Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 09.06.2014.
12:23
Srna A
Češka i Slovačka odbacuju bilo kakav dolazak NATO trupa u ove zemlje i tako postaju najveća prepreka planovima SAD i Alijanse za dalje širenje prema Rusiji, procenjuju vojni analitičari.
Ponedeljak 09.06.2014.12:32
NATO je okupator svuda gde se pojavi a u civilizovanim pravoslavnim državama NATO MAJMUNI neće moći jer to nije divlji zapad.
Ponedeljak 09.06.2014.13:37
Odluka ceha i slovaka je samo za pozdravit.Cesi i slovaci su naj-pametniji narod u svijetu.Zasto?iskustvo je skola koju su dozivjeli 1968.sjecam se vierke i krabacove i njihovog drustva u rovinju kako su za to vrijeme bili tuzni. cesi i slovaci su za primjer svim ostalim,koi su se mirnim ptem odvoili,i mirnim putem i danas dan suradjuju.CESI,SLOVACI,BUDITE PONOSNI SVOM KARAKTERU.Mozda i ostali nesto nauce.
Ponedeljak 09.06.2014.17:32
Bas da su najpametniji, NISU. Ovce kao i mi ovde. Al krv je krv. tzv Beli Srbati/Hrvati.A Rusi im blizi nego London-bar onom delu istocno od Praga. Polovicu pobise katolici u ratu s Husitima, pa onda na Biloj Hori. Ostatak je znan. Poljaci su druga sorta, oni ginu za Vatikan. Kler ih vodi. Kad zagusti sa drugim katolicima, onda papcia trazi da se pozovu na katolicko bratstvo. Dok ih se ubija, papice nema nigde, ali oni papici ljube noge. A zadnjih dvadeset godina i US. Masarik je zadnji politicar u ondasnjoj Ceskoslovenskoj republici koji je trazio ujedinjenje sa kraljevinom SHS uz odluku da prihvate i naseg kralja. Putovao je sa SHS pasosem.
Ponedeljak 09.06.2014.16:40
To je veliko licemerstvo. Zasto su se onda uclanili u NATO savez? Zasto nisu ostale neutralne drzave (Svajcarska, Svedska, Finska, itd).
Ponedeljak 09.06.2014.13:29
Poljaci su razapeti izmedju Germanske sargarepe i lose proslosti sa komunisticko-civutskom Rusijom. Skoro im je bio civutski komunizam na ledjima i sada Poljaci hrle Germanima, koji, uzgred receno, mrze vise Slovene nego sopstvene okupatore-muzlimane-azilante iz zadnjih 20-30god. Kad krenu Germani da grade tzv azilantske kampove po Poljskoj, tada ce im doci iz dupeta u glavu. Poljska je dobila daleko najvise, 120mlrd evra ulaskom u EU ali racuni ce im tek stici na naplatu. Poljaka ima puno po zapadnoj eu i videli su gde to sve ide i nece predati hriscansku Poljsku nekim islamitima i maramarama. Vratice se Poljaci svojim jedinim iskrenim saveznicima - Slovenima
Ponedeljak 09.06.2014.12:41
Ovi Česi i Slovaci su stvarno glupaci. Oni ne shvataju da je prisustvo NATO trupa u njihovim zemljama garant njihove zaštite i sigurnosti. NATO trupe u srednje i istočno evropskim državama su garant da Rusija neće ni pomisliti da ponovo okupira Istočnu Evropu.
Ponedeljak 09.06.2014.13:28
Garant bi trebao biti samo clanstvo, ne vidim zasto bi trebale trupe kad nema nikakvih naznaka da ce biti rata? Imati mnogo stranih trupa na svojoj teritoriji je korak od okupacije, a kad se uzme u obzir da Americke trupe priznaju samo svoje vojne zakone (npr ako nekog pogaze ne odgovaraju krivicno) onda to daje u prilog osecaju okupacije. U svakom slucaju SAD u ovom trenutku predstavlja najvecu pretnju svetsko miru, jer oni su ti koji svuda "cackaju". Sto se Rusije tice, ona nije ni blizu toliko jaka ni tolika pretnja ni EU ni SAD, vec ih samo Amerikanci koriste kao izgovor. Pogledaj samo odnos u ljudstvu i tehnici- jednostavno nema potrebe za gomilanjem trupa i osecajem hladnog rata.
Ponedeljak 09.06.2014.13:35
Inace, Cesi i Slovaci su izuzetno pametni ljudi, vrlo su kulturni i imaju sasvim solidne manire, i po tom su daleko iznad mogih u Evropi i SAD. Sigurno je da im ne trebaju ni kauboji ni bacuske ni Poljaci ni neko treci da vrsljaju po njihovoj zemlji. Inace za "Prasko proljece" tj Sovjetsku intervenciju 1968, sam tadasnji direktor KGB-a je izjavio da je sam dogadjaj (zbog nepopularnosti)"crni dan za KGB" a i SSSR- jer je tada KGB izgubio ogromnu kolicinu simpatizera i saradnika na zapadu, i sam moc KGB-a i samog SSSR-a je poljuljana. A cini mi se da su Amerikanci na putu da naprave istu gresku.
Ponedeljak 09.06.2014.12:46
Koplje se lomi ovih dana ko ce s kime je pitanje godine............ocel sa MOCNIM RUSSKIM SAVEZOM i mnogo para od tranzita RUSSKOG GASA...........te zemlje koju ovu priliku imade za te pare nista nemora da rade..........sto vise eU-krmaca trosise oni vise zaradise a i zagarantovano im je MIRNA OAZA RUSSKOGA CARSTVA ZVANOG JUZNI TOK.............u suprutnom vlada zapad sa naci-natom gura silu-ubistva i propast........ratovi se siri i DUZINSKO ROPSTVO IH POJEDE........fasisticka mmf-banka voli da jede ljude zbog njihovih narkomanskih para...........vjestacko stvorenje........zlocinacki eU-kopile hitlerovo i masta engleza da kontrolisu vise evroBskog trzista...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)