Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 06.06.2014.
06:41
Vesti A
Gradonačelnik Slavjanska Vjačeslav Ponomarjev odlučio je da ovaj grad preimenuje u Putinsk kako bi izazvao reakciju ruskog predsednika Vladimira Putina i naveo ga da interveniše na istoku Ukrajine. Ponomarjev je predložio i drugim gradovima Donbasa da učine slično i da se Donjeck nazove Putinovo, Lugansk da bude Putingrad, a Gorlovka bi bila Vladimirovka.
Petak 06.06.2014.07:13
Strpiti se moraju, situacija jeste teška, ali oficijalna vojska Rusije ne može reagovati, već samo njihovi simpatizeri dobrovoljci iz okruženja.
Petak 06.06.2014.11:47
Zamisli da rusi rovare po kanadi i oce da uspostave prorusku vlast.zar biameri to mirno gledali? Nijedan minut ne bi razmisljali, nego bi poslali svoje trupe u kanadu.e zato i dominiraju svetom sto ne taktiziraju ko sloba i putin.
Petak 06.06.2014.14:23
To necu ni da pominjem... Pa sta su uradili sa Panamom, jos dok je SSSR postojao... Niko im nista nije smeo reci... Kakva god da su go**a, oni znaju svoj interes, i u svetu nastupaju u superlativu... Znaci postavljaju se tako, da ono sto kazu, da je to vec uradjeno, samo sto suprotna strana to jos ne zna...
Petak 06.06.2014.12:07
Шта спречава Руску војску ??? Русија има душу .Ако почне рат Русија са својим нуклеарним ракетама за секунду побиће све живо.Дали је то решење ??? Русија жели на миран начин да се реши проблем.Фашисти немају душу немају памет.Фашисти желе само крв и само крв. Путин жели мир он може за секунду побити цео свет али то није решење.
Petak 06.06.2014.14:20
Pa ti ako mislis da bi zbog ukrajine zapoceo nuklearni rat, mislim da nemam vise sta s tobom da raspravljam na bilo koju temu... Rusi ako sad naprave invaziju na celu Ukrajinu, nista se ne bi desilo... ameri bi nesto kenjali preko atlantika, njemci kenjaju, al im zato ne pada na pamet da zaustavljaju gradnju severnog toka, niti da zatvaraju trziste gde im je najveci izvoz... A za francusku u kojoj je pobedila Mari Le Pen mislim da ne treba ni da pominjem... Jedino bi englezi u evropi nesto prckali, al njih vise niko ne zarezuje 2%... Putin nece da reaguje samo zbog svog ega, isto kao i sloba prece mu je da ga tapsu po ramenu nego da zastiti svoj narod...
Petak 06.06.2014.15:28
Океј како ви кажете тако нека буде и ако нисте у праву. За вас су Путин и Слободан издајице и нека буде како ви кажете.За мене Путин и Слободан нису издајице. Свако има своје мишљење. Путин и Слободан нису почели никакав рат и нису желели убиства невиних децу и људи.
Petak 06.06.2014.15:50
Nisu ni morali, jer su drugi napali njihov narod... Oni su izdajice jer su isli protiv svog naroda i zbog toga su ubijani zene i deca, zbog toga sto su oni okretali glavu na drugu stranu...
Petak 06.06.2014.08:29
Вест је потекла са руског "Њуз нета", тако да...
Petak 06.06.2014.08:53
Bice i ovde: "Kasno Marko na Kosovo stize". Dragi prorusi uzdaj te se u se i u svoje kljuse. Svi sto vam kazu da ce da vam pomognu, samo vas lazu i mazu, doce ali kad vas nebude bilo. Videli smo kako se tamo neki bedni Srbin dicio kao Kozacki Vojvoda, a cim su pocele gume da se puse po Ukrajini zdimio je u Rusiju pod izgovorom da mu prete smrcu. Citali smo i o par bednih bradatih "cetnika" koji su svojim bradurinama krasili stranice ovog lista, ali kad je zapucalo odjednom im se gubi svaki trag. Imali smi i mi Titograd, Titovo Uzice, Titovu Mitrovicu, ali smo sve sjebali radi osvete, kazu zajebo nas tito, a kratko vidi smo da svakog dana zajebavamo sami sebe.
Petak 06.06.2014.09:21
Todoroviću, Ti, za raliku od 90% Urvata, priznaješ da si nekad bio Srbin-pravoslavac i onda su ti preci kao i ostalima 90% Urvata promijenili vjeru za večeru! :) SVAKA TI ČAST!!! POŠTENO!!! Svi naši što nijesu umjeli da trpe eto ih kod vas, a oni drugi su postali Bošnjaki muhamedanske vjere, zasad, a imaju kad postati i Urvati, jer vi primate svakave samo da umije oko konja i dobro počistiti čizme, tuđe.
Petak 06.06.2014.11:49
Razliku od mnogih ja znam ko sam i sta sam, ne koristim se nicijim imenom ni prezimenom, stojim odgovorno iza onoga sto pisem jer za razliku od mnogih pisem ono sto mislim. Zan razliku od mnogih ponosan na svoje prece i na sebe, znam gde mi je grob dede i pradede, za razliku od mlogih. Idem u crkvu i slavim Krsnu slavu, ne stidim se ni Boga ni ikog svoga. Nisam vam ja kriv sto ste celog Zivota na pogresnoj strani i sto se sramite imena i prezimena i proslosti i sadasnjosti, sto neznate ni odakle ste dosli ni kuda ste posli. Istina je bolna, ali je ipak istina.
Petak 06.06.2014.09:55
Mislim da ce prorusi biti ostavljeni na cedilu jer su neki drugi interei u pitanju. Da je Putin imao ambicije da zauzme te regije osavno bi to ucinio. Gine jadni narod...a koji ne poginu bice siromasi...tako da ih zalim i jedne i druge. A o fasistima ne mislim.
Petak 06.06.2014.10:43
Пошто путин неће бриселу - онда ће брисел путину... ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)