Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 03.06.2014.
06:32

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Prvi put u novijoj istoriji Srpske pravoslavne crkve patrijarh srpski Irinej (Gavrilović) u pratnji mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija (Radovića) i nekoliko sveštenoslužitelja minulog vikenda boravio je u zvaničnoj poseti Albanskoj pravoslavnoj crkvi povodom osvećenja hrama Vaskrsenja Hristovog, a na poziv državnika i crkvenih visokodostojnika iz Tirane.
Utorak 03.06.2014.06:52
Нек буде како Србска Правславна Црква Жели и нек буде вечни Мир На Земљи-да се Хришћани уједине у једну СВЕСРБСКУ ЦРКВУ која се Чврсто Држи Изворног Нришћанства-која никада екуменизам не дозвољава-која стреми према мирном повратку Србске Земље и Чврсто се држи РУССКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ.......Да никада не потлегнемо искушењу и разноразним демонима✝
Utorak 03.06.2014.12:16
Бои је код Марића на ТВ академик Каплан Буровић који је говорио о томе ко су шиптари и који је званични став Албанске академије наука а то је укратко да нису илири,да су дошљаци из закавказја и да је исти случај са њима као и са Србима муслиманима,Србима римокатолицима..Он се вратио корјенима крстио се у манастиру Милешеву(интересантан човјек)!
Utorak 03.06.2014.07:37
ovi sa ovom crnom kokoškom na zastavi neka nam podudlaju pravoslavne qrčeve
Utorak 03.06.2014.09:04
I Albaniju su stvorili smrdljivi Englezi 1918.god. da bi sprecili izlazak Srbije na topla mora.Ona do tada nikad nije postojala kao drzava.Albanija je istorijska srpska zemlja,a Skadar je 1000.godina bio prestonica Srbije.Ali dokle god srpska deca u skolama budu ucila falsifikovanu becko-berlinsku istoriju,po kojoj su Srbi dosli na Balkan u 7.veku,a Siptari su na Balkanu autohton narod,koji potice od Ilira,nece nama biti boljitka i nemamo prava da se bunimo.
Utorak 03.06.2014.13:00
Nismo mi dosli u 7. vec u 6. veku. To je velika razlika od 100 godina. Zemlju smo uzeli od autohtonog naroda (Siptara) jer smo bili jaci od njih. U tadasnje vreme odnos Slovenskog zivlja i Siptara je bio 30:1. Do sestog veka ziveli smo zajedno sa nasom Pravoslavnom bracom, Rusima. Ta vezanost za nasu Rusku bracu nikad nije oslabila. Siptarski narod je jedini narod na Balkanu koji imaju ilirska imena. To samo po sebi govori o njihovom poreklu. Ali, kako kaze ona narodna: "Sila Boga ne moli".
Utorak 03.06.2014.14:26
hahahahaha, a dje si ti sektas cuo Ilirska imena??? Daj ijedan natpis, pa makar bio i prepis, gde se siptari pominju pre 11. veka... Smrt sekti, smrt unijatima!!! Kad ces da se roknes, oduzilo ti se to nesto...
Utorak 03.06.2014.17:03
Ima mnogo primera. Na primer, Dalmacija je dobila ime po ilirskom plemenu Dalmatima. Za vas bezboznike, Pravoslavlje je sekta. Specijalnost bezboznika je samoubistvo. Neka ti Bog daje razum i neka te vrati na pravi put..........Pravoslavlje.
Utorak 03.06.2014.17:51
Ama imbecilu sektaski, daj mi ijedno licno ime Ilirsko... I dje su ti dokazi da su Dalmati bili Ilirsko pleme??? Dje su dokazi da su Iliri razliciti od Slovena??? I pojedini ukrajinci, crnogorci, makedonci sebe nazivaju pravoslavcima, al daleko su oni od pravoslavlja... Kao i ti sektas...
