Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 10.06.2014.
08:44
Beta A
Širenje NATO-a na istok Evrope je "kontraproduktivno", ocenio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov i osudio "osvetoljubivost" Brisela, dan pošto je Bugarska pod pritiskom EU obustavila izgradnju gasovoda Južni tok.
Utorak 10.06.2014.08:58
Lako je meni za Ruse i Putina...oni će već nekako naći načina da doskoče toj zapadnoj paščadiji! Mi smo najbolje spoznali zapadnjačku logiku! Da bi se dodvorili Amerima da im daruju (Kosovo i Metohiju) tuđu imovinu udružili su se sa njima i bombardovali nas, đubrad sramotna!!! Nema šta sve ne bi zapadnjak napravio zarad interesa!!!
Utorak 10.06.2014.09:51
Gledaj koliko istih NVO radi na sajtu na reformisanju istine i svesti Srba....:-). Svakim danom su tu, sefovima valjda curi vreme. Oni znaju kakav je uvek bio krvav revansizam na Balkanu......tc-tc-tc......vide samo danas, sutra ne vide.....za tako sta ce da plate cenu.......
Utorak 10.06.2014.11:26
SVE su ovo OČAJNIČKI POTEZI BRISELA . Vide i sami da je RUSIJA MOĆNA a posle višedecenijskog ugovora sa KINOM za RUSIJU JE SAMO NEBO GRANICA . REALNO .
Utorak 10.06.2014.16:45
NAJGORA BANDA NA SVETU BELOME SU NATO BANDITI I NJIHOVI KOLABORANT SUTA-NOVAC FRANCETIC SA NASIH PROSTORA ! UMESTO DA IH NAJMANJE ZATVORE AKO IH SE NE STRELJA ONI DRZE PREDAVANJA KAKO STA TREBA A KAD SU ONI ODLUCIVALI SVE SU ZIVO OSKRNAVILI ! IPAK BILO KAKO BILO AKO OVA VLAST NE URADI STO SU OBECALI NE TREBA IM OPROSTITI NITI JEDNU NAMERNO URADJENU GRESKU ! TREBA IH LINCOVATI ZBOG SVIH DOSADASNJIH PROPUSTA I PRETHODNIKA I BIRACKOG TELA ! A MIHAJLOVICKA MI NEKAKO SMRDI POPUT PAJTICA I FRANCETICA , NEZNAM MOZDA GRESIM DAJ BOZE !
Utorak 10.06.2014.09:19
Lavorov:nato želo da se osveti,to znamo,a neznamo šta vi čekate?trujte tu gamad
Utorak 10.06.2014.09:36
Brisel je vođen željom da kazni, da se osveti, a ne prirodnom željom da kroz centralne organe EU garantuje ekonomske i druge legitimne i prirodne interese svojih država članica...... UVEK je tako bilo. Oligarhija je pre jahala vlastiti narod feudom, a onda se odlucila za kolonijalizam, posto joj bilo malo. Papica je samo sve aminovao kao bog na zemlji, kako katolici veruju. Nakon toga stizu i nacizam, komunizam, fasizam-korporativizam, da bi zavrsilo liberalnim kapitalizmom, mutnom vodom u kojem opet love, dok se guskama prodaje magla. Zlo vavilonsko se nalazi u Briselu i treba da bude unisteno. Pregovori su samo kupovanje vremena. Oni se menjati nece.....
Utorak 10.06.2014.09:46
Ljudi na zapadu Boga ne poznaju, vec samo svoj interes PRE bilo cega drugog. Tako su vaspitani i tako umiru vec stotinama godina. Papica ih blagoslovio. U sledecem ratu, pobediti ce oni koji veruju u Boga-oni koje na zapadu zovu fundamentalisti. Vehabije i salafisti ili yenki dzihadisti su produkt zapada.. Ako ih se rese muslimani i stvore dzihadiste usmerene protiv zapada, uz vec akumulisano zlo sta im nanese zapad, pravoslavci mogu tome bloku samo logistiku da daju na pohodu u EU. Strah zapada od vracanja pravoslavlja je ogroman, posto i oni postaju sve veci bozji fundamentalisti. Kina i Indija takodje vide zlo u Zapadu. U tom kontekstu bezbozna amorfna masa zap gov....na nema sanse.
Utorak 10.06.2014.09:39
Осветољубивост је преблага реч. Они су сви до једнога апсолутно нецивилизовани па њихова скупа одела и њихови изопачени, неприродни осмеси не могу сакрити смрад њиховог менталног склопа. Ми смо учили у школи, а то се потврђује свакодневно, да смеће увек испливава на површину, оно не може потонути тј. сакрити се.
Utorak 10.06.2014.11:34
Vi Rusi bi trebali shvatiti što prije da imate posla sa stokom i da se naučite što prije odnositi sa takvima ! Fino i kulturno ophodjenje je upravo kontraproduktivno, jednostavno im brutalno trebate dati do znanja ko je vlasnik plina i nafte i jednog jutra im zavrnuti ventile i to na duže vrijeme ! I kada budu tražili da ih odvrnete, odvrnite ih pod vašim uslovima ! Stoka pozna samo zakon jačega, pa ako je mala Srbija nekada imala hrabrosti da im se odupre, valjda možete i vi ! Ja da sam na tvome mjestu, pola Brisela bi mi pušilo racku do podne, a druga polovica, popdne !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)