Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 31.05.2014.
11:49
telegraf.rs A
Protivnik srpskog tenisera u osmini finala Rolan Garosa je otvoreno govorio na konferenciji za medije, prenosi telegraf.rs.
Subota 31.05.2014.12:21
Zasto ti je unistio karijeru. Da li je trebao da te pusti da pobedis. Ima i NOLE pravo na svoju karijeru. Pokusavas li mozda po svapskom sistemu - na psihobazi da poremetis Noleta. Da li Nole treba da se smiluje i da te posti da prodjes dalje. Jedino tako mozes da ga pobesia. Ako kod Noleta probudis njegovu permanentnu zicu humanizma. Mozda bi ti i pomogao. Pitaj ga pre meca. Mozda ce se sazaliti.
Subota 31.05.2014.16:49
Dokovic mu kriv. Koji licemer ! Lakse je da neko bude kriv od samog sebe...
Subota 31.05.2014.22:35
Ovaj Kunta-Kinte pokusava preko medija da dobije kobajagi neki poen u kontekstu protiv Djokovica,on je to planski plasirao u domace francuske medije pre meca sa Djokovicem da bi logicno pridobio publiku na svoju stranu,momak definitivno ima kompleks nize vrednosti i to sve baca satro protiv Nola,koliko su ga puta pobedjivali Federer,Nadal,Marej,zasto nisu oni unistili njegovu karijeru nego samo Nole!!!! Zato Nole nenasedaj na ove jeftine fore i finte od doticnog,najbolji odgovor mu daj sutra na terenu,Sretno Nole.
Nedelja 01.06.2014.00:03
Moj komentar koji sam napisao,izbrisan je.Gore pise komentara 5.a objavljeno 4,sram vas bilo redakcijo Vesti,zasto ste mi izbrisali komentar??? Sto sam Congu nazvao Kunta.Kinte,pa sta je on? Dal nije slucajno Nemac ? On koristi medije (domace naravno),da bi plasirao ovu pricu pred mec sa Novakom ,nebi li javnost i domacu publiku pridobio na svoju stranu,po cemu je Nole sjebo njegovu karijeru?Koliko je puta gubio od Federera,Nadala,Mareja,sto mu oni nisu sjebali karijeru,nego samo Nole,jedi govna Conga,nenaseda Nole na te jeftine fore,odgovor ces dobiti na terenu.
Nedelja 01.06.2014.09:00
Conga ne jedi go........a,sto ti je Nole unistio karijeru?Koliko si samo puta izgubio od Nadala,Mareja,Federera,pa zar ti oni nisu unistili karijeru,namerno to izjavljujes u domace medije nebili javnost a pogotovo publiku okrenuli protiv Novaka,tvoj problem je ocito u tintari,Nole je Sampion nad Sampionima i on ne naseda na takve niske provokacije,odgovor od Nola ces dobiti na terenu,Srecno Nole izbaci ovog "francuza" sa bojom kafe.
Nedelja 01.06.2014.09:03
Kaze se u narodu triput Bog pomaze,prvi komentar obrisan,drugi komentar takodje obrisan,e sad treci pa kud puklo da puklo,uzgred da napomenem da redakcija vesti radi po nacelima demokratije i slobode volje izrazavanja,itd,itd E moj ti...........................................

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)