Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Četvrtak 12.06.2014.
11:18
Beta A
Vojska Ukrajine je po prvi put upotrebila zapaljive bombe sa belim fosforom protiv civila u selu Semjonovka kod Slavjanska. Usled napada, u selu besni nekoliko požara, javlja Glas Rusije.
Četvrtak 12.06.2014.11:18
Poruka za Rusiju: Zver je na slobodi... https://www.youtube.com/watch?v=19Y3eZa337o
Četvrtak 12.06.2014.13:40
bolje da uzmes usranu motku za ovoga idiota ali i za ovoga ispod! za njih je suvisno potrositi metke, usrana motka pa po ledjima da vidis kada pocnu srati od muke, samo na kraju ce ipak morati sve da pociste za sobom, gologuzija supljih tikvi !!!!!!!
Četvrtak 12.06.2014.14:05
Видимо да си још на слободи, нажалост. Али стићи ће и тебе Божија правда, кад-тад, Ништавило једно.
Četvrtak 12.06.2014.11:21
Bla bla bla! Gori čečenija juče a danas slavjansk, pa ovi će rusi sa ovakvim snimcima(napada u čečeniji) sami sebe optužiti kako su krenuli- dolazi na vidjelo kako su ratovali - smradovi ruski!
Četvrtak 12.06.2014.11:28
Putine jesi ti Pravoslavac ili zidov?jesi li mongol, izdajnik, agent cije, sta si ti, kad ovo mozes da gledas i ne reagujes...pa Kadirov cecen oce da brani Ruse u donjecku, jer mu je prekipelo da gleda fasiste kako ubijaju neduzan narod i decu, stare, mlade......on cecen musliman oce da ih brani.a ti ?....ti si neki veliki izdajnik, izgleda..
Četvrtak 12.06.2014.11:41
Сватите једном.Јачи увек побеђује.Једно је жеља а друго могућност.Путин жели да источна Украјина буде Руска.Али Украјина је суверена држава коју брани УН,НАТО,САД и ЕУ .Ако Путин пошаље Руску војску у Украјину то је напад Русије на Украјину и одмах ће УН дати дебеле санкције Русији.Русија ће бити изолована неће моћи ни да увози нити да извози.Сав руски новац у иностранство биће замрзнут.Русија је најача у свету са нуклеарним оружјем али ако почне нуклеарни рат онда за секунду неће бити живота на земљи.Путин помаже Русима у Украјини и дању и ноћу,шаље им оружје и лекове и све остало што треба.Дај мало кривите САД , НАТО који су почели рат а не само кривите Путина који жели да победи ПРАВДА .
Četvrtak 12.06.2014.12:08
Kadirov je plaćenik, danas se bori protiv rusa(prvi čečenski rat) a sutra za ruse(drugi čečenski rat)- ako je takav tebi idol uzmi ga sebi u amanet. Putin je kgb agent koji je okusio moć novca, i nema tih rusa izvan rusije koji bi ga dodirnuli da lično učestvuje u tzv.napadu na Ukrajinu, ali zato ima svoje pse rata koje finansira i šalje u Ukrajinu! Ne pali se on na pravoslavlje ni komunizam nego na monetu- et jedino ako mu neko iz Ukrajine opljačka njegovu banku možda pošalje vojsku!
Četvrtak 12.06.2014.13:42
znam da ti nije idol, nego mi je čudno kako olako prihvataš alahove sljedbenike kao zaštitnike pravoslavlja. Scenario koji se odvija na istoku ukrajine nije ništa drugo nego borba za novac kao i u Bosni, a narodu se trpa nacionalni i vjerski rat! Ne branim nato ni ameriku ali ne mogu da ne primjetim da se ruski lobi upleo uveliko u krizu i prije samog izbijanja sukoba, koji po svemu sudeći može lako da se pretvori u Siriju (u kojoj su do sad izginuli najviše civili) gdje rusi štite samo svoje najveće tržište!
Četvrtak 12.06.2014.13:55
Da, ti zeleni nikad ne mogu da budu prijatelji Pravoslavlju. nema prijateljstva u politici, samo interes.mi i isto tako treba da se ponasamo, i da gledamo svoj interes.sa svakim saradjivati gde ima koristi.use i u svoje kljuse, uvek se setim tih reci vojvode Djujica, koji nam je na samrtnickoj postelji porucio.
Četvrtak 12.06.2014.15:29
Naslov ne valja. Trebalo bi da piše: Gori istok Ukrajine: Vojska baca zapaljive bombe na rusofašiste. Ukrajinska vojska je disciplinovana i ne bi nikad digla oružje da žene i decu.
Četvrtak 12.06.2014.16:46
ajde necu da komentarisem za to disciplinovani fasisti... ukrajinski fasisti pokusavaju da zauzmu 2 punkta vec skoro 2 meseca..pa sada kad su videli da nemaju nikakve sanse..poceli su i zapaljive bombe da koriste,sta bi bilo kad bi pokusavali da zauzmu ceo istok ukrajine,,pa bacili bi nuklearku kada bi je imali...e kao da su ih ucili americki demoni koji su pobili milione bacajuci te iste zapaljive bombe po svetu,kasetne zabranjene bombe,uranijum i ko zna sta sve dopremljeno iz pakla... ali ne brinite vratice se amerika u pakao vrlo brzo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)