Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 25.05.2014.
18:00
J. Arsenović - Vesti A
Obrenovac nije žrtvovan zbog Termoelektrane, za stravične poplave "kriv je Bog", a Srbijavode ne učestvuje u odbrani Beograda, već je za to zaduženo preduzeće Beogradvode. Ovo su samo neka od ponuđenih objašnjenja koje nadležni nude na sve učestalija pitanja da li se boljom procenom opasnosti i organizacijom moglo sprečiti ogromno stradanje ljudi i imovine.
Nedelja 25.05.2014.19:27
Dok su se Srbi suprostavljali svjetskoj nepravdi, bili su krivi đavolu jer đavo vlada svjetom a sada kad su se Srbi pokorili svjetskoj nepravdi krivi smo Bogu.
Nedelja 25.05.2014.20:17
Некад су лудаци говорили да нема Бога, а сад исти ти или њихова деца почели да га криве за елементарне непогоде. Не зна се ко је безумнији!
Ponedeljak 26.05.2014.01:13
ti govnavkooo i tebi slicni ste najgora smrad srbije, i bruka celokupnog srbskoga roda!! da nebese takvih govana sa primatskim mozgom, ovoj zemlji i ovom njenom narodu bi bilo puno bolje i nebi bilo ovolike mrznje medju njima !! jebooooo te tvoj kostunjaviiiica !!! jer i ti gajis macke kao onumesto da imas zenu,decu ili devojku koji bi ti ulepsali tvoj bedni zivot??
Nedelja 25.05.2014.19:00
Samo pažljvo pregledajte Vučićeve izjave koje je davao medijima i videćete ko je kriv za poplave u Obrenovcu.
Nedelja 25.05.2014.19:10
Kriv je HAARP i najmodernije pasivne harpovske antene u Srbiji i sistemi za mobilnu telefoniju koji služe ujedno i za sinhronizaciju za harpovanje.
Ponedeljak 26.05.2014.00:13
Jos jednom cu ponoviti: Sto se poplave tice- ponavljam jos jednom da bi izveli ovu poplavu ne samo da bi trebali da kreiraju oblake tokom duzeg perioda, vec su trebali da tokom istog perioda kontrolisu kretanje vetra- inace bi kisni oblaci mogli "otici" negde drugde- a kretanje vetra se ne moze predviti jako dugo unapred- a samim tim i napraviti ovu katastrofu koja se zadesila a koju bi na engleskom nazvali "perfect storm" sto oznacava oluje kod kojih se sve potrefi kako ne treba i dodje do katastrofa koje pogadjaju citav
Ponedeljak 26.05.2014.00:14
svet, i samu Ameriku. Dakle u slucaju ovih polava- kisa je padala dosta dugo, zemlja se natopila- zatim je naisao oblak odnosno grupa oblaka koja je dovela do ogromnih padavina a posto je zemlja vec bila natopljena nije vise mogla da "primi", i sledeci faktor jeste da su ti oblaci mirovali i ispustali kisu zato sto nije bilo vetra a da ga je bilo oni bi deo te vode izbacili negde drugde i samim tim bi se izbegla katastrofa... Kao zakljucak se navodi da je gotovo nemoguce isplanirati citav ovaj niz dogadjaja,
Nedelja 25.05.2014.21:00
"занимљиво" је да је Бог решио да се свети србима у време кад србијом завладаше четнички "војвода" и потомци Четничких бораца (бар кажу да су потомци истих) ? Док Србија бејаше комунистичка (социјалистичка), Бог се нешто није претерано љутио на Србе ?
Ponedeljak 26.05.2014.01:53
e pa ti si zaista psihopata!! komunisti ili bilo koji drugi nemaju nista sa unistenjem klime kao sto to radi vecina naroda na planeti !!! jesili se upitao koliko je u zadnjih 100 godina unisteno suma (u srbiji ali i u celom svetu) ?koliko je fosilnih resursa pogoreno na zemaljskoj kugli (ugalj,nafta,gas)?? koliko je puta testirano nuklearno oruzje(eksplozije) ? koliko otrova se proizvede i baci na njive, zemlju i u vode ??. to nisu ni komunisti ni kapitalisti ni amerikanci ni nemci ni niko drugi osim svih nas samih!!! svi smo mi krivi za ovu klimatsku katastrofu koje ce biti sve vise i vise!!. svi mi volimo dobre i jake automobile, da letimo avionima, da se dobro oblacimo
Ponedeljak 26.05.2014.02:02
a pri tome nepitamo za cenu koju placa priroda ali na kraju je ipak placamo i mi sami ljudi, jer smo i mi lanac prirode a najgore smo stetocine koje svesno seku granu na kojoj sede a jos i vidimo da je ispod nase grane provalija, ipak mi se trudimo da je sve brze i brze secemo da sto pre padnemo u provaliju !!! neki narodi brze neki sporije, ali svi kao u marsu) (izuzev indijanaca koji zive sa prirodom koji su za nas divljaci)??!!
Nedelja 25.05.2014.21:17
Ovo je bolidni naslov i izjava nedostojna jednog srbina. Mada novinari cesto zanju nesto izvuci "iz konteksta", ipak bi svako trebao preispitati licne propuste pre nego li pocne huliti na Boga. Zbog ovakvih izjava nam ovako sjajno i ide u svim segmentima.
Ponedeljak 26.05.2014.11:35
Ovo samo u Srbiji moze. Pitanje odgovornosti prosto ne postoji. Ona grosteska sa silikonskim usnama nam u lice kaze - Sta ima veze ko je kriv. A njegov partijski tatko kaze da je narod kriv. Sad i na Boga hule. Po principu ko krivlji, tom punija usta, tog vise vole kamere.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)