Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 06.06.2014.
15:19
Srna A
Ruski predsednik Vladimir Putin i novoizabrani ukrajinski predsednik Petro Porošenko razgovarali su u petak na marginama obeležavanja "Dana D" u Francuskoj, tokom sastanka sa nemačakim kancelarom Angelom Merkel.
Petak 06.06.2014.15:26
Kakve crne ekonomske posledice, ukrajnska natovska pascat ubijaju civiliste, zar nijesu videli sta ceo svet vec davno zna........probudijo se hitler brat merkelova........cuj sta ima tu da se prica........na guljutinu i merkelovu i cokoladnog ubicu.............sta dje je bijo crni djavo da mu ne pominjem ime mora da je teg pao i glavu slomijo..........a za ekonomske posledice cemo posle kad zima zagrmi i fasisti se u krematorijumu morat zagriti........sve u sibir da nikada ne vide nista drugo samo sneg i minus 50
Petak 06.06.2014.15:31
Nek mu kaze Predsednik Putin fino........nepovuces li snage tvoje i natovske imam da startujem nuklearne odmazde..........sve ce da gori prvo berlin pa dalje.........Russka Vojska mora pod hitno da se vrati dje je stala u berlinskim kasarnama.........STO JOJ TO NE PREDLOZE da se baba najezi koja je SRBIMA premnogo tuge nanela..........VRATITE NAM NASU SVETU METOHIJU.........NEMACKI KRVOLOCNI GENOCIDNI NACISTI.......
Petak 06.06.2014.17:10
Milijardu posto će Putin napraviti sjajan posao za Rusiju...potrebno je vremena i nažalost žrtava! Nije lijepo ni korektno upoređivati poteze Slobove i Putina, malo strpljenja i vidjećete gran finale!!! Pogledajte koliko je Amera po svijetu izginulo da bi došli do nekog velikog cilja!?
Petak 06.06.2014.17:16
Naravno to sto kazete ima smisla al zasto bi neko uporedjivo, svaki konflikt je drugaciji sem sto je prva faza najbitnija, kad se seperatizam u sloveniji probudijo Pokojni Predsednik nije bijo na funkciji........to je bijo prva i poslednja prilika da se sprece balkanski ratovi............DA SU SLOVENCE SPRZILI SPASILI BI HILJADE ZIVOTA-SANKCIJE-BOMBARDOVANJE............SVE POSLE TOGA JE BILA NEPODNOSLJIVA LAZ-PROPAGANDA-CNN-NATO-KLINTON.........SOTON DO SOTONE..........POZDRAV
Petak 06.06.2014.16:24
I dok lazni car Putin mudruje po smrdljivoj evropi ,uvlaceci se Merkelovoj,narod gine. Zao mi je sto nas bratski narod gine za neke vise ciljeve u koje ih je uvukao gospodin Putin a sada obija vrata po Evropi, kako se i njemu ne bi dogodio Majdan. Vlast je cudo.Ni jedan Krim ,ni sto Jugoistocnih Ukrajina nije vredno ni jednog ama bas ni jednog ljudskog zivota.Zivela majcica Rusija i dobrodusni i naivni ruski narod!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)