Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 05.06.2014.
13:26
Beta A
Ruski premijer Dmitri Medvedev ocenio je danas da je podrška koju su lideri grupe sedam najrazvijenijih zemalja izrazili ukrajinskim snagama u operacijama na istoku te zemlje "cinizam bez granica".
Četvrtak 05.06.2014.13:34
Oko ovog "PLANA" koji je dugo pripreman u kuhinjama zapadnih nemoralnih mozgova sa ciljem da se nekako priblizu Russkim Zemljama i nanesu im ekonomsku stetu.......ako ih Russija na vreme ne spreci u tome postavice baze" Bas pred njihove granice"........Russija se priprema 24/7 na najmirniji nacin na ovo objavljivanje rata od naci-nato saveza.........Mocni Russki Nuklearni Arsenal se podgrejava i ko kaze" pa sve ce da strada"......Pa sta ce prosecan gradjanin bilo gde na to rec no" RUSSIJO NE CEKAJ.....UDARI VEC.........ZAPALI IM GRADOVE SELA DO TEMELJA........NEK CEO SVET GORI...........AKO HOCE RAT.........EVO VAM GA.......
Četvrtak 05.06.2014.17:01
Nemaju Rusi problem, već Ameri...Rus je "pun kao brod" nema potrebe ni jedan građanin ništa da radi sledećih min. 100 godina! Pored svojih silnih rezervi prirodnih bogatstava što imaju, otkupljuju od komšiluka u okruženju, a sada prave savez sa Sirijom, da je Rusija izgradi čitavu i da otkupi određene kolličine njihovih sorovima... Pazite šta radi Putin Amerima: oni žele da unište Siriju, a Putin sa njima već priprema savez u evroazijskoj uniju ih učlanjuje....Putin je neka druga dimenzija diplomate i političara...Ameri su se ušonjali!!!!
Četvrtak 05.06.2014.13:36
Ми Срби добро знамо колико су покварени ти "поштени"западњаци. Него,памтите па им вратите истом мером!
Četvrtak 05.06.2014.16:48
Zbog Krima Rusija je zrtvovala sve proruse u Ukrajini. Ono sto su Brisel i Vasington zacrtali to se i dogodilo. Moskva je dobila Krim, a prorusi po nosu. Sad je vrag odno salu, EU i Amerika ne popustaju od evrointegracija Ukrajine i ulazak u NATO, Ukrajina je nadmocnija od prorusa, zato su oni i zrtvovani izginuce ko zuti mravi. Zasto niko ne osudjuje civilne zrtve u Slavjansku, Donjecku, Kramatorsku, bole njih i ne broje kolko ih je mrtvih, niko cak nece ni posmatrace da posalje, dodju po dva tri i tutanj. Otprilike da ce se Rusija za Ruse u Ukrajini boriti do zadnjeg Ruca, (prorusa). Pomoce i njima ko pribogu nama.
Četvrtak 05.06.2014.17:07
Vi ste jako naivni i kratkovidi, to što govorite je san Amera, ali Ukrajince kidaju prorusi svaki dan , ali to mora da se rastegne, laganiška, i da se vidi ko će hraniti 45 milki Ukrajinavca ako rat potraje 3-4 ili 5 godina!? :) Vidjećeš kako će se Ukrajina dobrovoljno prepustiti zagrljaju Rusije!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)