mu oduzeta?
Subota 14.06.2014.08:35
Meni su poznati slucajevi da se Visa pedagoska skola zavrsava za 3 meseca! Gospodin iz Demokratske stranke je potegao vezu, a posle toga je obezbedio I uhlebljenje! Ja se samo pitam ko nam decu vaspitava!?
Subota 14.06.2014.09:03
Nikakve veze nema Stefanovicev doktorat sa Jovanovice. Ako Stefanovicev doktorat nije plagijat, mozete samo da mu pljunete macku na rep. Taj isti doktorat moze da mu potvrdi koji ocete fakultet na svetu , ponavljam, samo ako nije plagijat. Odkud je Stefanovic znao za diplomu Jovanovica? Nije imao pojma. Sta mislite kolko se u svetu zaposli dnevno laznih doktora, inzinjera, profesora, pa to se meri hiljadama. E to je ono sto su ostavili demokrate iza sebe, osnovali su privatne fakultete, a da nisu napravili zakon. Stefanovicev doktorat je na javnoj proveri, pa da sacekamo, mozda i smenimo ministra, ali sta ce mo sa ostalima i sa narodom?
Subota 14.06.2014.09:27
па ови твоји су рекли да и народ мора да се мења ? Они ваљда мисле да је конвертитсво и издаја - карактерна особина вредна хвале ? Ваљда према свом лику посматрају и свет око себе, шта ли ?
Subota 14.06.2014.10:22
Narod i mora da se menja, samo kako to je za neke tesko da shvate. Srbija je zemlja u kojoj je pola obradljive zemlje neobradjeno, zemlja u kojoj nema radne navike, u kojoj ljudi se vise bave politikom i sportskim rezultatima nego svojim poslom. U Srbiji mora da se prvo stekne radna navika i da se ispune radni zadaci pa tek onda da se kuka na vlast. Pre izvesnog vremena sam gledao zenu inzinjera agronomije koja je kupila dva hektara zemlje i na njima zaradjuje ona i cela porodica. Kod nas je stotine hiljada hektara neobradjeno, a niko nece da ih obradi, pa jel savest tog naroda ne treba menjati. Idite u Austriju i Svajcarsku, pa samo pogledajte kako je promenjena savest svakog gradjanina.
Subota 14.06.2014.10:39
Nebih se slozio sa vama. Video sam svojim ocima da Srbi u Juznoj Africi su drzali oko 70% mesne industrije. Najveci I najbolji zidari u Australiji. U Kanadi najboli inzinjering ,proizvodnja softvera dolazi od Srba. Kako to da se Srbi u svakom normalnom sistemu snadju I pokazu fantasticne rezultate , a u Srbiji ne moze. Da li mi moramo da menjamo mentalitet naroda ili system u drzavi?
Subota 14.06.2014.13:38
Pa o cemu ti ja pricam? Zasto su najbolji zidari u Austriji, dobri radnici u Nemackoj, hvaljeni u Svajcarskoj, eto Vi ste ih pronasli i u Juznoj Africi? Zato jer su promenili svoju savest i stekli radnu disciplinu. U Austriji sto zidar zazida za dan u Srbiji dolko zazida za jednu sedmicu, u Austriji i svajcarskoj seljak tera krave, ovce, koze, na ispasu u planinu. Gde se to kod nas radi. Pogledajte gde Austrijanac i Svajcarac skupljaju seno, tu nasi nece da pogledaju. Kolko mi planina i pogodnih terena imamo za uzgoj srna, divokoza. Ko to radi? Niko, lakse je lezati i kukati na vlast, pricati price, ako se ne promenimo, bicemo iza Albanije, pa posle diskutujte po portalima.
Subota 14.06.2014.20:12
И наш велики вођа вУЧКо би био од веће користи кад би отишао на неки пропланак међу јарчеве и овнове ,,,,,
Subota 14.06.2014.11:09
U banana drzavi sve je lazno:LAZNI PREMIJER,pa jos i IZDAJNIK,LAZNI MINISTRI,LAZNI IZBORI,LAZNA VLADA,LAZNA HAPSENJA,a tek PREDSEDNIK,KOJI NIJE NI BIO NA PREDAVANJIMA,jedino ima KURS za pecenje RAKIJE.Narode predstoji nam jedino REVOLUCIJA,USTANAK,NEPOSLUSNOST i JAVNA HAPSENJA zbog lazi i VELEIZDAJE, SUDJENJA PO KRATKOM POSTUPKU..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subota 14.06.2014.15:21
Mića je bio mentor mentolu. Na osnovu glasnog ćutanja,koje se pretvorilo u puko podaništvo,snishodljivost i ulizištvo,a najverovatnije kao očigledna posledica apsolutno negativne selekcije kadrova i rukovodstva,zabrinjava ponašanje odbora SNS. Da li je moguće da su svi isti kao PPV i neša SLINA?Verovatno je da jesu,jel da nisu,ne bi bili tu gde su i sa kim su. Alek Dramoser Štetočinski i njegov kancerogeni klon i klovn, neša SLINA,samo su pokazatelj viševremenske izbrušenosti pokvarenosti i izdajništva od 1945. do danas.Zato je nemoguće da će neša SLINA i pomisliti da da ostavku,jer zna da njegov poludeli šef to ne bi dozvolio,jer je preko njega,Alek Serotočivi,pravi ministar policije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)