Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Četvrtak 05.06.2014.
11:17
Alo A
Premijer Aleksandar Vučić je tokom posete Beču jasno rekao da Beograd podržava teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine i da čini sve da bude uz svoje evropske partnere. Poruka premijera Vučića mogla bi da se shvati i kao nešto čvršće "njet" Rusiji i nešto glasnije "jes" Evropskoj uniji.
Četvrtak 05.06.2014.11:31
Kamo srece da je tako podrzao teritorijalni integritet Srbije!
Četvrtak 05.06.2014.11:36
Po svojoj prilici se Vucic pridruzuje plejadi neuspesnih politicara koji su ovu drzavu unazadili zadnjih decenija.Umesto da vodi racuna o ekonomiji on traci vreme na EU-po svaku cenu.Treslo se brdo a rodio se mis to je trenutno stanje u nasoj zemlji.Sto je najgore i ono malo saveznika sto smo imali ima da ode u tri lepe.
Četvrtak 05.06.2014.11:37
Prvi ispit zlo-babe estanove koja radi za nato zlotvore-vode male zemlje za nos da bi izgubili ponos-ucenju nas da se okrenemo njima bas tim grupama zlocinackima-ako se Srbski Balkan jos malo ne probudi bicemo kaznjeni ko natove sluge-svako ko djavolu sluzi bice kaznjen i bicevan po guzi-sta je istina ziva nase takozvane vodje su samo dobri za STARO GVOZDJE..........1-ZAKON NAD ZAKONIMA: BUDALE VI AKO NAS OSRAMOTITE KOD NASE BRACE RUSSKE I UNISTITE PRAVOSLAVU SLOGU.........MORAM DA KAZEM PROKLETI STE ROBOVI SOTONOVE........
Četvrtak 05.06.2014.11:38
Ништа неочекивано и ништа ново од стране садашње власти у Србији, продали су КосМет зашто не би окренули леђа Русији? Једноставно вазал мора да слуша своје сизерене и да се нада да ће му допасти нека мрвица од пљачке других који се опиру неофеудализму у Европи и шире. Међутим вазал је увек вазал и потрошна је роба својих господара, па тако и ови садашњи у Србији биће прошли у срамоти. Срамота им је у томе што чисту политичку проституцију представљају као дипломатску вештину, али на крају свака курва заврши на ђубришту каменована највише од оних којима се највише подавала. Русији је на част што овакви као садашња власт у Србији одбијају да буду са њом.
Četvrtak 05.06.2014.11:51
Evropa je ta koja je prva kršila srpski teritorijalni integritet. Kada evroceptisizam naglo raste među građanima evropske unije, naši političari su ubeđeni da će im Evropa pomoći. Danas , Bugari i Rumuni ništa bolje ne žive od nas , aiko nisu trpili sankcije, bombardovanje, rušenje njihove privrede... Drugo, to što se priča po štampi je 10% istine. A tu istinu ćemo kao uvek saznati posle 50akgodina ! Treba raditi sa svakim a kada su dva naša "partnera" u konfliktu, treba biti neutralan.,Ako nas jedan partner ucenjuje , onda nije prijatelj. Treba izaći iz dualizma belo/crno, evropa/rusija, dobar/loš....
Četvrtak 05.06.2014.11:54
Dok je Brisel nudio Ianukoviću 600 miliona eura, Moskva mu nudila 15 milijardi pomoći. Zbog tga je on odustao pregovore za evrointegraciju Ukrajine, što nije se svidelo Washingtonu koji je odmah aktivirao ekstremistične grupacije na Majdanu. Evropa je postala produžetak američke imperije, t sami evropski naučnici priznaju (Pierre Hillard, par engleza i nemaca...). Dalje od takve Evrope !
Četvrtak 05.06.2014.11:56
Ovaj covek sa metarmofozom za nuacno ispitivanje. mora da zna sta je to diplomatija, a to je da cuti kad treba, ili da na pitanje novinara odgovori da ovaj nema pojma sta mu je odgovorio. Da je ciste duse rekao bi: "Rusija je sve ono sto je Srbija, a ja najvise na svetu volim Srbiju" . Kina I Rusija se spremaju da drmaju Svetom, a ovaj hoce da se prisljamci posrnuloj Evropi. Ma Nobel je cudo napravio sa nagradom, mnogi bi sve zivo prodali samo da im se ime nadje na njegovom spisku nagradjenih. Ovaj poceo od zene, zemlje...sta ima jos? O obrazu da i ne govorim, nema ga sve sam djon.
Četvrtak 05.06.2014.11:57
Ne valjamo ko narod i tacka......posle ove pomoci od poplava i pozrtvovanja od strane Rusa da spasu zivote, mi im ovako vracamo. Muka mi u utrobi i sram me je.
