Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 18.05.2014.
00:12
Srna, Blic A
Ministar pravde Srbije Nikola Selaković izjavio je da je situacija u Krupnju, opštini nedaleko od Valjeva, katastrofalna, i da su klizišta i planinski potoci odneli zemlju, pa teren izgleda kao površina Meseca.
Nedelja 18.05.2014.08:23
Danas u Parizu se čitav dan prikuplja pomoć za narod u Srbiji i RS, šta u novcu, garderobi, vodi, pelenama i dječijoj hrani ! Javiti se u jednu od dvije naše crkve, gdje se pomoć organizira !
Nedelja 18.05.2014.11:00
Ja nemogu da verujem da li je stvarnost ili sanjam da se i ti za nekog sekiras, mada mi je ko dan jasno da se za sve sekiras ko robijas za drzavu i ti i tvoju kompanjoni koji leze na kompu da bi po nekom urnirali i iza sebe ostavljali fekalije. Bolje bi bilo sto prosipas pamet po portalima da odes i doprineses nesto drustvu, a ne da sedis i ko baba Persa kukumaces. Sad samo ocekujem da ti i tvoje pljuvacko drustvo pocnete da pljujete po svemu i svacemu krijuci se iza raznih laznih imena jer se vasih ocito stide, a ko se stidi sebe stidi se i svoje proslosi koja nije ocito ispisana zlatnim slovima. Ali to je tvoj licni problem koji te ocito proganja, pa se folkas po portalima.
Nedelja 18.05.2014.11:32
To je sve sto znas. Dotle doseze tvoja pamet i tu je kraj, svako duze razmisljanej te uvaljuje tamo gde treba da pustim vodu, pa bi nazalost otiso sa onim sto je ponos i jedina svrha tvog razmisljanja. Na osnovu toga lako covek moze da dodje da dodje do zakljucka u kojem si okruzenju odrasto i u kojem na veliku zalost i sad okruzen. Za tebe i nije problem, ali je tuzno i ruzno da neko odrasta i stice vaspitanje pored takve licnosti, pa nije ni cudo u kojem se stanju nalaze tkve licnosti. Svaki tvoj komentar je za psihijatarsko posmatranje, jer ovde nisu citaoci samo ljudih tvojih razmisljanja, vec i ljudi koji znaju sta je karakter i osnovno vaspitanje, koje se ne stice na ulici. Nazalost.
Nedelja 18.05.2014.11:42
Todorovicu ne brinemo se mi, jeti iz feketica ce da naredi Bogu da prekine sa kisom iz mesta.daje mu rok 45 minuta.....a i vi sisari iz sns ste tu za narod.blago takvom narodu pored vas.
Nedelja 18.05.2014.11:59
Decko opet moram da te obavestim da sanjas budan. Lutaju ti misli od zida do zida i fala Bogu da ne izlaze iz zatvorenog prostora da truju okolinu. Moram da te obavestim da nisam clan nijedne stranke, bio sam samo clan Saveza KPJ. i da vise nikad nisam imao ni potrebe ni volje da budem clan ni jedene partija, a ne stidim se da kazem ni gde sam bio ni sta sam bio moja proslos nije kao nekih koji ne smeju da se sete nje. Za tvoje obavestenje prema SNS-u gajim samo simpatije zbog politickih ideja i politickog razmisljanja, politicke organizacije i prijateljskog odnosa prema celom rodoljubivom svetu i drustvu. Ne brini se za mene, vec za za sebe ...
Nedelja 18.05.2014.12:01
Tvoja pamet počinje od dolaska SNS na vlast ! Vidimo na koji način se vlast suočila sa katastrofom, više su na komentarima i po TV nego u kriznom štabu ! Gdje je ta pomoć iz partnerske USA i EU kojima vi služite ? Pušite im ga i dalje, a poslije humanitarne pomoći Rusije, ima da bratskom narodu udarite sankcije, kada vam gazde budu naredili ! Ne znam s čime se ti to ponosiš da bi bilo koga kritikovao ?
