Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 19.05.2014.
11:14
Srna A
Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je da se vrate u baze trupe raspoređene u regionima nedaleko od Ukrajine, saopštio je Kremlj.
Ponedeljak 19.05.2014.12:13
Читајте мало боље Путин је наредио да се врати војска која је учествовала на војним вежбама на границу са Украјином а не војска што је на Криму. Да ли сте ви стварно разочарани што неће бити рата ??? Путин је лисица . Путин зна како да надмудри фашисте .
Ponedeljak 19.05.2014.12:51
Putin je uzeo Krim a ostavio istok Ukrajine na milost i nemilost. Mislis da se Staljin nadmudrivao sa fasistima ili udarao gdje ide i ne ide. Shvatite da sa zlom nema kompromisa ili sasjeces u korenju ili ostavis da cvjeta.
Ponedeljak 19.05.2014.13:33
Не брате, Путин све ради како треба! Није он Стаљин, који мисли да о свему сам одлучује и све може да реши силом! Треба бити пре свега човек, и следити Божију правду! Ако хоћеш реално да погледаш на ситуацију у Украјини, онда ћеш видети, да ту садашњу украјинску војску већим делом чине украјинци, који су исто православци и не мрзе Русе. Они не пуцају на народ, већ су тамо силом прилика! Уколико би Русија кренула војском у Украјину и почела да убија све редом, наравно да би окренула остали православни украјински народ против себе и Руса који тамо живе! Није Путину у интересу да убија православце, а Руси ће се тамо и тако сами заштити, али неће бити великих жртава!
Ponedeljak 19.05.2014.13:35
Велики државник, пре свега мора бити велики стратег, и ништа не сме радити непромишљено. Докле год буде радио по савести и Божијем Закону, Бог ће га чувати и водити на прави пут! Видећеш и сам, све ће се завршити добро за све православце тамо! Пући ће западни полтрони сигурно!
Ponedeljak 19.05.2014.15:08
Izvini brate ali to da ce sve zavrsiti dobro sam se naslusao dosta da mi na usi izlazi. Mozda Bog ima vremena ali mi pravoslavci nemamo tj sve ga je manje najbolji primjer je moj srpski narod iz rsk, a bojim se da ce prorusi iz ukrajine slicno ako ne i isto proci. Putin ima moc ali se kocka i balansira, i to ce ga po mom misljenju skupo kostati jer igra igru po njihovim pravilima umjesto da okrene na svoja, nema se sta tu puno cekati. I ne zamjeri ali mi Putin takodje nije neko olicenje hriscanstva...nada umire poslednja i volio bih da za zivota dozivimo tvoju zadnju recenicu.
Ponedeljak 19.05.2014.15:20
У праву си да Путин није неко оличење хришћанства, али имај у виду једно! Путин је био комуниста и атеиста и после распада СССР је постао хришћанин, крстио се и периодично се исповеда и причешћује. Још је далеко од правог хришћанина, али је за ово време направио велике кораке у том правцу, а такве Бог у век чува. Што је човек грешнији, када крене правим путем, добија још већу благодат од Бога, него онај мање грешан! Он је на правом путу, па и уводи законе у земљи у складу са тим својим путем исправљења! Такве Бог увек штити и баш зато ће све радити исправно! Милошевић никада није био на Божијем путу, па је зато и водио такву погубну политику.Овде свака интервенција води к покољу православаца
Ponedeljak 19.05.2014.14:53
Оптуживали сте Слободана Милошевића што није бранио Србе у Хрватској,сада се оптужује Путин што не брани Русе из Украјине.Сватите једном Слободан није смео да уђе у државу Хрватску јер би то био напад Србије на Хрватску сада Путин ако уђе у Украјину то би био напад Русије на Украјину и одмах би дошле дебеле санкције Русији и била би изолована.На миран начин доћи ће до неког компромисног решења.Руси из Украјине добиће све оно што заслужују.Ако дође до рата гинуће невина деца и људи.
Ponedeljak 19.05.2014.15:15
Ti sam sebe kontriras. Zar ne bjese Krim prije par mjeseci Ukrajina pa Rusi udjose doduse bez ruskih oznaka. Tvog idola je glupo optuzivati pored cinjenica. Hajde budi dobar pa napisi sta je on smio?
Ponedeljak 19.05.2014.15:28
Nije valjda da vjerujete u to kako se na istoku Ukraine protiv aviacije, oklopnih vozila, teske artiljerije, spec naza vojske i policije , belosvetskih kriminalaca i dzukela rata bori goloruki seljak iz Slavjanska ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)