Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Petak 23.05.2014.
08:26
Beta A
Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Predrag Marić izjavio je da su građani Obrenovca još 14. maja preko medija bili upozoreni da je neophodna evakuacija te opštine.
Petak 23.05.2014.08:26
Jadni ovi ljudi... Da li je moguće da će sada na budu proglašeni za neke tvrdoglave, suicidne ljude?
Petak 23.05.2014.11:35
Поставља се питање зашто надлежне службе су млако реаговале (нећу да кажем да нису реаговале), ако су хидрометеоролози прео тв-а данима (пон-утор) пре ових потопа најављивали да ће падати у чет-пет-суб и до 200л/м2 ??? ко то није објаснио људима колико је то воде и шта то значи!!! ко је допустио да све то тако прође "ма лако ћемо са том кишицом"?
Petak 23.05.2014.08:37
"Upitan zašto je smenjen prvi čovek štaba za vanredne situacije u Šapcu, Marić je kazao da ništa nije urađeno na zaštiti od poplava u tom gradu uprkos upozorenjima, da su se stanovnici organizovali, ali ne i nadležni." ?? - "срећа" па су се у Обреновцу, надлежни организовали ??? Од како је ова џукела "шеф" сектора за ванредне ситуације, Србија је самоорганизовањем преживела и поплаве и пожаре и земљотресе ??? А да он курцем мрднуо није...
Petak 23.05.2014.09:48
Obrencovani nek zahvale predsedniku opstine, prisebnim i strucnim spasiocima, i dobroj organizaciji, inace bi se danas svi drzali za glavu. Kuknjava da nisu na vreme obavesteni neka obese macku o rep, pa nisu hteli iz kuca ni silom, a kamo li milom. Kolko je samo apela upuceno da se iseljavaju? Hiljadama puta su moljeni da se iseljavaju, a jos uvek ima neiseljenih koji nece da se sele. I ko ce da bude kriv, ako se nedaj Boze nesto desi? Zna se vlast, jer Srbima netreba vlast da ich vodi u bolju buducnost, vec da bi je kritikovali.
Petak 23.05.2014.10:08
да се носиш у три 3,14зде материне више и ти и ова твоја погана власт на челу са председником општине и добром организацијом ! дебилу ретардирани....
Petak 23.05.2014.13:09
To je sve u zivotu sto znas i neznas nista vise, to ti jezik sporazumevanja koji nisi sam izmislio vec si nasledio iz familije u kojoj si odrasto. Bezznacajno je tebe ista pricati, jer do tvoje pameti to nista nedoseze.
Petak 23.05.2014.10:20
Ti si fanatik SNS, koji se rijetko vidja ! Pa dobro, šta su to dobro uradili ti tvoji na čelu sa šiptarom ! Čim su došli na vlast, izgradili su neku branu, kanal, neku trasu puta..., nešto, daj bilo šta ??? I sada je još narod kriv, kao Srbi ne vole vlast i to još dobru, odgovornu i poštenu....! Odjebi idiote više sa istom pričom , idi puši tvome šiptaru, ko zna. možda ste i zemljaci !
Petak 23.05.2014.14:38
Sve biser do bisera, suva pamet sve do sve do Bola. Sto nas narod kaze: "Cim se budala ponosi od Toga se pametan stidi." To vam je sve sta u zivotu znate, i sva pamet koju prosipate po portalima, samo sto vam to Niko drugi ne objavljuje, eto ovde vam je data sansa da se iskazete i vi i da iskazeteb vasu muskost, ko ja vam je na nivou pameti i neizlazi vam iz usta.
Petak 23.05.2014.13:05
Tesko je svama razgovarati i nesto vam dokazivati. Mi smo dvanaest godina pod poplavom, bez ijedne brane, bez ijednog nasipa, a za 12. godina je izgradjeno 50. kilometara Auto puta. ali je za to vreme unisteno i na bespravan nacin privatizovano 90% Srbije. Jednostavno je legalizovan kriminal, da je jedna vlast mogla da proda "lUKU Beograd", da proda Zelezaru smederevo i pusti Ameriku da nam pretopi sav vojni potencijal a onda nam vrati istu za jedan dolar i pola milijarde duga. Pa ko to moze da nadoknadi za dve godina, nemoze ni carobnim stapicem.
Petak 23.05.2014.15:03
Sve se slažem, ali ko je odgovoran, ko je u zatvoru, šta priča ovaj tvoj šiptar ? Zar je toliko teško u jednoj Srbiji otkriti tajkune i one koji su se ilegalno obogatili ! Reci mi jednog jedinog, kojega ste vi " nesalomljivi " uhapsili, osudili i oduzeli imovinu ! Ja uporno ponavljam jedno te isto, a ti ko papagaj, ovi su ovo ono ! SNS je došao na vlast, jer narod nije više htio žute bijednike, a vi još gori ! O tome je riječ ! Stalno se ponavljaš, gdje su vam djela, osim praznih obećanja o miljardama i baletu na vodi ! Još druge nazivaš nekakvim imenima, ako vam je potrebno 100 godina da uhapsite krive, idite kući jbt !!!
Petak 23.05.2014.15:12
Zato šiptar hoće da privatizira telekom, elektru..., ovo šta je ostalo..., a pričate kako su drugi ovo ono..., licemjereje todoroviću....!!!
Petak 23.05.2014.14:33
Prvo zakevi svoju neka vidi kako to pas radi, a i da se malo poducis poslu, a moguce je da ti tad dodje i pamet u sta nimalo nerverujem. Dobro je da postojis i ti i tebi slicni da vas nije nikad covek nebi reko: sacuvaj me Boze, oprosti mu Boze, Boze nedaj ovakve satvore.....Mogu ti reci da i stoka ma koja bila ima vise vaspitanja i pameti od tebe.
Petak 23.05.2014.15:29
"...НИЈЕ СЕ РОДИО КО ЈЕ НАРОДУ УГОДИО..." Ако је јавност упозоравана данима раније о наговештају великих падавина и могућим поплавама и када је кренуо потоп а свједоци смо да многи становници упркос и полицијском упозорењу нису хтјели се евакуисати а када је кренуо хаос сви су тражили спас....?! Свако има право да се љути и на овога и онога. Неком ће бити крив Вучић, неком ХААРП, неком СНС, неком вријеме и држава и све... 1979. након ктастрофалног земљотреса, разваљени путеви, из мора шикљају гејзири вруће паре и пијеска, дошла је наредба да се становници евакуишу што даље од мора...па 90% није хтјело послушати иако му се кућа рушила на главу.... НАШ МЕНТАЛИТЕТ ШТА ЛИ....?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)