Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Četvrtak 05.06.2014.
18:00
Ekipa "VESTI" A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče u Beču da Beograd podržava teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine i da čini sve da bude uz svoje evropske partnere.
Četvrtak 05.06.2014.18:46
Andro a gde je TVOJA socijala sa zapada crkavate, placat clanarinu eu. Konjusari bili i ostali.
Četvrtak 05.06.2014.18:54
Nikada nikom ne bi uvodio sankcije, pa ni krvnim neprijateljima hrvatima i albancima.to je nehumano i necovecanski...u sankcijama, stradaju najsiromasniji i deca gladuju, stari nemaju lekove.......to je zlocin.
Četvrtak 05.06.2014.18:57
Gledajuci sa druge strane,kakvu smo korist do sada od rusije imali?kad je srbija bila u plamenu i dimu i mrtve glave padale ruisija je cutala jer su joj dolari preci bili od srpskog naroda.mozda je vucic i u pravu, jer svako gleda svoj interes.rusija je sacuvala asada i siriju e,tako je mogla i jugu.dozvolit da diktatori sruse jednu drzavu koja je u svijetu bila postovana i priznata.barem tako mislim.
Petak 06.06.2014.11:17
E, pa sine, vidi se koliko poznajes istoriju. Prvo i osnovno: Srbija, u ovom obliku ne bi ni postojala da nije bilo Rusije. Necu od Balkaskih ratova, kada sui nam vojno, oruzjem i politicki pomogli da se oslobodimo Turaka (protivno volji Engleske, Austrougarske i Nemacke), jer to je bilo, eto, tako davno, da nisi stigao tako daleko u nasu proslost. Jos, mozda i najvaznija, pomoc koju smo dobili od Rusa, je onda kada je srpska vojska izbegla, preko Albanije i izbila na Jadransko more, a od "saveznika" Francuza, Italijana, Engleza nigde obecanih brodova za transport promrzle i desetkovane vojske i naroda. Tada je Car Nikolaj, poslao ultimatum saveznicima da posalju brodove da spasu Srbe....
Petak 06.06.2014.11:22
...inace ce Rusija izaci iz saveza i sklopiti separatni mir sa Nemcima. Tek tada su "saveznici" preko volje poslali brodove. Dakle, da nije bilo Rusa, ti danas ne bi pevao "Krece se ladja Francuska..". Niti bi imao gde da je pevas, jer ne bi bilo Srbije. I da nista drugo u istoriji nisu uradili, tada su uradili sasvim dovoljno. I druga, jako vazna stvar: Ti brkas Rusiju i SSSR, komunisticki SSSR. Ti brkas Staljina, Brznjeva (koji nisu bili Rusi) i Carsku Rusiju i danasnju Rusiju. Vucic NIKAKo ne moze biti u pravu ako tako nesto uradi i time bi pocinio delo protiv sopstvene drzave i naroda, dakle, delo veleizdaje!
Četvrtak 05.06.2014.18:58
Srbija nije i neće biti nikada u sukobu sa Rusijom!!! Koliko god Rusija ćutala i puštala da joj se hijene približavaju korak-po-korak... ali kompradori sa petom kolonom organizovanom u "nevladine" organizacije - e TO je već drugo pitanje... Kako se stvari kreću, mnogo će brže nego što sam i pretpostavio, dijaspora doći na onu priču koju ponavljamo kolega sa portala i ja - organizacija i finansijska podrška za ono najgore.... A mi ćemo da izvršavamo... Pa ko razume - shvatiće.. ? Rizikovaću da pogrešim u citiranju pomenutog kolege : "SMRT državi srbiji - ŽIVELA SRBIJA !!"
Četvrtak 05.06.2014.19:37
Dijaspora Srba je bez premca na Balkanu, veliki dio prihoda u budzetu dolazi upravo od dijaspore. Samo nije dijaspora "federal reserves of America", tako da ce oporavak Srbije trajati jos dugo, osim u slucaju ako dodju radikali na vlast- onda se nikad ne bi oporavili.
Četvrtak 05.06.2014.19:05
Prisli su Rusiji do pred prag.....uskoro c3 im se destiti majdan na crvenom trgu i onda je gotovo..prestanimo vise o putinu, valjda je jasno da je ko sloba cijin igrac.uostalom njega je pijandura jeljcin predlozio......valjda ce neki ruski general da preuzme vlast, izvrsi drzavni udar...i najbebe se majke onim nacistima u ukrajini, cas posla.
Petak 06.06.2014.00:21
Dace Bog zemo, bar dok jos ima vremena... Plasim se da se ne osveste kad nam pomoc vise nece nista znaciti... Danas nas ima jedva 7ipo miliona, nastavi li ovakva drzava da postoji, nama su dani kao narodu odbrojani... Kad predjemo neku minimalnu cifru, posle toga postajemo prazne jedinke, koje ce biti u moru velikih naroda, koji su znali da opstanu... Inace, citat je bez greske... :))
Četvrtak 05.06.2014.21:06
Koliko me sjećanje služi Vučić je na početku sukoba rekao da podržava suverenitet Ukrajine, ovo sa njegovim evropskim partnerima je novost... e da vidimo da li će odoliti pritiscima po pitanje sankcija Rusiji koje su do sada bile više nego simbolične...
Četvrtak 05.06.2014.21:32
Sve sto je valjalo u Srbiji...izginulo je jos 1389god... Ostali da zive izdajnici sa retkim izuzetcima ciji potomci bljesnu u kasnijim ratovima. Sve ostalo....fukara. I nemojte se cuditi....jos ce nas puno zla snaci.
Četvrtak 05.06.2014.22:32
To si nešto povezao na osnovu onoga šotrinog filma ˝Boj na Kosovu˝.. Vuk Branković pravi srpski junak, koji je preživjeo boj jer je pobijedio Turke na svom dijelu fronta, i koji je kasnije uhvaćen od strane Turaka i koji je skončao u turskom kazamatu.. Bez ikakvog dokaza proglašen izdajnikom...
Četvrtak 05.06.2014.22:33
Po drugi put je izabran od strane vecine Srba. Mi koji nismo glasli za picoustog, imamo pravo da kukamo, al ovi sto su glasali nek se pokriju usima i nek zacute!
Petak 06.06.2014.00:52
Њих саваршено боли она ствар , шта ће бити са нашом економијом, већ им је најважније да остваре своје стратешке циљеве. То зло треба истерати из Европе је су изазивачи свих криза у Свету!!! Русију треба гледати као братску земљу и пријатељску а не забити им нож у леђа. Јер да није она сад би осмаци још харали овим просторима!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)