Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
45
Utorak 20.05.2014.
22:40
Srna, Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ne može izaći iz kože u kojoj se sada nalazi, ali da će Vlada i građani učiniti sve da ponovo podignu svoju zemlju uz pomoć prijateljskih zemalja, prvenstveno EU.
Utorak 20.05.2014.22:56
I ponovo futur i ponovo obećanje.... samo da se naglasi da ĆE eu najviše pomoći... A to što je pomoć iz ODREĐENE zemlje VEĆ TU, U SRBIJI - to je manje važno ?? Važno je da ĆE BITI nešto... jednom...
Utorak 20.05.2014.23:13
Kakav bezobrazluk...Dok je EU pratila stanje u Srbiji i cekala da se sto vise Srba podavi,Rusija je vec imala spasilacke ekipe na licu mesta.Nadam se da nam Rusi nece zameriti na izjavama ove imbecilne kornjace i da dobro znaju da je on veca katastrofa za Srbiju od bilo kakve poplave ili klizista...
Sreda 21.05.2014.00:02
"..Važno je da ĆE BITI nešto... jednom..." АКО БУДЕ.... ако по обичају не буде ВЕЛИКА ОБЕЋАЊА....А ПОМОЋИ МАЛО оно по принципу " ОБЕЋАЊЕ ...ЛУДОМ РАДОВАЊЕ"
Sreda 21.05.2014.02:05
Prvo ce da daju malo, pa onda uslov: sankcije Rusiji. Sve su to unapred isplanirali, zapad preusmerio i zaustavio oblak, nasi izdajnici porusili nasipe, a sada ce EU da obeca puno i ugura malo para a srpska slepardija ima da ih ljubi u turove.
Utorak 20.05.2014.23:02
Вучић:Највише помоћи од ЕУ .Вучићу,ЕУ је ухапсила Ратка Младића,Шешеља,Слободана и све остале Србе.ЕУ не дозвољава да се Република Српска одвоји од фашиста.ЕУ је признала Косово као Републику.ЕУ даје санкције РУСИЈИ. ЕУ је изазвала рат у Украјини.ЕУ су Фашисти.Материјална штета нанета Србији од НАТО бомбардовања износи 120 милијарди долара.Вучићу не спомињи Фашистичку ЕУ. РУСИ су први стигли у Србију да спасу народ из воде.
Utorak 20.05.2014.23:26
Прочитај Слободанову Википедију и прочитаћеш,видећеш да пише да је Народност Слободанова СРБИН .Свуда пише да је Слободан СРБИН .
Utorak 20.05.2014.23:33
Samo mi nadji video gde kaze..ja Slobodan Milosevic sam Srbin...ili mi Srbi..kakva prinatelju vilkipedija pa i hrvati imaju vilkipediju koja je cirkus od istorije. Nema takvog videa gde Sloba Slobodan Milosevic kaze da je Srbin...ima de kaze da je jugosloven i komunksta..to DA.
Utorak 20.05.2014.23:48
Нађи ти мени где је изговорио Тадић да је Србин . Нађи ти мени где је Ђинђић изговорио да је Србин . Нађи ти мени где је изговорио Динкић да је Србин . Нађи ти мени где је изговорио Вучић да је Србин . Никад Вучић није изговорио да је Србин . Нађи ти мени где је изговорио Николић да је Србин . Никад није Николић изговорио да је Србин . Нађи ти мени где је изговорио Вук Драшковић да је Србин,никад Вук Драшковић није изговорио да је Србин . Сви смо ми СРБИ и ТАЧКА . Црногорци су Срби. Босанци су Срби. Хрвати су Срби . У 6 веку смо дошли сви заједно са Карпата на Балкан,значи сви смо изашли из исто ЈАЈЕ . Сви смо ми СРБИ . Слободан је први реко СТОП ФАШИЗМУ .