Utorak 03.06.2014.19:23
Brate zalutali, koji si izgubio put, evo ti puno primera: Albanci koriste ilirska imena kao licna imena: Ilir, Dardan, Dalmat, Teuta, Genc, itd. Dugo sam ziveo na Kim i dobro poznajem Siptare/Albance. Oni su jedini narod na Balkanu koji svojoj deci daju ilirska imena. Inace samo ime ILIR, na albanskom znaci slobodan. A tebi brate zalutali, zelim da se sto pre vratis Pravoslavlju. Za sada si jedan veliki bezboznik koji mrzi sve. Kakav je to osecaj kada mrzis nekoga a nista mu ne mozes? To je kao Satana koji se pece u paklu i koji mrzi Hrista ali nista mu ne moze.
Utorak 03.06.2014.21:08
hahahaha, sine ja tebe ne mrzim, nego zalim... Znam covek koji se preziva Horvat, i jednog koji se preziva Bosnjak... Jel to znaci da su njih dvojica hrvat i bosnjak??? Najcesca imena kod Srba su grcka, jel to znaci da smo Grci??? Al ajde da su to normalna imena, nego su imena teritorija... To su sine moj vestacka imena... Zamisli da Srbin da ime cerci Makedonija??? Sine dzaba ti tvoje spominjanje gospoda, kad si neobrazovan covek... Od takvih se najvise ocekuje uzaludno spominjanje Boga... A to kakav je osecaj... Pojma nemam, a i da te kojim slucajem zamrzim, nije mi tesko da te pronadjem...
Utorak 03.06.2014.22:03
Sto se Hrvata i Muslimana (Bosnjaka) tice oni su svi SRBI. Hrvati su Srbi katolici, Muslimani su Srbi Islamske vere. Ne postoji Hrvatska nacija. Ne postoji Muslimanska (Bosnjacka) nacija. Citam te kao otvorenu knjigu. Velika je mrznja u tebi i to te unistava. Bolje ti je idi u Crkvu. Ispovedaj se kod tvog svestenika. Pokaj se za svoje grehove i zapocni novi zivot. Gospod nas Isus Hristos ce ti sve oprostiti. Ali,moraces da naucis da volis bliznje svoje. Gospod zahteva od nas: "Volite neprijatelje svoje. Molite se za neprijatelje svoje".
Utorak 03.06.2014.23:10
Uau, poceo si da pises cinjenice koje nemaju veze s vezom... Ne brani se promenom teme, vec knjige u ruke... hahahaha e sektasu, ne znas ti sta je mrznja, i ne daj Boze da saznas... Meni crkva i svestenik nisu potrebni... Bog je svuda oko nas... SMRT SEKTI!!!
Utorak 03.06.2014.10:08
Ovi primitivci su toliko zaorali da su krenuli u Krstaski Rat.A znamo vrlo dobro kako se po njih ti ratovi zavrsavaju.Pa i da vas Amerika stiti, boranijo jedna, ima da vas nema.Lako je tako Hrvati moji, Albanci I "Bosnjaci"."Ameri stoje iza nas pa hajmo drk..ti Srbe." Pa mi Srbi od 1990 pa na ovamo ustvari smo ratovali samo protiv Amera.Vi ste bili stroga pozadina i egzekutori za decu,zene i starce.Pa sto makar jednom u istoriji ne izadjete Srpskoj vojsci na "crtu" jedan na jedan ili svih 3 zajedno nego se uvek zaklanjate iza svetskih zlikovaca? Zato jer ste svi zajedno supci.Pogledajte zasto Amerika ceni Srpske stavove o Ukrajini a sta se za vas pise.
Utorak 03.06.2014.12:58
Колико ли су само Арбанаси асимиловали Срба, данас сутра нека национална влада мора о томе добрано да поведе рачуна и да меком моћи врати њихове потомке у наше националне али само оне који немају арнаутску позадину.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)