Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 26.05.2014.
12:02
Srna A
Stranke desnog centra imaće 212 mandata u novom sazivu Evropskog parlamenta, pošto su dobile 28,2 odsto glasova, a na drugom mestu su socijalisti sa 186 mandata, odnosno 24,8 odsto glasova, pokazuju danas objavljeni preliminarni rezultati evropskih izbora. Liberali će imati 70 mandata, zeleni 55, a konzervativci 44 mandata.
Ponedeljak 26.05.2014.12:06
Veoma intersantan dogadjaj, primise najvece nacistoide u eU i neprodje ni pola godine svi drugi se ohrabrili.........znaci celo vreme je nacizam bijo uspavani terorista, sada se opet javno aktivirao, bice zanimljivo posmatrat izraelovu reakciju, narocito posle ubistava u sinagogama u parizu........
Ponedeljak 26.05.2014.12:11
zato su se nemci toliko ucutali a i japanci opet razbesnili, sad se ocekuje neki novi mussolini u italiji i zlocinacka trojka je opet aktivirana.........al verovatno je to opet velika namestaljka svetskih nemoralaca poput masona-rotsilda-sorosa i jos par vampira koji svakodnevno sastavljaju djavolije planove sta se tice: 1-fasisticko-agresivne ekonomije ljudozderskog kapitalizma 2-smanivanje broja stanovnika na zemlji sa paklenim spravama poput haarpa 3-stvaranje novog sveta/drustva za najodvratnije zabave
Ponedeljak 26.05.2014.12:57
1-Ekonomska kriza je od coveka stvorena da bi se vise pokraalo i lakse manipulisalo 2-Agresivna Glad vlada u africi i tamo nema nacista ! 3-Nezaposljenost je velika zbog produkcije koja se premestila u druge zemlje kina/indija........poslodavcii proizvodjaci trljaju ruke od ogromne zarade........demonkratija 4-jacanje standarda znaci da ce satnica biti 5 evrica a sta se tice ekonomije njoj se crno pise odkad nacijama rukovode ocigledni nacisti koji su sva prava obicnog coveka oslabili i unistili 5-opravdanje uspona nacizma je samo bedan pokusaj prekrivanja sopstveno-panicnog straha i srama a u dosta slucajeva i obmane istitih zlocinackih dogadjaja.
Ponedeljak 26.05.2014.15:16
Prateci medije, covek bi pomisleo da u gotovo svakoj EU zemlji vlada rasisticka stranka. Tako su bar MARGINALCE predstavljali pred izbore. Cudno da EK politbirou iz Londona NE SMETAJU nacisti u Ukrajini, ili dzihadisti kanibali na BI. Sa ovima i komunistima znaju ljudi bar na cemu su. Sa svinjama i oportunistima koji se drze korita, prelaze iz stranke levog centra u stranku desnog centra i obrnuto, NIKAKO. Pozdravljam PONOVNO BUDJENJE. Srbi kucama da se vrate i da menjamo postavljene sociopate i kriminalce, kontrolisani i skolovani kadar NATO pakta i EK politbiroa. Da postavimo temelj. I tako u svaku slovensku zemlju. Menjaju se stvari, dolazi red da se i kod nas pita NEKE....za ...NESTA.
Ponedeljak 26.05.2014.15:43
Da, menjaju se stvari- ali tesko da ce se nas ista pitati, bilo da se radi o EU, SAD ili o Rusima. Sto se tice ovih promena sto nadolaze, mislim da nam ne idu na ruke, a ni Hrvatima takodje- jer je jedan od pitanja smanjenje ili cak ukidanje pomoci bogatijih drzava EU siromasnijim clanicama i drzavama koje su kandidati, npr i Srbija dobija odredjene investicije npr za 2013 godinu je Srbiji alocirano 208 miliona Eura http://ec.europa.eu/enlargement/instruments/funding-by-country/serbia/i ndex_en.htm Ne radi se o velikim svotama novca, no svakako dobro dodju. A i citava ova svinjarija u Ukrajini uopste ne ide u korist Srbije, i kako god okrenes mi dobijemo po bubrezima.
Ponedeljak 26.05.2014.15:57
Mislim da se razlikujemo u sagledavanju situacije. Mislim da je idealno sta nema para EU, da ne mogu vise da manipulisu narod kako hoce (za svakih 70 centa u Bugarsku, Bugarska daje 1 evro do EU). Takodje mislim da situacija u Ukrajini odgovara Srbiji, sa konacnim ciljem rusenja kvislinga revolucijom. Cika Vlada ce vec da otvori kontrakartu. Bice primoran od strane angloamera.
Ponedeljak 26.05.2014.16:11
Cika Vlada je jasno i glasno rekao da nece biti Ruske intervencije u Ukrajini, a i zlocesti cika O'bama je rekao isto. Sto se tice "osiromasavanja" zapadnih zemalja0 cinjenica je da su i na zapadu bogati sve bogatiji, a siromasni sve siromasniji- ali globalno gledano zapravo imaju vise kapitala u svojim rukama nego kad pre- preko 70% svetskog kapitala je u rukama nekolicine zemalja. Takodje stvari nisu uvek kao sto izgledaju- npr valute odredjenih zemalja su oslabile- uzmimo recimo britansku funtu- ali tu se ne radi o osiromasavanju vec o jacanju izvoza i smanjenju uvoza- a sto se Bugarske tice u nju bas Evropa ne ulaze jer je jako korumpirana, mada ne vidim gde bi EU mogla da izvuce od Bug
Ponedeljak 26.05.2014.18:00
Jevreji nece da omanu, a onda ce i cika Vlada morati da igra malo sire. Skupa sa angloamerima. Kupuje i on vreme, zna sta dolazi, da je to neminovno. Samo neodgovorni mogu da veruju u mir i ekumenizam.
Ponedeljak 26.05.2014.20:14
Licno, ne smatram da su Jevreji neki veliki igraci i ne pridajem im nesto posebno znacaja- imaju jak lobi, ali rekao bih da su im ruke vezane njihovim problemima. Sto se cika Vlade tice- mislim da je zapravo dobar politicar, i u sustini uradio je ono sto je mogao. Sasvim je sigurno da je on najbolje resenje za Rusiju- ali mora se podvuci da Rusija ima svoje probleme, ciljeve i interese i cika Vlada ce zastupati te interese- i sigurno da ih nece zrtvovati zbog Srbije, dobit cemo verovatno neke popuste na gas i opremu i to je to... A na globalnoj sceni je pitanje kad ce Kina preuzeti primat i to niko ne osporava, a Rusija ipak po svim parametrima ne moze da parira ni SAD a ni Kini.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)