Utorak 20.05.2014.23:56
Kakvi karpati? Opet crvena istorija iz titinih udzbenika?...ej komunjaro jesi cuo za VINCU,Vincansku civilizaciju i vicansko pismo? Staro dvanaes iljada godina.daklem nismo mi od nikuda dosli, mis mo domoroci, starosedeoci!!!!!
Sreda 21.05.2014.00:14
Океј,нисмо дошли преко Карпата већ смо староседиоци али данашњи Срби,Хрвати,Црногорци,Босанци сви исти језик говоре,нетреба им никакав преводилац значи сви смо ми у давна времена изашли из исто јаје. То је један исти народ али ми смо се поделили под притиском већих сила.
Sreda 21.05.2014.01:20
I ja sam pobornik ove teorije, citava teorija o nasem Slovenskom poreklu "ne drzi vodu"- kad se usporede Y-DNA haplogrupe izmedju Srba i recimo Ukrajinaca, Rusa, Poljaka vidi se velika razlika- kod njih je dominantna haplogupa R1a, a kod nas je najcesca haplogrupa I.
Sreda 21.05.2014.07:40
Zaboravljas samo da kazes za vreme cije vladavine je EU uhapsila; Mladica, Karadzica, Lazarevica, Milosevica, Seselja, Pavkovica i jos sijaset drugih. I vrapcima je poznato da su uhapseni predati Sudu u Hagu do 2012.godine ili bolje receno sve su izrucili vodje sa vlasti iz DS, DSS, LDP, SPO, i njihovi sitni koalicioni trabanti. Cak su vlasti iz Srbije 2008. godine siptarima sa kosova celo Kosovo, niko ni prstom iz vlasti nije mrdnuo da brani Kosovo. Predsednik vlade Vojislav Kostunica je odrzao TELEFONSKU SEDNICUVLADE i otiso u Belanovicu na piknik, Dok Predsednik SRBIJE NIJE BIO U SRBIJI, pobego je u Rumuniju. Gde ste tad bili da osudite EU.
Sreda 21.05.2014.08:25
Jel tebi neko pomaže u ovim ponavljanjima ? Ti bivši su konstantno imali opravdanje Miloševića za vlastitu katastrofalnu politiku ! Vama su opravdnje ovi bivši, ali koje ste neke primili i u svoje redove, da vas poduče kako se to perfidno pljačka i harači ! Kada si već toliko sazreo u kritici, daj nam reci šta ste vi do sada uradili, osim potpisivanja briselskog sporazuma i puštanja KiM niz vodu ! Inače da je bio tvoj Mješanac na vlasti, on ne bi hapsio Mladića, jer je htio bulevar sa njegovim imenom ! Oni su bili gadovi, ali ti i ovi tvoji danas sa šiptarom na čelu, je vrh najgadljivije, najponiznije, najodvratnije i najlažljivije politike do sada vidjene od pamtivijeka !
Sreda 21.05.2014.08:31
Tvoj vodja se odrekao svega što ga je spriječavalo da dodje na apsolutnu vlast ! Nedavno se odrekao i svoje djece i majke te djece, napustio ih je u dva dana, našao je bolju pičku, sve u tajnosti i na brzinu ! Borba protiv kriminala je u biti borba za lično bogaćenje, reketira i harači, narodu obećava i laže !! Odjebi više mali šiptarev potrčko !
Sreda 21.05.2014.09:03
Sta je Milosevic Radio nakaradno? Jel prodao bilo koji od drzavnih resursa? Sacuvao je celokupnu imovinu i od privrede i poljuprivrede, sacuvao je bankarstvo i zdravstvo, u najtezim trenucima kroz koju je Srbija prolazila. Kako su opravdanje trazili ovi bivsi tako su i prosli na izborima. DS cak podeljena u dve kolone je jedva presla cenzus, dok je DSS, daleko ispod cenzusa. Pogledajte gde je SPS koji nije kukao na bivsu vlast, daleko ispred njih, cak svi skupa DS, NDS, DSS, nemaju kolko SPS, a svi skupa imaju tri puta manje od SNS. Od 2000-te godine pa do 2008. nije vladala stranka sa potpunom vecinom, niti bar da je imala vecinu glasackog tela, uvek je Kostunica vladao postapajuci se.