Nedelja 18.05.2014.12:35
Oooooooo, stigo si,a ja se bas zabrinuo sta je sa tobom, vidim da fali jedan pametnjakovic. Da si se imalo informisao i da ustvari mozes da razmisljas svojom glavom vido bi kolko je Amerika poslala Helikoptera ili ako ti je las da shvatis elipsnih letilica za izvlacenje stanovnistva iz ugrozenih zona. Nebrini za moju pamet i odkad je ona pocela, ja je sa ponosom nosim samo tebi za obavestenje vec 58. godina i ponosan sam na nju, mogu svakom da pogledam u oci sto ocito sa tobom nije slucaj. Da jeste nebi se skrivao iza laznih imena. Ja imam cime da se ponosim jer ne zavisim ni od SNS, ni od DS a jos manje od (D)ss i bilo cije pomoci. Ja nemoram da se udvaram ni Rusima ni EU ni Americi, kao ti
Nedelja 18.05.2014.13:39
Ah, ah, todorovioću, opet kriva procjena...! Kako to da ne vidimo nigdje na TV te američke helikoptere, ili ih je Mješanac zasjenio !? Ne vjerujem da si loš čovjek, zato i ne trebaš da naglašavaš to o gledanju u oči, ali si brate pretjerao sa pljucanjem na Dr. Koštunicu i veličanje " djela i lika " Mješanca..., vidi se da ti je ostala navika iz KPJ ! I nikako da nam objasniš, koji je plan, kako na bolje, šta bi sa zaokretom retorike i pustim obećanjima ! Jedino ti i onaj kreten iz Ljubuškog još niste shvatili !!
Nedelja 18.05.2014.18:25
Cika toda nije profitirao ni kod Tita ni kod Sloba, jos manje Kod Kostunice, jos manje kod Tadica, a najmanje kod SNS i Vucica. Toda moze u pola dana i pola noci da polozi racune kome god hoces, pa pogleda iza sebe i ispred sebe, za razliku od mnogih drugih. Cak sam spreman da reporteri "Vesti" dodju kod mene i kod vas, i kod bilo koga od vas pa nek odluce kakav je ko. Dzaba tvoje price u koje ni sam ne verujes, ali poraz je tezak i boli.
Nedelja 18.05.2014.18:20
Nema potreba da ubedjujem ja tebe ni ti mene, kazem ono sto sam cuo na sednici Vlade, koja je je odrzala javno a ne telefonski kako su radili predhodne Vlade, pa cak je odrzana telefonska sednica Vlade i kad je Kosovo objavilo nezavisnost. Nikakva mi navika nije ostala nikakva navika iz KPJ, ali sam tada sa dvadeset godina vido sta znaci partijsko angazovanje i partijska pripadnost, zato mi ne pada vise na pamet niti da mislim ni o angazovanju ni partijskoj propadnosti. Normalno je da kao svaki normalan mogu da odvojim dobro od loseg i krivo od pravog. Kakav je bio i sta je uradio Kostunica pokazace vreme, sta je ko ostavio pokazace istorija. Bitno je da ste vi shvatili, to je Srbiji dosta.
Nedelja 18.05.2014.04:09
http://www.kurir-info.rs/predstavljen-projekat-o-zastiti-od-poplava-clanak-137299 Projekat o zastiti od poplava. februar 2012
Nedelja 18.05.2014.06:02
Braco moja,izdrzite! Dijaspora je uz vas, saljemo novac. Matrijalno mozemo nadoknaditi, ali ljudske duse I ovu patnju nazalost ne! Strasno mi bode oci vojna baza "Bondstil". Imaju helikoptere, generatore,uredjaje za preciscavanje vode,zasto ne pomognu?! Zar moraju da pokazuju da su neprijatelji I u ovoj ljudskoj nesreci!?
Nedelja 18.05.2014.10:59
Odgovor za nnnn, kazes zasto ne posalju pomoc iz bonstila smesno je pomisliti, zivim na 7 km od pomenute baze i oni nas brane 15 i vidi te kako su nas odbranili Gnjilane, Vitina, Urosevac i sva ostala mesta u okolini skoro i da nema Srba mi znamo kako su oni dobri da pomognu i cemu su dobri da pomognu Srbima SAMO U ISTREBELJENJU...
Nedelja 18.05.2014.12:04
Nazalost pravu si! Svaki normalan covek,ocekuje u ovakoj ljudskoj nesreci da zakopa politiku I da pomogne iz dubine duse.Ocigledno je da nemaju duse,da se izgubila negde u njihovim video igricama I holivudskim filmovima!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)