Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Ponedeljak 19.05.2014.
17:31 >> 20:35h
Beta A
Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović naredio je hitnu i potpunu evakuaciju Obrenovca zbog novog poplavnog talasa koji nadolazi iz pravca Zabrežja. Stefanović je takođe rekao da je u poplavama u Obrenovcu poginulo 13 ljudi.
Ponedeljak 19.05.2014.18:21
Stefanoviću ova tvoja izjava je neukusna ima svakakvih i zlonamjernih i onih koje iskreno plaši pravo stanje. Juče Vučić izjavi da ima dvanajest mrtvih od toga samo jedno je umrlo ostali su utopljeni. SLUŠAJ MALO ŠTA GAZDA IZJAVLJUJE.
Ponedeljak 19.05.2014.18:21
Stefanoviću ova tvoja izjava je neukusna ima svakakvih i zlonamjernih i onih koje iskreno plaši pravo stanje. Juče Vučić izjavi da ima dvanajest mrtvih od toga samo jedno je umrlo ostali su utopljeni. SLUŠAJ MALO ŠTA GAZDA IZJAVLJUJE.
Ponedeljak 19.05.2014.18:27
Ako znate nekog u dijaspori, u videu su adrese gde se mogu donirati stvari, hrana,...molim vas saljite video dalje. Hvala https://www.youtube.com/watch?v=aTvECQfh_XU
Ponedeljak 19.05.2014.18:30
A sto u dijaspori ? Vasi voljeni politicari imaju svaki bar po 100 meleona evrica. Sto sad da vam Dijaspora salje ??? Dijaspora grca i jede pastetu i uglavnom ne doceka penziju More mrs, bando partijaska, nek vam daju vase vodje i ostali lopovi
Ponedeljak 19.05.2014.18:27
Potapajte sve..vi iz sns, sega mega neznalice.. Potapajte sve, samo da se vase dedinje ne polavi Bagro izdajnicka i ubilacka Nije bas raja tolika stoka za koju je smatrate. Posle ovoga sledi ODGOVORNOST i REVOLUCIJA !!! Bando picoustih diplomislava i ostalih daciqija i clanova vasih vam partija !!!
Ponedeljak 19.05.2014.19:30
Sam Vučić je na sjednici vlade rekao da ima oko 40 mrtvih i da nije trenutak da se priča o poginulima ! Sada se već počelo sa minimiziranjem žrtava, radi njihove političke odgovornosti ! Stefanović, a ni jedan drugi političar ne ulijeva povjerenje ! U čitavoj ovoj nesreći je luda sreća da su se gradjani u ovako velikom broju odazvali i reagirali brzo, svjesno i savjesno ! Svaka čast svima, koji su na bilo koji način izašli u susret nastradalim ljudima, a navodni organizatori su izgubljen slučaj za sebe !
Ponedeljak 19.05.2014.20:49
Otprilike da smo svi ovo preculi i da si jedini koji je to cuo. Sve moze da se sakrije, ali mrtvac nije igla i nevrse Evakuciju samo nase policijske jedinice i vojska, vec ima Rusa, Crnogoraca, Slovenaca, sijaset snimatelja i raznih stranih ekipa i sad zamisli ti stavis mrtvog coveka u dzep i tutanj. Svako normalan se groz politiziranju na nesreci i maloj deci je jasno da u svemu mora da ima ko je stariji u komandovanju, a videlo se da je sve funkcionisalo kao sat. Orkan u Americi se zna gde ce i kad da stigne, pa kolko zrtava bude, pljacke, ubijanja i nastradalih. Zasto to neko neustavi? ne radi se ovde o Vucicu niti o Janku ni marku, vec se radi o sili koju je tesko ustavit.
Ponedeljak 19.05.2014.21:09
Kako te bre više nije sramota ? Što bre ne odeš odavde i pustiš nas da živimo u svojim lažima ? Prepričavaš reči tvog vrhovnog vođe i lupetaš bez preke potrebe... citiram : "Svako normalan se groz politiziranju na nesreci i maloj deci je jasno da u svemu mora da ima ko je stariji u komandovanju, a videlo se da je sve funkcionisalo kao sat." ??? - tvoj premijer i njegovi homo-ministri se ne skidaju sa ekrana ? i to NIJE "politiziranje" ? - a da je sve funkcionisalo kao "sat", Krupanj ne bi bio odsečen od srbije... Svilajnac pod vodom.... Obrenovac ne bi bio pustinjski grad... sela oko Bajine bašte ne bi bila zatrpana zemljom....
Ponedeljak 19.05.2014.21:11
.... Pa onda ne bi sliniša mali pozivao 16.05.2014. - Obrenovčane da NE NAPUŠTAJU svoje domove (a sutradan naredio brisanje te vesti sa net-a ) i ne bi Ruski spasioc skakao sa mosta da spašava srpske žandare koji su se prevrtali u čamcu za spasavanje.... sram te i stid bio..... smrdljivče jedan bedni...
Ponedeljak 19.05.2014.22:37
Nisam vidio ni jednog stranog spasioca na TV, osim jednog crnogorca, koji je dao svoj stručni savjet vezano za Obrenovac ! Tvoj idejni vodja jedino nije na TV kada obavlja nuždu, a i to o američkom orkanu ponavljaš njegove riječi ! Da ima obraza, nebi nikada tako nešto ni rekao ! Amerika ima 300 miliona stanovnika i nisu doživjeli genocid ko mi, da bi usporedjivao njihove i naše žrtve ! Debil ostaje debil, a i od šipca se ne može ništa drugo ni očekivati !Dobro ti je rekao Tanasko, skini se i pusti nas da živimo u našim lažima i zabludi, a ti, ako misliš da si u pravu, treba da budeš sretan, ili idi da mu ga popušiš !
Ponedeljak 19.05.2014.22:41
Drugo, katasrofa je i u RS i to teška, osim poplava, klizišta terena, kuće se ruše, ima dosta nastradalih, minska polja su se preslila sa vodom, tako da se ne zna gdje su, već su sutra potencijalna opasnost, pa je pristup problemu bio i ostao na nivou, bez reklamiranja i glumatanja po TV !
Ponedeljak 19.05.2014.22:46
Bratski, pa šta bi ovim našim govnarima ostalo, da im neko ukine TV kamere ? Ostala bi gola istina - http://www.srbijadanas.net/niste-znali-na-vreme-za-opasnost-od-poplava-koje-preti-srbiji-lazete/ živ bio, Bratski.... i Bog nam svima pomogao.... pogotovo ljudima kojima uzeše sve....
Ponedeljak 19.05.2014.23:20
".... Mnogo vise je ljudi nastradalo nego sto se objavljuje, a zivotinje gotovo i da ne postoje vise....." овако ми је одговорио пријатељ из САД када сам га упитала за породицу да ли зна шта је са њима и како су? Његови су из околине Обреновца. Само се наам да ипак неће бити црне прогнозе мада све на то наслућује.... "...MUP je naglasio da povratak evakuisanog stanovništva nije dozvoljen...."

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)