Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 13.05.2014.
19:04
telegraf.rs A
Video koji je šokirao čitavu Srbiju, a pušten je u prvoj emisiji šou-programa “Stotka”, koji na TV Pink vodi Suzana Mančić, rasplakao je Gogu Sekulić koja se zbog cele situacije razbolela.
Utorak 13.05.2014.22:49
Stvarno nije u redu što su joj ovo uradili, dovoljno je bilo što su spomenuli taj dan i trebali su da je puste da otpeva premijerno pesmu posvećenu Igoru i sve bi bilo ok
Sreda 14.05.2014.07:36
Pustite više čoveka da počiva u miru... Ona samo provlači njegovo ime, više nego da je živ...
Sreda 14.05.2014.11:45
jos jedan dokaz da je Pink dno dna, a za Suzanu, sta da se komentarise, bolje bi bilo da ode da prodaje voce i povrce po pijaci, za bolje i nije. Ako je to voditeljka na nivou, meni ni na njivi ne bi odgovarala, bruka ziva.
Sreda 14.05.2014.11:54
Позз и слажем се са твојим коментаром! Сузана Манчић је за мене одавно особа без културе и морала...а овим поступком је само долила кап у већ препуној чаши !!! Замисли неку емисију гдје би водитељ позвао Манчићку па рецимо да јој пусти њене чувене "ране радове"....видео урадке са тадашњим супругом или касније урадке са чувеним грчким бизнисменом са којим се "грчила" по Паризу..... МА НЕМАМ РИЈЕЧИ....ГАААААДАЛУУУУУК НА ВРХУНСКОМ НИВОУ !!!
Sreda 14.05.2014.11:46
Пинк ТВ је одавно позната по својим бизарним и неукусним емисијама! Сматрам да је ово ипак врхунац гадалука и простаклука такав прилог на годишњицу брака Секулићке! Пошто Пинк не гледам колико сам схватила Гога је била гошћа код Манчићке и тај прилог од вјенчања до смрти њеног супруга је тада пуштен.....?! НЕМАМ КОМЕНТАР....САМО СЕ ПИТАМ ШТА КОЈИ К**** РАДИ РРА? ИЛИ ЈЕ И У ДОМЕНУ МЕДИЈА КОРУПЦИЈА ДО ГРЛА И НЕЧИЈИ ДЕБЕЛИ ИНТЕРЕСИ...?!
Četvrtak 15.05.2014.08:34
Ma sta vam je ljudi. Dosta je vise i te bolesne Goge Sekulic. Kakva zalost. to je samo borba za opstanak na medijima.. Sramota na taj nacin. Pa sta ce ona da radi tek kad joj umre otac ili majka,, UBICE SE od zalosti. Dobro umro pa umro, covek se razboleo pa sta.. Ostavi ga na miru. Pa sta bi tek trebali da rade ljudi, roditelji koji su sahranili svoju decu, nije bitno od koliko god starosti, dete je dete. Pa ljudi gledaju slike svojih sahranjenih roditelja, dece,, gledaju video ko ima.. Pa sta, nemogu se ubiti nego zivis dalje. Nema drugog nacina. Ona zapela za svog Igora, toliko ga volela ubilo se. To je samo preseravanje. Koga mozes voleti vise od dece i roditelja... ma dajte..
Četvrtak 15.05.2014.08:42
Slazem se i TV PINK a i Grand.. su govna od TV-a..Njih treba bojkotovati i negledati. Ali brate Sekulicka ga pretera.. do kraja.. to je samo borba za medije.. nista drugo.. svi na estradi su teski muvatori, lazovcine, prevaranti, olos..pa imali ste priliku u zadnje vreme to da vidite.. A u tome im pomaze isto PINK TV a i GRAND. Sve emisije i serije skratili na minimum da bi po pola stata davali reklame. A u reklamima pesme, tih istih pevaca olosa,, i sve same muzicke emisije. Ispada po meni da oni prekidaju reklame od pola sata da puste neku seriju ili nesto ozbiljnije par minuta pa opet pola sata reklame.. nema vise reklama za nesto novo kao nekad, pasta za zube itd.
Četvrtak 15.05.2014.08:46
Nego u reklamama sve neki novi pevaci JAJARE,, koje i sam Popovic zvani CORO stanca kao na kopir masini. I on se smatra uspesnim strucnjakom.. Postigao je veliki uspeh u ovom narodu, namesto da deca idu u skolu i nadaju se necemu ozbiljnom zivotu idite vi u pevace, batalite skolu. Da bi CORO zvani Popovic zaradio na SMS glasovima od gledalaca.. Da bi RUZNA BRENA zvana FAHRA platila ukradenu struju.. I to su za vas DAME i GOSPODA. Jednom recju oni su SLJAM

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)