Četvrtak 05.06.2014.12:05
Зашто тебе да буде срам ? Ти ничим ниси допринео да овај дебил буде на власти ? Ко јебе оне који су гласали за њега... они ће да носе проклетство на својој крви... Е - за муку те разумем у потпуности...
Četvrtak 05.06.2014.12:02
Dačić i Vučić opet plaču. Dave ih i ucenjuju EU i SAD. TREBA DA OSUDIMO RUSIJU koja nam nikad ništa otela nije ZA RAČUN RAZBOJNIKA koji su nam oteli sve što su mogli i razorili sve što su stigli. Kada se davimo ili gorimo ruski avioni prvi stižu sve sa ljudima koji rizikuju živote da bi nas spasili. Američke, Engleske i Nemačke avione Srbi vide samo kad bacaju bombe po Srbiji. I KAKVU TO DILEMU IMAJU VUČIĆ I DAČIĆ??? Glumataju neku odlučnost i državotvornost a korak po korak spuštaju čast i ponos nacije na nivo odvratnih lešinara koji žive od crkotina. KAD OSUDIMO RUSIJU NAŠA JE SUDBINA DEFINITIVNO ZAPEČAĆENA JER DRUGOG PRIJATELJA I ZAŠTITNIKA SRBI NEMAJU. AKO NEKI IDIOT POTPIŠE OSUDU RUSIJE
Četvrtak 05.06.2014.13:10
a šta,i kakav drugi zaključak očekivati od ovog diletanta...nije svestan u šta se upušta..
Četvrtak 05.06.2014.13:41
Svi na portalu komentarišete o Vučiću kao da ga je izabrao nekakav drugi narod, a ne vi u Srbiji.Birali ste , gledajte, sahranili ste patriotske stranke, otišle ispod cenzusa, a sad kukate o politici prema Rusiji.Srbija i Rusija će raskinuti prijateljske odnose, to je sigurno, jer nema alternative EU, za to ste glasali i ne lupajte više po portalu.
Četvrtak 05.06.2014.13:45
Zašto ne izađemo na ulice i sve blokiramo. Ne mogu sluge zapada da se pitaju sa našim životima.
Četvrtak 05.06.2014.16:14
Politickim kameleonima poput Vucica je jedino vlast u glavi, a on i Grobar su posle nekog vremena radikalisanja u post petooktobarskoj Srbiji konacno shvatili da na vlast mozes jedino ako si zapadni poslusnik. Samo, nece ni on dugo, i Zuti su im bili glavni miljenici pa su se raspali nacisto, tako ce i Vucic i nazadnjaci, uzivace neko vreme na vlasti dok EU ne nadje nekog jos podobnijeg, poslusnijeg posto su svi ti podrepasi samo za jednokratnu upotrebu.
Četvrtak 05.06.2014.16:17
Ово није премијер, ово је лажни премијер! Ја њега не признајем нити било шта шта он ради!
Četvrtak 05.06.2014.16:18
Sta sad treba? daj da zbog Rusije zaratimo sa svima, pa Rusija je priznala i Hrvatsku i BiH, priznala je i Makedoniju i nezavisnost Crne Gore, jedino sto nije priznala Kosovo i zbog toga treba da im svetlimo dok spavaju, Kad su tolko dobri, zasto nam ne püopnu Rudnu rentu? Malo sutra, gledaju da uzmu kolko im treba, a da nam daju, ako im pretekne. Svako danas gleda svoju racunicu, niko se u nikoga ne kune, vec svako gleda interes svoje drzave. Nevidim zasto to nebi uradila i Srbija. NATO alijansu je Vojislav Kostunica oslobodio svake odgovornosti, a sa njima i sve clanice EU koje su ucestvovale u agresiji na SRJ. i time stavili van zabrane ulazak i u EU I NATO.
Četvrtak 05.06.2014.16:51
Aman, ljudi, pa zar vi mislite da bi Vucic to uradio bez konsultovanja Rusije. Sta vam je, zar ne vidite da Rusi ne komentarisu. Psi laju, karavani prolaze. 100% da Srbija nece uvoditi nikakve sankcije Rusiji. Zivi bili pa videli.
Četvrtak 05.06.2014.17:30
Što dalje od Rusije, to bolje za Srbiju. Srbija je evropska država i njeno je mesto u Evropi. Rusija je azijska država i njeno mesto je u Aziji.
Četvrtak 05.06.2014.18:53
Pa sto nas Vucicevi prijatelji ne podrze u vezi Kosova,isto smo mi imali separatiste koje je zapad na kosovu podrzao,a sada dvostruki arsini.I Vucic kao drogiran opet trci kod njih za dozu,unistise nam Srbiju i on kao sumanut im ljubi skute.Nazalost narod je glasao dvolicnog coveka koji je pricao jedno a sada radi drugo,taj isti narod ce mu i suditi ako uopste prezivimo sulejmana velicanstvenog Vucica.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)