Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 01.06.2014.
21:40
Srna A
Ukrajinski vojnici započeli su u nedelju uveče granatiranje predgrađa Slavjanska, saopštio je portparol samoodbrambenih snaga Slavjanska.
Nedelja 01.06.2014.21:44
Kada Srbi i Rusi granatiraju to je greh koji lažni prorok i zvjer ne mogu da oproste; Slavjansk granatiraju zvjerine marionete; ovo je bogougodno djelo u zvjerinom carstvu!
Nedelja 01.06.2014.22:06
Фашисти изазивају Путина да уђе у Украјину,само да додам,да у САД на власти је бездушни Диктатор-капитал,а то је као када мушкарац не размишља горњом главом већ поступа по наредби оне доње много мање.Друго,неки су наивни па замерају Русији што не уђе са војском и подели Украјину.Секс и политика почивају на исте принципе.Не фатај се за шлиц ако ти се свиди нека девојка или жена,јер ћеш добити батине уместо оно што си желео.Тако и у политику ако се са неким не слажеш не фатај се одмах за оружје.Уосталом,време ради за Русију.Што би узела пола Украјине,па да тамо где су фашисти западна украјина,позову НАТО да се инсталира,што би била смртна опасност не само за Русију.
Nedelja 01.06.2014.23:06
брате пишеш небулозе.погледај реално руси гину ко глинени голубови а Путин не смије ни да писне..продани масон ето шта је .гади ми се а много сам га волио !изазва запад русију да уђе у украјину ..па шта?ако се Русија предтавља као веле сила онда би одавно требали да заштите своје ..све више ми иду на живце..нема ништа док Цар православни не дође овај путин је прошлост
Nedelja 01.06.2014.22:43
evo počelo je plakanje rusina, juče djeca, danas civili - šta je sutra ?silovane žene? imate primjer markala- raspalite po civilima kad su na pijaci, vako vam ne pije vodu!
Nedelja 01.06.2014.23:04
издаде их Путин све ђубре једно ..не волим америку али од њих се мора учити :да је неко напао негде американске цивиле они би гази све редом испред себе .а Путин узе себи Крим ради коцкарнице.Подсјећа ме на Србију и Слобу који су издали нашу Републику србску .и на крају им се одбило од главу па на жалост изгубише Косово ево сада војводину и рашку.понављам на жалост.е тако ће и са Русјиом бити понављам нажалост.јадан руски народ који је продан у украјини
Ponedeljak 02.06.2014.00:38
Svi maloumnici su na broju vidim. Kokoshka i dalje lupeta, ustashe seru u prazno ali mi nije jasno GDE JE SALE011?????
Ponedeljak 02.06.2014.08:05
Без престанка смо говорили о међународном праву, док су NATO земље бомбардовале градове наших потенцијалних савезника и наоружавале терористичке банде. И, коначно смо се пробудили када су се противник и његови агенти појавили на нашем прагу – у Украјини.Америчка војна и спољнополитичка доктрина само потврђују да је конфронтација са САД неизбежна и да се хладни рат никада није ни завршио.Народ Русије неће никада признати било какво страно лидерство над собом, а то значи да је наш пут да одбранимо своје националне интересе у жестоком геополитичком обрачуну.
Ponedeljak 02.06.2014.08:08
Треба победити сиромаштво и критички ниво социјалне неравноправности и не дозволити шачици олигарха да се и даље богате на рачун ресурса и фирми које је народ са муком створио, а они ‘90-тих покрали.Морамо отворено подржавати своје савезнике – било да су то људи који се боре за слободу у Новоросији или је то сиријски народ који је устао против међународних терористичких банди које се финансирају преко океана.
Ponedeljak 02.06.2014.08:14
Само једно: да је конфронтација са САД неизбежна и да се хладни рат никада није ни завршио. Полагање права једне земље на глобално лидерство, које се држи на војној сили и могућности да без казне у било којој тачки земаљске кугле користи сила, само значи да се сви други њој морају или потчињавати или се борити за своје место под Сунцем.Народ Русије неће никада признати било какво страно лидерство над собом, а то значи да је наш пут да одбранимо своје националне интересе у жестоком геополитичком обрачуну.
Ponedeljak 02.06.2014.08:15
Свих 23 године, од момента уништавања СССР, Русија је само одступала или се бранила. Ми смо – уз активну помоћ страних агената и локалних колаборациониста-компрадора - рушили своју индустрију и довели се у увозну зависност.Ми смо укидали своје војно присуство у иностранству, док су САД градиле нове базе.Без престанка смо говорили о међународном праву, док су NATO земље бомбардовале градове наших потенцијалних савезника и наоружавале терористичке банде. И коначно смо се пробудили када су се противник и његови агенти појавили на нашем прагу – у Украјини.
Ponedeljak 02.06.2014.08:17
Да би се достигао геополитички паритет са САД и на тај начин омогућила реализација не само наших националних интереса, већ и право других народа на заштиту од самовоље самопроглашеног „светског лидера“ – Русија мора најкоренитије променити свој стратешки курс.Бранећи се и придржавајући се концепције неутралности и немешања, ми можда и изгледамо мирољубиво, али, прво, то нико неће поштовати, а друго – тако препуштамо иницијативу противнику, а зна се да је иницијатива кључ победе.
Ponedeljak 02.06.2014.08:18
Може се набројати мноштво примера успешне тактичке одбране, а успешне стратешке одбрамбене операције могу се на прсте једне руке набројати. Још ни један рат није добијен само одбраном без преласка у контранапад на целом фронту.Онај ко има иницијативу – тај и напада и има могућност да изабере повољан тренутак и место обрачуна, да тајно концентрише снаге, да створи локалну премоћ и нанесе изненадни ударац.Онај ко се брани, у највећем броју случајева или ступа у бој по условима противника или одступа.Ми више немамо више куд да одступамо, што само значи да је наступило време да се прелази у контранапад.
Ponedeljak 02.06.2014.08:19
Неопходно је коренито изменити економску политику и фокусирати ресурсе на задатке форсиране индустријализације.Треба обновити некада најјачи научно-технички потенцијал наше земље и достојно финансирање фундаменталних и примењених научних истраживања и не бавити се бесконачним реформама и оптимизацијом у утрци за митским показатељима „ефикасности науке“.Треба развојем крупне високотехнолошке пољопривреде осигурати безбедност у намирницама и престати са увозом кромпира из Египта и шаргарепе из Израела.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)