Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 12.05.2014.
15:04
pulsonline.rs A
Posle informacija da pevaču Aci Lukasu oduzimaju imovinu, jer duguje 250.000 evra, usledila je i prozivka koleginice Jelene Karleuše.
Ponedeljak 12.05.2014.18:28
Svi ste vi na srbskoj estradi SLJAM. Svi redom.. Prevaranti lazovi narkomani i da nenabrajam vise,, sve ono najgore.. To sami dokazujete, Brena, nemogu reci lepa, jer je ruzna.. Nego joj vise odgovara FAHRA, krade struju,, hahahaha, keba lazov,, iako je znao da ce novinari objaviti snimak laze kako je on pevacka dusa,, Aca lukas fali se i baca kljuceve od besnog auta a vamo vara narod za pare,, veliki broj pevacica glume finocu i kulturu a rodile dete u 15 god, karleusa opiceni bolesnik, TV Pink treba pod hitno ugasiti a i Grand,, narodu ste se smucili, vi i vase pesme i pljackate ih. Pink i Grand za glasanje sa mob telefona,, Ma svi ste teski lopovi..
Ponedeljak 12.05.2014.18:38
Vi stte mi neke zvezde, u srbi sve same zvezde i umetnici ali nazalost polu pismeni.. i sve sto otpevaju oni se ponose i kao da su uradili neko veliko delo, svi su nad prosecne inteligencije kao da su nesto posebno, posebni ljudi a u stvari DJUBRAD. SMRADOVI. Dosadni ste brate,, Svi ste vi za metlu pa na ulice da cistite.. Gadite mi se. Pa ni porez neplacate,, ma vi ste nesto posebni ljudi. Vama Srbija treba dati vec sad nacionalnu penziju jer ste udareni u mozak.. Oni koji zasluzuju penziju nemogu dobiti a vi vi ste vi,, i vi ste ucinili veliko delo.. i vama treba dodeliti nacionalnu penziju jer ste uspeli jadnom narodu izvuci iz dzepa i ono malo crkavice sto im je ostalo..OLOSI
Ponedeljak 12.05.2014.19:42
Ti si verovatno "Svajcarac" po pismenosti, ali si u svemu u pravu. Samo ima jedno "ali". A to je da je narod, koji skupo placa karte da bi podrzao te "umetnike", isti kao i ti "pevaci"
Utorak 13.05.2014.08:53
da i u Svajcarskoj omladina puni hale ovim beterima i dzabolebarosima ali ovi u svici bar zaradjuju i imaju odakle.. Ali da mene pitaju niko nebi otisao na njihov koncert, nego bi te pare dao za neku decu u srbi. a ne ovim narkomanima.. Zao mi je one omladine u Srbi,, zbog cega ono ispastaju, sta su oni krivi..nasa omladina je jako inteligentna, znali bi i oni lepo uzivati putovati.. Politika i DS ( Tadic ) i njegova kompanija im je uz podrsku evrope i amerike, unistila zivot,, Pa im jos i TV PINK a i GRAND izvuce i ono malo para iz dzepa za glasanje tako zvane zvezde granda i za farmu i ostale budalestine..Narod bi trebao potpuno da bojkotuje te dve TV.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)