Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 23.05.2014.
05:55

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
U centru Svilajnca od poplave je stradala i kuća Dobrivoja Budimirovića Bidže, poznatog srpskog domaćina i dugogodišnjeg bivšeg predsednika opštine. U potresnoj ispovesti za "Vesti" kaže da ovakvu katastrofu nikad nije video i doživeo. Priznaje da nije očekivao da će i ovakva muka da ga snađe u gradu čiji svaki kutak zna kao svoj džep, kao i ćudljivu narav reke Resave.
Petak 23.05.2014.07:56
Nisu to brate diletanti,to su prodane duse zeljni vlasti .ZUTA BANDA je zapocela a ovi ce da dokusure Srbiju.Sta je veliki ON uradio za Srbiju,sem sto nas gura u FASISTICKU EVROPU i izvrsava naredjenja koja dobija od svojih MENTORA sa Zapada.Od svih obecanja koje nam je obecavao,nista nije ni zapoceo a kamoli zavrsio ,samo BLA,BLA.U predizbornoj kampanji bila su im puna usta Srbije, ali ispada da su zeljni vlasti i para.U zivotu sam najvise pogresio sto sam njihov clan i sto sam glasao za njih,samim tim sam izdao sebe a prvenstveno svoju porodicu.Svi mi koji smo glasali za NJEGA,a ima nas mnogo smo pristali na njihovu IZDAJU ZEMLJE.
Petak 23.05.2014.08:18
nastavak....Verujem u Srbiju i cekam dan kad cemo da ih skinemo sa vlasri,pa makar to bio i neki PETI OKTOBAR, srpski MAJDAN ili neko srbsko PROLECE.Braco Srbi nama niko ne moze da pomogne nego li braca RUSI.Ako veliki ON ostane na vlasti,izvrsice sve zadatke Zapada,to znaci,bicemo SLUGE u svojoj zemlji i uzece nam sve sto su zacrtali(VOJVODINA,RASKA,BUJANOVAC,PRESEVO,MEDVEDJA).ZIVELA SRBIJA,ZIVELA RUSSIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petak 23.05.2014.09:54
Sad je kasno nema kajanja poslije jeb..., kad su vam patriotske stranke govorile da su oni nastavljači puta Tadića i sličnih, vi ste se smejali i ispod cenzusa gurnuli one koji vole Srbiju. Eto pa sad gledajte šta ste uradili sami sebi, žao mi je naroda ali kakav narod takva vlast, trka u EU mi nemamo alternative i još i sad to ponavljaju, a ovce ko ovce bleje i slušaju i gledaju u svijelu EU budućnost. Kakvi moroni, EU će vam dati 20 tak miliona i to poslije 6 mjeseci, Dodik je pametniji, odmah je otišao na pravo mjesto i tu će i dobiti pomoć.
Petak 23.05.2014.20:10
BIDŽU DOMAĆINA nikada ne mogu SHVATITI SNS BANDITI I LOPUŽE . BIDŽA je podigao SVILAJNAC da bi ga DS I SNS RAZBOJNICI UNIŠTILI .
Petak 23.05.2014.09:42
Potpuno si u pravu! Dobosar Dobrivoje Budimirovic Bidza je upravo jedan od takvih koji je drmao Svilanjncom u vreme Milosevica. Udarao je trotoare, sarenu rasvetu, pravio trgove i na njima sa svojim prijateljima otvarao dzidzi bidzi kafice i restorane i tad se hvalio da je Svilajnac mala Svajcarska, jeste ali bez adekvatnih nasipa Koje stite od poplave. Kaze da mu je voda odnela sve sto je stvorio, odnela je i drugima jel je on nije zastitio. Ista stvar je sa Jagodinom I Palmom, pravi "Vkva park" vostane figure zooloski vrt, a ne pravi nasip od poplava. Tako rade svi pa i sami gradjani, puni su kanali smeca, a nasipi rastureni da bi se izgradjivali objekti. Sad je kriv djavo babi.
Petak 23.05.2014.16:38
Mislis da Obrenovac nije imao svog? Sta je sa Jagodinom ni ona nije imala svog? I Sabac je imao svog, ali su ga na vreme sklonili. Niko nece da shvati niti koga interesuje, za vreme tita su napravljeni nasipi za odbranu od poplava, u ravnicarskim mestima su postojali kanali za odvod odpadnih voda i kisnice, ali je godinama sve zatrpano, a da se niko nije potrudio da napravi nove ili pak ocisti stare. Nista ni od jedne predhodne nismo naucili, vec smo se pripustili stihiji propadanja i nadu u bolji zivot koji ce nam doneti petooktobarska demokratija. Mi smo jedina zemlja na zemljskoj kugli gde predsednik SRJ i dve Vlade u mandatu nije presao cenzus, a predsednik republike u dva mandata
Petak 23.05.2014.16:40
(nastavak) Izbacen iz stranke i uz pomoc Canka presao cenzus. Za neseni mrznjom i nakaradnom politikom izgubili smo sve, sad nam djavo kriv, krivi smo sami ko vidi, a ko nevidi badava prica.
Petak 23.05.2014.08:25
Istina neće da se sazna, ostaju samo nagađamja, maltene je svako neprijatelj ko kaže dručije od zvaničnog...
Petak 23.05.2014.09:16
Ma po svim Opštinama rade veliki stručnjaci sve moj do mojega razumeju se i u poplave i u suše ma u sve živo verujem da znaju kako cunami da obuzdaju a da im daš gumu na kolima da promene oni bi promenili cela kola veliki su to znalci i domaćini, nabijem ih!!!!!!!!!!
Petak 23.05.2014.10:30
Ovo što BIDŽA,tvrdi je situacija u 90% slučajeva opština Srbije,daje čovek pametan predlog a taj glavešan mu odgovara "Tvoje vreme je prošlo".Sad bi stručnjaci morali da provere predlog Bidžin i ako se utvrdi da je bio spasonosan,da daju predlog da se taj glavešan procesuira.
Petak 23.05.2014.15:23
Sve je Bidza bedan pa je sve izgubio u poplavu, krenite putem za kusiljevo i skrenite u desno ka brdu da vidite koju vilu ima kao vikendicu................
Petak 23.05.2014.20:13
Tako je pevao Bidja legenda :u skupstini za vreme slobe pevao: slobodane ti si komunista,volimo te ko isusa hrista.i istren iz stranke socijalista koiji su okrenuli kaput od komunista,mozete vi da mu duvate ali kao Bidja nemozete biti uposte,bidja je imao farmu hranio je pola Srbije vojsku ppsebno ,svakom bedniku dao,ali i cigancicima da skupe prvo papir i smece po gradu. A vidi koju uvredu mu rekli umesto da poslusaju starijeg vodju koji zivi za Svilajnac oni tako,pokajace se ali sada kasno..!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)