Sreda 21.05.2014.09:10
(nastavak) drugim partijama. Postuj i ceni svoju zenu i decu kolko Vucic svoju pa se ne sekiraj, niti je prvi ni poslednji sto se rastao, ako se uopste rastao, to je sasvim prirodno i zakonom dozvoljeno. Nego gde su vam drzavni resursi i gde su vam 100. milijardi evra Koje ste spiskali za 12. godina? Tek sad stizu racuni za naplatu od nakaradno sklopljenih kredita. 2. milijarde sad Srbija placa provod Kostunice i Tadica. Nije narod sisao vesla, vec ich je dao DSS i DS i pustio ich niz vodu. ADIO PROSLOSTI DOBRO JUTRO BUDUCNOSTI.
Sreda 21.05.2014.09:10
(nastavak) drugim partijama. Postuj i ceni svoju zenu i decu kolko Vucic svoju pa se ne sekiraj, niti je prvi ni poslednji sto se rastao, ako se uopste rastao, to je sasvim prirodno i zakonom dozvoljeno. Nego gde su vam drzavni resursi i gde su vam 100. milijardi evra Koje ste spiskali za 12. godina? Tek sad stizu racuni za naplatu od nakaradno sklopljenih kredita. 2. milijarde sad Srbija placa provod Kostunice i Tadica. Nije narod sisao vesla, vec ich je dao DSS i DS i pustio ich niz vodu. ADIO PROSLOSTI DOBRO JUTRO BUDUCNOSTI.
Utorak 20.05.2014.23:05
E moj vucicu nisam ni sumnjao da si fuksa, pomoci ce ti eu, a oni koji ti pomazu a ne reklamiraju se njih se odrices. vazno je da uvedes dedinje u eu a za ostale te stoli bojko!
Sreda 21.05.2014.01:29
Nema nista sporno u ovim vestima. Dobit cemo pomoc i to je sasvim dobro, pomoc nastradalim ljudima uvek dobro dodje, a pogotovo ce biti tesko obnavljati kuce, stocni fond itd... Ako dobijamo pomoc od EU to nije nikakav akt neprijateljstva prema Rusiji, i Rusi su nam pomogli i oni su nasi prijatelji to niko ne osporava a ni Vucic, vec samo kaze da cemo najvise finansija dobiti od EU: "Imamo mi mnogo prijatelja, ali ćemo najviše pomoći dobiti od EU" a sto se tice: "Ali, koliko god dobili moraćemo sami da damo duplo više. Mi za to imamo snage i volje" - hteo je da kaze da smo mi vredan i solidaran narod, i da necemo samo sedeti skrstenih ruku- vec da cemo i sami ucestvovati u obnovi.
Sreda 21.05.2014.02:21
Ovo nisu dani za komentarisanje nego dani za zaljenje. Pre svega za zaljenje sto mi u Srbiji dozvoljavamo da nas radi ovakva bitanga, funjara, fukara, lazov i ubica. Da ubica, jer je on neposredno odgovoran za ovu tragediju. Njegov partijski ortak i veliki gospodar Seljograda, Sinisa Mali, dan pre nestanka Obrenovca sa mape Srbije, kaze Obrenovcanima da nikako ne napustaju svoje domove. Posto je ovu izjavu izbrisao gde god je stigao, Vucic nas sad ubedjuje da nije bitno ko je odgovoran nego da se 'slikamo za dnevnik' a Obrenovcani ce se slikaju na Sajmu. Dakle, Obrenovac je nestao braneci Beograd ali srecom po Vucica ima jos branilaca.
