Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 20.05.2014.
10:51
Srna, Beta A
Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u utorak ujutru u zvaničnu posetu Kini, gde se sastao sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, saopšteno je danas iz informativne službe Kremlja.
Utorak 20.05.2014.12:02
Ovakav sled događaja je bio za očekivati, samo što su Kinezi čekali da se stabilizuju cijene, a u međuvremenu su se cjenkali. Kinezi su veliki lukavci i mudraci, znaju da je Američki san da stvore rat na krajnjem Istoku, s nadom da upletu i Rusiju... ali Kina nije toliko naivna da se igra sa Rusijom na SVE ili NIŠTA!!!! Plašiti se snažne eksplozije kod Amera kada shvate da su razotkriveni od čitavog svijeta u lošim namjerama...najteže im pada što ih više ne prate u stopu njihovi zapadnjaci. Od saveznika koji će ih slijepo slušati imaju (max) pribaltičke zemlje, Albaniju i Kanadu, i moooožda, od Poljaka mogu očekivati moralnu podršku.
Utorak 20.05.2014.11:10
Rusiji i jeste prijoritet Aziski savez jer ova zapadna hegemonija nije donila ništa dobro pa ni njihovom narodu.Znamo koje su namjere zapada Ekonomski umoriti Rusiju ali je to danac nemoguće pa će im se to vratiti kao kazna.
Utorak 20.05.2014.11:32
Русија и Кина желе мир.Претње које долазе из САД приморавају на одбрамбено понашање.САД су највећи светски агресор.Планови САД су далеко од мирних.Америка за војне намене троши више новца од свих земаља света заједно.Америчка влада је издвојила огроман новац за тајне војне операције и програме лабораторије које пројектују ново оружје,извиђања и остале циљеве о којима ништа не зна већина обичног света.Американци производе хемиско,биолошко и нуклеарно оружје.Америчке војне базе налазе се свуда по свету,али и у непосредној близини Русије и Кине.Русија и Кина морају спречити улазак САД на источни део Азије.Русија и Кина морају спречити ширење фашиста широм света.
Utorak 20.05.2014.14:37
Na kraju se treba zahvaliti Americi za njenu debilsku politiku, koja je počela poslovno i politički ujedinjavati dvije moćne zemlje ! Zapad više ne maše repom, počinje lagano, ali sigurno da cvili !!
Utorak 20.05.2014.13:02
hahah e amerikanci...duvacete vi u frulicu uskoro..hahahah...kad vam okrene ledja pola evrope...zasto evropa da trpi zbog tamo neke demonske zle,,mlade vestacke tvorevine koja se zove amerika,,koja je hiljadama kilometra daleko i koja nema veze sa evropom....
Utorak 20.05.2014.13:39
Osovina Amerika - EU je najjači vojno-ekonomski savez u istoriji čovečanstva. Previše je moćan tako da se nikad neće raspasti. Pre će se raspasti Rusija koja ima 20 miliona nelojalnih muslimana.
Utorak 20.05.2014.19:27
U samo 6 EU zemalja ima preko 40 miliona muslimana, koliko su im lojalni, to dragi Bog zna ! U SAD svake godine milion ljudi primi Islam kao vjeru, pored onih koji već jesu..., tako o stabilnosti i multietničosti ! A tek kretena kao ti..., nema im broja !
Utorak 20.05.2014.20:38
To je dobra vijest dugorocna saradnja sa Kinom,tako Rusija nece ovisiti od izvoza gasa u Evropu,ali se pojavljuje problem kako ce Srbija proci,Juzni tok nece biti isplativ jer EU ce traziti druge izvore snabdjevanja a Srbija vec dobiva kredite za gasovod koji mozda nece biti ni koristen.Srbija je trebala dati gradnju gasovoda u koncesiju,stranaci odnosno Rusija gradi i eksploatise prema dogovoru,ako propadne,Srbija ne gubi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)