Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Četvrtak 12.06.2014.
17:50
Srna A
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da su SAD i EU bili spremni da urade sve da ne bi došlo do njegove posete Srbiji.
Četvrtak 12.06.2014.17:55
Narode Srbski, braco i sestre, ovaj covek Luki Lukasenko, je NAJVECI SRBSKI PRIJATELJ SVIH VREMENA POSLE CARA NIKOLAJA ROMANOVA, doso nam je u posetu kada je majka Srbija krvarila od nato agresije, da nam izrazi podrsku, i zinat je zlikovcima i potpisao ugovor o isporuci Pkb-eovih proizvoda, mleka i jogurta i dr..Belorusiji...i njemu uvele sankcije dervisi i poturice, zapadni vazali......sramote i tuge...jbm ti, sta rade....Grobislave kako si mogo njemu da uvodis sankcije...jel imas obraza.
Četvrtak 12.06.2014.17:57
Svaka cast Tomo i dobrodosao Aco,pravi prijatelji su Srbiji sada najpotrebniji, a sto Vucic zavarava ceo zapad, to je fenomenalno,samo sto to mnogi ne kapiraju.
Četvrtak 12.06.2014.18:30
Da si bio rodjen u ono vreme, vojvoda Djujic bi te postavio za prvog pratioca, i da mu cuvas ledja...objasnio bi ti on sve ko je bio Broz. Bio bi od tebe pravi Cetnik sa Dinare.a ja bi Kesera pratio do kraja.
Četvrtak 12.06.2014.20:10
hehehe Djujic je mom prandjedu kucu spalio jer su mu djeca od 15,16 godina bili u partizanima, a on covek uopste nije gledao ko je ko... I pored toga, ja shvatam zasluge popa Djujica za ocuvanje naseg naroda na onim prostorima... Da sam rodjen u ono vreme, i da sam bio blizu Tita, vrsio bih pritisak na njega da stvori politickog naslednika i da osigura Jugi nuklearno naoruzanje... To su dve njegove najvece i najfatalnije greske...
Petak 13.06.2014.00:19
Mislim da ne zavarava zapad, vec balansira koliko je moguce- a realno nema puno manevarskog prostora, sam Lukasenko je dobro procenio i objasnio situaciju- Srbija je okruzena sa EU tako da je logicno kojim pravcem ce ici, ali je Lukasenko izrazio nadu da ce uz to Srbija i dalje odrzavati i graditi odnose sa bratskim zemljama. Moram reci da me je Lukasenko odusevio, i zbog prijateljstva koje je uvek pokazivao i zbog toga sto je apsolutno jedini koji je u Srbiju dosao bez ikakvih zahteva, ucena i pretnji. Bravo Lukasenko! Nadam se da cemo biti u odlicnim odnosima i u buducnost s Belorusijom i da ce se obadve zemlje i naroda razvijati i ziveti bolje.
Petak 13.06.2014.00:46
Potpuno si u pravu,Lukasenko je i 99 posetio Beograd,i jedini je koga misljenje i izjave zapada ne zanimaju.Sto se tice nase vlade,tvoja varijanta,"balansira",i jeste bolji izbor.Ja sam jednostavno hteo da dam malo podrsku toj, nasoj(izabranoj) vladi.
Petak 13.06.2014.01:04
Pa cini mi se da u ovom momentu i nema boljeg resenja od Vucica, tj i nema neki izbor. Sto se tice inostrane politike- ne vidim neke greske, sama situacija je nasledjena i vuce se godinama, koliko mu je dobra "unutrasnja" politika to ne znam, ali opet je problem nasledjenog loseg stanja i takodje sto je korupcija na svakom nivou, a i same stranke su organizovane i podsecaju na klanove- kako ce tu Vucic odraditi, to treba tek videti, ali tesko da ce moci napraviti mnogo-barem da nesto odradi. Uopste receno- vecina ljudi zaboravlja da je sadasnja situacija prozivod lose politicke i ekonomske politke koja se naslagala poprilicno, i npr NATO je OVK je na vlasti na Kosovu jos od '99.
Četvrtak 12.06.2014.18:00
U srbiji počinje gašenje Evropskih institucija prelazimo u režim samo dobro suseckih odnosa. Hvala bogu da u Srbiju počinje nešto pametno da odmorimo od EVRO FANATIKA.
Četvrtak 12.06.2014.18:18
E, kako će zapad sada reagovati ? Zapad ne voli Lukašenku i nije prijatelj Belorusije. Zapad takođe nije prijatelj Srbije. Dali će se zapad sada buniti i navaljivati novi teret Srbiji ? Baš me zanima ... Taj prokleti zapad uvek traži dlaku u jajetu.
Četvrtak 12.06.2014.18:43
Uostalom i nije u pitanju koliko je Lukašenko loš ili dobar za zapad nego koliko može Srbija po pitanju privrede sarađivati sa Belorusijom, čiji narod se sastavlja od naših braće i sestre tako da zajendo napredujemo ...
Četvrtak 12.06.2014.20:13
Potvrdjujem njegove reci. Blic, tako veliki srpski list je povrsno napisao vest o poseti Lukasenka. Vest nije izdrzala ni jedan dan kao "vest dana" ili u rubrici "politika". Ovo je samo jos jedan dokaz vise koliko je Blic "zapadno orijentisan". Svaki komentar (bez i jedne uvredljive reci) koji je protiv NATO-a i EU-a se ne objavljuje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)