Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 04.06.2014.
23:33
Beta A
Nemačka kancelarka Angela Merkel će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem u Berlinu sledeće nedelje razgovarati o njegovim predizbornim obećanjima i reformama, a ne o stavu Srbije prema ukrajinskoj krizi, izjavio je danas direktor beogradske kancelarije nemačke Fondacije "Konrad Adenauer" Henri Bone.
Sreda 04.06.2014.23:48
Ako Bugarska izlazi iz EU i NATOA zbog JUŽNOG TOKA zbog čega bi se Srbija odrekla Rusije došlo je vreme kada se treba rastati sa EU Srbija je pedala sve za EU ali Rusiju ne može jer je Balkan Ruska teritorija.
Četvrtak 05.06.2014.02:42
Politicki se ne slazemo, ali tvoja konstatacija je tacna. Dakle, jasno je da nije problem u volji vecine ili teznji naroda na jednu ili drugu stranu. Problem je u sofisticiranom sistemu instaliranja marionetskih rezima u sto vecem broju drzava. To je sustina i to mnogi ne shvataju. Demokratija odavno ne postoji, jer sirotinju raju niko nista i ne pita. Izbori su pro forme, ionako se vlast komponuje na drugom mestu. Nije u zacrtanom planu da Bugarska talasa... ima da cuti i slusa! Zna se ko komanduje. A narod? Hehe, ko sisa narod!
Sreda 04.06.2014.23:53
Ulazimo u pakt sa vukovima ( ustavari prije đavolom).. ali bolje i to nego da nas bombaduju i uzimaju dio po dio teritorije... Mislim da baš briga Njemačku za naš odns prema Rusiji.. Mi ne treba da se priključimo bilo kakvim sankcjama prema Rusiji, koja je uzgred rečeno podržala sankcije prema Srbiji u više navrata... da, tad je pijanica Jeljcin bio predsjednik...
Četvrtak 05.06.2014.08:30
Па баш услов да тамо уђемо (у ЕУ) је да нам узимају део по део територија! Зар то ниси схватио до сада? Уласком тамо, ми нећемо бити бомбардовани, већ ћемо да капитулирамо без борбе! Опљачкаће нас и уништити нам и ово мало привреде што нешто ради! Појешће их белосветски моћници и њихове корпорације! Брате, добронамеран јеси, али си и врло наиван и неинформисан. Молим те да погледаш овај "Забрањени час економије" са следећег линка, где је сва суштина објашњена кроз факте и цифре од нашег, може се рећи највећег економског стручњака данас! Овде нема теорије, завере итд. Овде су само факти и цифре, односно истина: http://www.youtube.com/watch?v=6xwxiVSdxEE Одгледај га до краја, молим те!
Četvrtak 05.06.2014.09:47
Neće biti uslov da priznamo nezavisnost KiM, a to je i ovima sa Kosova nepotrebno... Dovoljno smo bili izolovani.. Evropsku Uniju poštujem zbog standarda koji se implementiraju kod nas i bar na papiru počinjemo ličiti na uređenu državu... Što se tiče pljačke možemo biti opljačkani i bez toga da postanemo država članica.. Problem je što narod u velikoj većini priželjkuje ulazak u EU da bi na lakši način otišli u Zapadnu Evropu u potrazi za poslom, da ne moraju po isteku 3-ćeg mjeseca da se vraćaju u Srbiju sa ono malo novca što su uspjeli da zarade (nelegalno, bez radne dozvole)..
Četvrtak 05.06.2014.09:58
Слажем се с тобом, да ће пола Србије да побегне из земље, чим уђемо у ЕУ. То је само један проблем! Не схваташ опасност колонизације Србије од светских мега корпорација. То није исто што и пљачка локалних тајкуна. Нас свесно задужују, тако да и наши праунуци неће моћи да врате дуг! Данас сваки србин дугује око 6 500,00 EUR. Грчку су толико задужили, да и уколико прода сва своја острва и сву привреду, моћи ће да врати само десети део дуга! А то још увек није ништа, јер данас сваки Американац дугује око 1 милиона долара! Тај балон мора да пукне, како амерички, тако и европски! Не буди лењ, и погледај овај горе линк. После тога бих волео да чујем шта ћеш рећи! Чекам твој одговор!
Četvrtak 05.06.2014.00:58
. . . sama cinjenica da direktor jedne fondacije u tudjoj zemlji unapred saopstava skoro potpuni program i sadrzaj razgovora kancelarke svoje zemlje sa drzavnikom jedne strane zemlje je vise nego skandalolzno i nije vrtedno komentara!
Četvrtak 05.06.2014.03:02
A sto skandalozno? Pa to je odavno vec obicaj... i ne skandalizuje nikog. Naprotiv, zeljni smo instrukcija, pa nam ih ovo prepotentno kopile iznosi bez posrednika. Sve u stilu "sto da se lazemo", bez onog nastavka koji se kod pametnih ljudi podrazumeva - "zna se kako funkcionise globalisticki sistem subordinacije naredjenja i izvrsenja"... Ovo danas nije vise skandal. Nekada bi bio, danas vise nije. Jer, danas postoji samo jedan jedini skandal koji je konstanta - skandal savremenih medjunarodnih odnosa!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)