Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Nedelja 18.05.2014.
16:51
Telegraf A
Kupovali smo struju od Republike Srpske i Crne Gore, ali neki domaći trgovci su nam nudili struju po duplo višim cenama, kako bi zaradili na nesreći našeg naroda, rekao je Vučić.
Nedelja 18.05.2014.16:59
Neki domaći trgovci su nam nudili struju po duplo većim cenama...? Pa zar vanredno stanje ne znači šta treba da znači za sve i svakoga na teritoriji ?
Nedelja 18.05.2014.17:44
Па што су им то дозволили.Вучић је најавио продају електродистрибуције,телекома,галенике...Ко нормалан то продаје.Могу људи свашта да говоре за Додика вјероватно са разлогом али је власт прије њега све спремила да прода електроенергетски систем и он је то спрјечио кад је ошао на власт.Мађари су ја мислим то урадили па су касније дебело платили да опет врате електродистрибуцију у државне руке.
Nedelja 18.05.2014.18:45
Niko normalan brate...! Do jedna ozbiljna država čuva kontrolu takvih resursa ! Za rasprodaju državne imovine nije potrebna pamet ni znanje, osim...., lični interes ! Živ bio Krajišniče !!
Nedelja 18.05.2014.17:13
"Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека" П.П.Његош
Nedelja 18.05.2014.17:26
Tog profitera je trebalo odavno uhapsiti, a ne dozvoliti mu da nam daje savete sa Kopaonika, i prodaje se kao neki uspešan privrednik. Vanredno je stanje strpajte ga u zatvor,
Ponedeljak 19.05.2014.12:56
Taman posla, nikakav zatvor! Nego mu lepo nakačiš one narukvice i pustiš ga da zajedno sa svojim drugarima tajkunima, kroz planinu dostavlja pomoć recimo u Krupanj, ili gradi negde nasip, ili pomaže u nekom staračkom domu ili da nosi i vežba sa onom bolesnom decom iz Sokobanjske...nikako u zatvor, takvi bi tamo smišljali još gore podlosti! Evo lep primer italijanskog premijera Berluskonija, čovek dobio da godinu dana pomaže u staračkom domu, i prva mu izjava bila da podržava novoosnovane Ukrajinske republike Donjeck i Lugansk i njihovu samostalnost. Vidiš kako rad i znoj deluju blagotvorno na ljudski um...a da ne pričamo o duhovnom preobražaju i njegovoj vrednosti...
Nedelja 18.05.2014.18:26
i šta će da se preduzme po tom pitanju ? ništa... vučić drži sastanke vlade kao razredni starešina i deli ukore za šaputanje na času... naravno, pred kamerama... "preti" dikoviću, lazareviću i sl. i ispada veći debil nego što to i jeste.. da se narod nije organizovao - kur*ac bi dobili od ovih nesposobnjakovića... odeš do Šapca, da puniš džakove, čekaš kao debil par sati da ti kažu da nemaju je*ene lopate ??? Objavite javno - KO ŽELI DA POMOGNE - NEKA OBAVEZNO PONESE SA SOBOM LOPATU, GUMENE ČIZME, HRANU I REZERVNU GARDEROBU... !!
Nedelja 18.05.2014.18:57
Tačno tako, očigledna nesposobnost političke bulumente na čelu sa vučićem. Bivši PPV a sada nažalost PV je došao potpuno nepripremljen na sednicu vlade. Njegovo ponašanje, ponašanje predsedavajućeg je tragi-komedija. Zablene se čovek u sred sednice u jednu tačku i ćuti i ćuti i po ko zan koji put u toku sednice ćuti i popravlja naočare sa NULTOM DIOPTRIJOM. Komunikciija, nivo i način na koji je vodio sednicu vlade Srbije bi bio neprihvatljiv i za jednog predsednika mesne zajednice. Priča o JETIJU iz FEKETIĆA se ponavlja. Bedna patetičnost i samoreklamerstvo čitave političke garniture.
Nedelja 18.05.2014.19:17
Ovo što se dešava više je nego tragično... Razmišljao sam da ćutim i radim svoj posao, i da ih ne kritikujem, ali oni se ne skidaju sa ekrana ? Kad oni neće da prestanu da se slikaju - što ja da ćutim ? Inače, ko ne zna - u Šapcu je postojao INŽINjERIJSKI puk, VES - pontonirci i inž. "pioniri", a u Obrenovcu, pored samog TENT-a INŽINjERIJSKI bataljon u sklopu školskog centra, VES - rukovaoci građ. mašinama... Taj puk i pomenuti bataljon, da nisu uništeni, u sadejstvu sprečili bi bar 70% ove katastrofe... TENT ne da ne bi bio ugrožen, nego bi Sava mogla mogla da naraste i preko 2 metra... I to NIKO neće da spomene....
Nedelja 18.05.2014.20:34
Ja bih sada zaplenio KOMPLETNU imovinu bivših ministara vojske - tadića i šutanovca i ta sredstva usmerio za pomoć ljudima koji su nastradali... pomenute bi streljao za primer... A posetio bih i radnike Smederevske železare koji su se radovali što imaju posao i što primaju platu dok su topili vojnu moć Srbije, i pitao ih za "zdravlje" ?
Nedelja 18.05.2014.20:48
Jednom me vozase taksista bivsi zastavnik, jedan od oficira sto terase topove i tenkove na topljenje...gledam ga onako matorog, pa zamalo da ga mljunem po sred one cele.....kaze posle dao ostavku jer nije mogo vise da podnese rasparcavanje vojske.......iz postovanja prema njegovim godinama ga ne izmaza govnima, a trebo sam.
Nedelja 18.05.2014.19:41
Napisao si:Kad oni neće da prestanu da se slikaju - što ja da ćutim ? ------- Neverovatno ali istinito!!!! svaki malo važniji a nesposobni poliitičar neprekidno vucara svog ličnog fotoreportera da zabeleži "junačka dela" tih nikagovića.
Nedelja 18.05.2014.21:41
Sa ideološkog gledišta, danas je došlo do opšte pometnje - "levičari" su najtruliji kapitalisti a "desničari" navijaju za Rusiju (koja paradira pod crvenom petokrakom) ? tako da je najbolje,da se ideologija na neko vreme - jednostavno zaboravi.... osim jedne jedine i suštinske ideologije - " Za Srbiju SVE, Srbiju nizašta ! "
Ponedeljak 19.05.2014.22:30
@tanasko U pravu si druze za ove inzenjerijske jedinice. To su bile odlicno opremljene jedinice u tehnickom smislu, (sluzio sam vojsku tamo). Sada od tebe cujem da tamo vise nema inzenjerije. Tako da je Sabac ostao bez najbolje odbrane od poplava koja se mogla zamisliti. Divim se mozgu (ministru ili generalu) koji je dosao na tu "fantasticnu" ideju da tamo jedinice takvog tipa nisu potrebne.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)