Sreda 21.05.2014.02:30
Iako sve vreme ignorisu nepropisnu zasticenost Obrenovca od malo jace kise, mogli su da sprece tragediju prostim pracenjem drustvenih mreza a ne Sinise. Obrenovac se do velike bitke izmeju Srba i Turaka u Drugom srpskom ustanku zvao Palez. Posto je u ovoj bici prakticno bio front, sravnjen je sa zemljom i potpuno nestao. To se dalo ocekivati od Turaka a sad ga zbrisa SNS. I posle kako da kazemo da Turci vladaju Srbijom kad su ovi mnogo gori od njih. Jer Palez bese podignut odmah posle bitke od strane Knjaza Milosa Obrenovica i tako dobi ime Obrenovac a kako ce se sad zvati i da li ce ga biti kad ga dize onaj koji ga je unistio barabar sa onima koji su nas ravnali sa zemljom do pre 15 godina?
Sreda 21.05.2014.02:49
И даље влада велики медијски мрак. Послушајте емисију на радио снага народа од 20,05,2014, http://www.youtube.com/watch?v=JXbHlnIVDEg
Sreda 21.05.2014.03:03
VUCIC LAZE-Брисел – Упркос јучерашњој најави о милијарду евра помоћи из Европског фонда солидарности, Србија тешко може да рачуна на више од десетак милиона евра из овог фонда. Пометњу је изазвала европска комесарка за хуманитарну помоћ Кристалина Георгијева, која је на подневном брифингу рекла новинарима да “Србија може да се пријави за помоћ из фонда солидарности до износа од једне милијарде евра” за реконструкцију и изградњу након поплава.“Комесарка се погрешно изразила, јер је поменула укупну суму која се налази у фонду, а Србија од тога може да добије само мали део”, рекао је Танјугу функционер Европске комисије који је желео да остане анониман. Георгијева је, сем тога, омашком
Sreda 21.05.2014.03:06
навела суму из прошлогодишњег буџета за фонд солидарности, који је за ову годину преполовљен, а 500 милиона евра намењено је свим земљама чланицама ЕУ и кандидатима које су задесиле елементарне непогоде. Србија може да конкурише уколико докаже да укупна штета проузрокована поплавама прелази 0,64 одсто бруто друштвеног дохотка, што у случају Србије износи 175 милиона евра.“Ако у року од десет недеља од првог дана поплава добијемо од Србије уверљиве и проверљиве податке да је штета већа од 175 милиона, узећемо захтев у разматрање”, навео је Танјугов извор.Он је објаснио да ни у том случају ЕУ не може да надокнади сву штету, већ само један део.“Кад добијемо детаљну процену, видећемо
Sreda 21.05.2014.03:10
колико можемо да помогнемо”, навео је овај функционер. Индикативан је пример Бугарске, која је пре десет година претрпела штету од поплава од преко 150 милиона евра, чиме је испунила услов да добије помоћ из фонда.На крају, Европска комисија је исплатила Бугарској око 12 милона евра, то јест мање од десет одсто укупне штете.За утеху, фонд солидарности није једини европски фонд из којег Србија може да вуче средства за обнову.Како је јуче током посете Бриселу објаснио Горан Свилановић, генерални секретар Савета за регионалну сарадњу, ту су и приступни (ИПА) фондови, као и европски пољопривредни фондови, из којих Србија може да добије ванредна средства за хуманитарне сврхе.Нико од
Sreda 21.05.2014.03:12
Танјугових саговорника у Бриселу, међутим, није могао да макар оквирно процени укупну суму која би могла да стигне из Брисела, уз образложење да је засад рано о томе говорити. Сви су, међутим, подсетили да је процедура за добијање било каквог новца из ЕУ компликована и пуна бирократских препрека. “Пред властима у Београду сада стоји озбиљан задатак да на време заврше сву папирологију и доставе је у Брисел”, упозоравају из Комисије.Георгијева је данас у посети Србији, док ће у Брисел сутра допутовати министар спољних послова Ивица Дачић и министарка без портфеља задужена за европске интеграције Јадранка Јоксимовић.
