Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 05.06.2014.
06:34
A. Krasojević - Vesti A
Život u savremenom društvu nezamisliv je bez računara i interneta koji, iako nam umnogome olakšavaju svakodnevicu i nezamisliv su deo poslovanja, nose sa sobom i veoma velike opasnosti. Logično, najlakše mete su deca i mladi ljudi uopšte.
Četvrtak 05.06.2014.08:04
Нестајем о као народ због натлитета...а и ономало дјеце што имамо узимају нам интернет,ТВ,видео игрице....А зашто?!Зато што ми као родитељи се не укључујемо у васпитање властите дјеце не разговарамо са њима,не шетамо са њима,не играмо се са њима,не причамо им о Светосављу...Времена су тешка,многе су замке око наше дјеце постављене ко ће им други помоћи да их преброде ако ми нећемо уз Божију помоћ!
Četvrtak 05.06.2014.10:35
па и у природи су најшареније и најлепше животиње најотровније.. оно што желим да кажем, ова данашња деца одрастају са компјутером, дакле није им та справа страна.. шта више, знају да користе боље комп од много старијих људи.. ја када сам била мала комп се тек појавио.. наравно, то је био онај без интернета, само са оном игрицом 2 правоугаоника један насупрот другом, бела тачка као лоптица и бела усправна линија на сред екрана као пречка на терену.. касније је дошао комодор 64, али када се појавио нет и сви чатови и мирцеви, то је тек било непознато лудило.. и с опрезом се прилазило, није се трчало грлом у јагоде у то.. и било је мање лудака и проблема.. а данашња деца која су рођена
Četvrtak 05.06.2014.10:39
са мобилним и компом у руци успевају да буду превеслана.. нема ту пуно филоСофије, родитељи су заказали.. мене је отац упозоравао какве све лудости могу да вребају, а нешто и сам човек увиди ако и мало размишља својом главом.. чини ми се да данашња деца, ма колико била "паметнија" од нас, све ми се више чини да трче "грлом у јагоде" и безглаво мисле да "све што лети да се једе".. младе треба упозорити од стране људи у које имају поверења, предочити им предности и мане да им се отворе очи, а не да срљају ко безглаве муве.. чим се отворе очи и они ће другачијим очима посматрати свет и биће опрезнији..
Četvrtak 05.06.2014.11:56
У мојој даљој родбини је овај случај: Син (22) већ 7-8год. не излази из куће, није школу завршио и 24 сата је буквално уз комп...?! Све је почело са куповином игрице ове, па оне...па данас неће у школу...па сјутра...и ето сад не излази ни на сунце. Мој отац је покушао да његовим родитељима скрене мало пажњу да је то већ и те како алармантан проблем и добио је одговор....ПА НЕ ИДЕ НАПОЉЕ ПО КАФИЋИМА ДА СЕ ОПИЈА И ДРОГИРА, ПА НЕКА ГА НА КОМП.....???!!! При том су његови родитељи тотално неписмени што се тиче интернета и паљења компа...а да не причам шта друго... Шта рећи на све то а не заплакати?
Četvrtak 05.06.2014.12:02
Прошле године у насељу гдје они живе било је крађе каблова тако да су 6-7 дана били без струје а самим тим и без интернета...тако да је син завршио у болницу јер без компа не може да живи..... То су заиста драстични примјери кад се претјера са технологијом и ја то називам..."сајбер наркоман"....јер ми личи једнако као на конзумента дроге....ЖАЛОСНО И ТРАГЕДИЈА....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)