Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 06.06.2014.
20:21
Srna A
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozdravio je plan novoizabranog ukrajinskog predsednika Petra Porošenka da se zaustavi nasilje u Ukrajini.
Petak 06.06.2014.20:38
Молимо све оне који се боре да се о миру договоре. Нека се ратно стање спречи помоћу добре воље и речи. Молимо војнике да ставе пломбе на топове и бомбе па нека ватром из граната крену у борбу против-рата. Молимо часнике да место сјајних еполета ставе на јуначка рамена по два-три цвета. Молимо оне који оружје праве да све стројеве зауставе и да убудуће сви раде на производњу чоколаде .
Petak 06.06.2014.20:52
Svi su političari neznabošci; oni koji su manje negativni oni imaju mnogo veći osjećaj krivice; oni koji su potpuno negativni, oni su ubjeđeni da su potpuno u pravu!
Petak 06.06.2014.23:50
Ma sve će ovo voditi kompromisu.. Regioni ostaju u Ukrajini, a bivša ukrajinska Republika Krim, ostaje sastavni dio Ruske Federacije.. tako da je Putin kao popustio odvrativši pobunjenike od dalje pobune, a Ukrajinci će de facto ne i de iure priznati da nema više Krima u Ukrajini... samo šteta za one što izgubiše glavu na obje strane...
Petak 06.06.2014.20:52
Svi su političari neznabošci; oni koji su manje negativni oni imaju mnogo veći osjećaj krivice; oni koji su potpuno negativni, oni su ubjeđeni da su potpuno u pravu!
Petak 06.06.2014.20:52
Svi su političari neznabošci; oni koji su manje negativni oni imaju mnogo veći osjećaj krivice; oni koji su potpuno negativni, oni su ubjeđeni da su potpuno u pravu!
Petak 06.06.2014.22:07
Putine, fasisti ubijaju tvoj narod u Ukrajini. Preduzmi nesto, munjaro kgb-ovska. Tesko zemljama gde civutske banke i civutski tajkuni drze 80% kapitala. Srbi samo sami sebi mogu pomoci ! Nema malih naroda, samo ima kukavickih naroda. Svaki hrabar narod se odbranio i protiv najvecih sila i zlocinaca..Avganistanci, najveci zivi ratnici, Somalijci, Vijetnamci itd itd..Spisak dokazuje da sto je narod vise zaglupljen holi-boli-vudima, femenima, repovima, feministkinjama, tlc-pinkovima, abortkinjama i nerotkinjama u crnom itd.. to je slabiji. Zadnji, Brat Rus, koji je Srbima pomogao je bio Car Nikolaj Romanov i zato su ga politicki ocevi ovog kgb coveculjka i ubili i zatrli mu celu familiju..
Petak 06.06.2014.22:14
..Srbadijo naivna.. Uzdajte se samo sebe! Promenite okupatorsku vlast i oterajte sve partije iz zadnjih 70god, birajte nove ljude za srpsku skupstinu a ne partije, ne verujte nikome 100%, zaboravite na emocije i veru u politici. Nece ovaj putin spasiti Srpstvo. Srpstvo mogu spasiti samo Srbi iz srpskih zemalja i rasejanja! I jos nesto..Srbi iz Srbije moraju da pocnu da RADE da bi ziveli bolje i da bi ih neko postovao. Srbistanci su postali kukavice i neradnici i samo rasprodaju i prose po svetu. Pa ko bi vas takve postovao ??? Bice Srbima bolje kada budu bolji ljudi..Dok god dajete pare pandurima, doktorima, salterusama, politicarima itd Niste nista bolji od njih !!!!!!!!
Petak 06.06.2014.22:39
Kad srusimo mostove i kada spustimo maceve pozelim da su nase igre ratne igre, bar malo neznije Nije vazno ko pocinje uvek na kraju cutimo kad mnogo toga treba reci a nema reci, reci za istinu Nek' sada ratne igre prestanu jer vise niceg nema u tebi, u meni u mome srcu kise padaju u dusi veju crni snegovi Ti uvek odvise ponosna ja tvrdoglav kao noc i ko ce koga prvi zvati ko kome dati ruke za dodire I opet lose se osecam kruzim kao zao vuk jer mnogo toga treba reci a nema reci, reci za istinu. (Kerber, Ratne igre)
Petak 06.06.2014.22:44
Putin ako ne zeli da ispadne gubitnik u ovoj ukrajinskoj krizi mora da uradi 3 stvari: Zadrzi Krim u sastavu Rusije kao kaznu Ukrajini za svrgavanje Janukovica i postavljanje ovog zapadnog poslusnika. Drugo, istocni proruski deo drzave bi morao da dobije siroku autonomiju, mozda cak i da bude i drzava unutar drzave nesto kao RS u BiH. I trece ne sme da dozvoli da Ukrajina postane clan EU/NATO.
Subota 07.06.2014.12:19
Ово друго. Има план. Има план да му га попуше Западњаци. За сада само прави распоред ко ће први а ко сладећи...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)