Sreda 21.05.2014.03:06
Prvenstveno eu??? Dodje mi da vristim od muke... A g vucicu da mu se vrati za sve sto je ucinio narodu iz potopljenih mesta... SMRT SNSu!!!
Sreda 21.05.2014.04:32
Nema nesrece koja nas nije zadesila od kada su ovi na politickoj sceni Srbije.Kada su na vlasti Vucic i Naikolic Srbiju je snalazila kataklizma ..Ratovi 90 -ih , Bombardovanje Srbije, Poplave gubljenje KiM ,Pa ovo su Baksuzi koje treba protjerati iz Srbije a ne dopustiti im da vladaju.
Sreda 21.05.2014.08:23
Interesantno, u narodu već kruži priča da uprano narod sada briše prokletstvo koje Vučić i Nikolić vuku za sobom...
Sreda 21.05.2014.05:56
NAJVIŠE SU POMOGLI BRAĆA RUSI , A OD OBEĆANJA EU-NACISTA ZA SADA MALO. PPV NEMOJ DA IZIGRAVAŠ VIDOVITOG VUČIĆA PA DA LAŽEŠ NAROD. SVE OVO JE MOGLO DA BUDE SA DALEKO MANJIM POSLEDICAMA DA JE VLADA GLEDALA DUGOROČNU VREMENSKU PROGNOZU A DA NE KORISTE NEKE VISOKO TEHNOLOŠKE UREĐAJE ZA PROGNOZU. NEĆU U UNIJU NACISTA. HOĆU DA SE DRUŽIM SA BRAĆOM PRAVOSLAVCIMA. ŽIVELA SRBIJA
Sreda 21.05.2014.08:18
Ove njegove priče ovih dana... Previše se pojavljuje, previše se slika, postao je lice apsurda...
Sreda 21.05.2014.09:04
Slušam JADNIKA juče pomogli pa pomogli ovi iz EU-e,izdajniče roda svog,seti se ko je prvi priteko u pomoć,RUSI,a njih samo ovlaš pomeneš,SRAM TE BILO.Hvališ se, da nije bilo nesebičnog naroda bilo bi mnogo gore.Naravno HVALA SVIMA koji su pomogli,ali u ovoj situaciji onako veličati naše najveće neprijatelje iz EU,nije pošteno prema Rusima.Ono što je Miroslav Lazanski naveo je potpuno tačno mi nemamo adekvatno opremljenu vojsku,gde je ta INŽENJERIJA,bruka samo dve amfibije,gde su pontonski mostovi,uništeše nam vojsku naši poltroni.JADNO traži VUČIĆ od gradjana čamce na silu otima ljudima plovila.Nije sporno imamo spremne pojedince i u vojsci i policiji,sli nemaju s čim da rade.VUČIĆU BEDO!!!
Sreda 21.05.2014.11:40
Sirite ovaj link koga znate u dijaspori....ispod videa pisu adrese gde se mogu odneti i donirati stvari, pare....mnogo hvala. https://www.youtube.com/watch?v=aTvECQfh_XU
Sreda 21.05.2014.15:50
Dokle bre vise IZDAJNIKU velicas EU,sta su oni to nama dali i kad su nas pomogli.NAS SU NAJVISE POMOGLI BRACA RUSI,koje ti uporedjujes sa tvojim FASISTICKIM MENTORIMA iz Brisela.Postao si gori od onog USTASE TADICA i GERMANSKOG SPIJUNA DJINDJICA,koga je stigla BOZJA PRAVDA i SRBSKE KLETVE.Nadam se da ce i tebe da prokune ovaj napaceni narod i da ti se desi NAJGORE u zivotu.Ocekujem da se u Beogradu napravi SRBSKI MAJDAN i da visis na TERAZIJAMA kao najveci VELEIZDAJNIK,kao i toma i dacic.ZIVELA BRATSKA RUSIJA,SRBSKI I RUSKI NAROD,a IZDAJNICI da POCRKAJU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)